BMI Calculator Barn: Hvordan beregne BMI for barn

Med vår body mass index kalkulator for barn, kan du lett finne ut om barnet ditt har undervektig, normal eller overvektig. Vi forklarer også hva du bør vurdere ved beregning barnas BMI.

BMI kalkulator for barn

BMI kalkulator barn: barnas BMI beregne riktig

© iStock

Den fortsatt vokse ut: rett? Enten barnets kroppsvekt utviklet seg normalt, kan du med vår BMI kalkulator for barn Sjekk. Fordi akkurat som oss voksne, kroppsmasseindeks (BMI) er en god indikator på undervektige, normal eller overvektige barn.

grunnleggende: BMI er et mål som bringer den kroppsvekt med kroppsstørrelse i realtion. Han er kjent verden over som en guide for sin egen idealvekt. Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), bør BMI en voksen mellom 18,5 til 24,9 er. For beregning av kroppsvekten oppdelt (i kg) ved høyden (i meter) kvadrat. I enklere termer: vekt / høyde2
beregne barnas BMI riktig

For å beregne Barnas BMI, men formelen må justeres. Fordi i motsetning til voksne barn er fortsatt økende og også kroppen fettmasse kan utvikle seg svært forskjellig i ulike stadier av vekst. Dermed er det barn som plutselig skyter opp, og dermed i utgangspunktet vises veldig tynn og andre til å slå sammen den "valp fett" bare gradvis. Dessuten må utviklingen forskjell mellom jenter og gutter skal gis større hensyn til beregning av de spesielle barnas BMI.

For å slippe å beregne seg selv, kan du automatisk bestemme her BMI barnet ditt med vår body mass index kalkulator for barn. Tast for størrelse, vekt, alder og kjønn på barnet ditt. Vær oppmerksom på at BMI kalkulatoren er beregnet for barn fra 7 år.

 


Beregne body mass index (BMI) for barnet sitt

  • Kroppsvekt (kg)

  • Høyde (cm)

  • Alder (år)

  • kjønn

beregne BMI

Diagrammet forteller deg om BMI tilsvarer normalområdet for barnet ditt. Hvis verdien av de øvre og nedre grenser, bør det bli undersøkt av en barnelegen. Fordi BMI er som jeg sa bare en målestokk. Om barnet faktisk lider av under- eller overvektig, eller må være kroppsfett måles. Som lett kan være på grunn av endrede forhold i livet litt over gjennomsnittet, spesielt i den tiden av innmelding og i puberteten. Så bør du først avvente dom av en lege før du tar ytterligere tiltak.

Det er definitivt godt å holde vekten av barnet i tankene. For i mellomtiden er også her i Tyskland allerede én av fem barn overvektige. Og på lang sikt kan ha en negativ innvirkning på helsen til kurset. Les mer om: fedme hos barn.

 Gallery


Regelmessig hele korn, fisk en gang i uken: Vi skal fortelle deg 10 regler for sunn ernæring for barn.

Når barn vokser


I vår BMI kalkulator for barn og ulike vekstfaser blir tatt hensyn til som jeg sa. I disse kan vekten variere sterkt fordi kroppen trenger reserver for neste push. Passer til vi har oppsummert i senere artikler, må du vite om vekst hos barn og hvordan å identifisere vekstforstyrrelser. Vi forklarer også hvordan voksesmerter kommer og hva du kan gjøre med det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 73