26 SSW – omsorg for magen

Ikke bli skremt hvis du går på vekten. I de kommende ukene, vil vekten igjen øke betydelig, og magen din vokse betydelig. derfor opprettholde det spesielt slik at den overlever neste vekst sprute godt.

26. SSW: Barnet åpner øynene og kan skisserer og former klart synlig.

Babyen i det 26. SSW

I den 26. SSW fosteret er omtrent 34 cm høy. Den veier ca 900 gram.

Opp til uke 30 av svangerskapet, er du igjen sterke i vekt: per uke opp til 500 gram. Dette er knyttet til at Vann intercalates nå i kroppen raskere. Venene må jobbe mye mer, fordi den voksende magen presser på bekkenet og forstyrrer deres reflux. Slik at vannet kommer inn i vevet. Ved vannretensjon strekke på bena som hendene kan føles veldig tung og hoven. Les her hvordan du kan lindre symptomene: vann i bena - hva gjør jeg?

I de kommende ukene, vil magen fortsette å vokse. For å holde huden din overleve de kommende vanskelighetene godt, er du henne forsiktighet sende. Hold huden myk ved fuktighetsgivende kremer og bøy strekkmerker. For eksempel bruke spesielle pleiemidler eller Zupfmassagen.

 Gallery


Med riktig pleie, kan du forebygge strekkmerker. De beste produktene for deg her.

Tips for den 26. SSW: innledende for barnet

Eller, selvfølgelig, ha tilstrekkelig tid til å forberede seg på fødsel og barnet. Ofte gravid pest likevel frykter, ikke for å være klar. For å lette samvittigheten, kan du trenger å bekymre deg om hva barnet trenger i den første perioden. Lag en liste over hva du ønsker å få i de kommende dager og uker for barnet. Vår guide på Initial for baby kan du kanskje hjelpe, og gir deg en oversikt over hva du skal se etter det.
Barnet i 26. SSW: babyen blir mer smidig

Det er nok plass i livmoren og utnyttet baby. Spesielt fordi hans Koordinasjonsevne får bedre er. Det spiller med sine hender og føtter, som omfatter over igjen navlestrengen går inn og slag hardt. for saltomortale er fortsatt nok plass og slik at barnet er selv med hodet opp og noen ganger bare med føttene. Disse kontrollerte bevegelser og skjerpe hjernen hans.

denne uken også babyens øynene åpne for første gang. Fosteret kan se nå, og skiller seg endrede former. Imidlertid er visjonen fortsatt svak. I den 27. SSW barnet vil åpne øynene mange ganger før. Inntil barnets øyne, men er fullt utviklet, vil det fortsatt ta noen uker. Selv etter fødselen av følelsen av synet av babyen er fortsatt dårlig trent. Fargen er, for eksempel, kan oppfatte bare to måneder etter fødselen.

Her er hvordan sansene barnet utvikle seg i de første månedene av livet.

>> De 26 uker gravid og Daniela har fullt fanget. Hun sliter med influensa ...

«« Tilbake til 25 SSW - kontakt føle babyen

til 27 SSW - plagsom hemorroider »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 84