Toddler Development: Toddler i den 24. måneden

Med nesten to år, kan barnet ditt allerede uttrykker veldig godt og Nutz spesielt ord som "jeg" eller "mine" veldig mye. Hva barnet liker å spille nå, og hvordan man skal fremme det i den 24. måneden.

Toddler Development: 24 måneder

Motorisk kontroll og bevegelse

Til barnet er to år gammel, det gjør store fremskritt når du kjører eller klatring. Det er flytende og ruller føttene mens du starter. Det kan gå opp og ned igjen klatre møbler, er det smidig og mer trygg i sine bevegelser. En ball kan sparke din pjokk å rulle eller kaste. Noen barn kan passere enda feltet, selv om det ikke alltid ser så elegant.

Ved stadig gjentatte bevegelser, motoriske utvikling hos små barn, karakterisert v e d de tilsvarende muskler blir forsterket og stabilisert nerver. Barnet ditt kan sikkert slå på knotter, pakke godteri og skru på lokket. Den bruker hovedsakelig hans foretrukne hånd i sitt arbeid.

Tårn med seks eller syv byggesteiner til å bygge barnet ditt uten større anstrengelser. Det liker tredd perler på en tykk tråd eller streng og liker å treffe ting med hverandre og dermed "lage musikk".
State of språkutvikling

Med to års barnets vokabular har kraftig utvidet til å omfatte mellom 50 og 150 ord. Hun kan oppnevne mange ting og beskrive visse egenskaper for objekter med enkle ord og i ett til to ord setninger.

En to år gammelt barn kan forstå komplekse instruksjoner og følger dem. Selv om det noen ganger ordene "forventer", er barnet prøver å kommunisere ivrig. barnet forstår mye mer enn det kan si. Antagelig vil den prøve parroting alt og du spør mange spørsmål ( "Hva det?" "Hvorfor?").

 Gallery


Hvorfor er en hyssing? Og det er engler? - Vi gir svar på vanskelige barns spørsmål om Gud og verden.

Barnet ditt vil bli mer trygg og selvstendig

Med sine nyervervede fysiske, mentale og språkferdigheter barnet søker sin uavhengighet. En to-årig barn tar stadig mer bevisst og innser nå ansiktet i speilet.

Hans selvtillit er sterk, så det er mer vanlig å konflikter med andre. Forbered deg til mange raserianfall i de kommende månedene av livet.

barnet bruker nå ofte selvsentrerte ord ( "jeg", "min") for å avklare ovenfor alle sine eiendeler. Det ønsker nå å gjøre så mye som mulig selv, fra innstramming om mat til mindre husarbeid - og du vil si så ettertrykkelig.
Hva barnet liker å spille i den 24. måneden

Den "late" er en viktig kamp form for pjokk i dagens utbyggingsfasen. Rollespill blir stadig viktigere, og er svært populært med de fleste spedbarn.

Biler som tricycle og skyve biler er fortsatt populære leker. Ellers elsker barnet ditt til å gripe ting med alle dine sanser. Det liker matscht i sanden, kaster ting, grave i skitt. Barnet aksepterer lett skuffer og bokser av og på. Mange barn kan nå fikle mi små ting som Aufklebebildchen og Perlenauffädeln.

Gjennom kontakt med andre barn, er det gleder og gradvis begynner også å forholde seg til andre barn.

Spedbarn med 24 måneder

Klatring og rollespill er nå blant de mest populære tidsfordriv.

© Thinkstock

Fremskritt i toalettet trening

Hvis barnet er 2 år gamle, det gjør fremgang selv i toalett trening. Det tar tidligere sant at det må tømme tarm eller blære og deler du kan ha god tid.

Minn barnet ditt igjen og igjen om å gå på potte eller toalett, alltid best hvis du går til og med på toalettet.
sponse et barn i den 24. måneden riktig

Du kan støtte utviklingen av barnets motoriske ferdigheter ved det motiverende å gjenta bevegelser. Gjør enkel sortering og oppgaver med barnet ditt slik at koordinering av øye og hånd forbedret. Først når barnet kommer igjen og igjen for en vare, lærer det å riktig beregne avstanden til objekter.

Støtt din to år gamle og kjøre det kjærlig til uavhengighet. For sin utvikling, må den muligheten til å gjøre sine egne erfaringer. Hans selvtillit styrkes når barnet ikke har opplevd for mange begrensninger og skuffelser. Husk å dele med barnet i livet ditt og gi ham til å gjøre små oppgaver. Planlegg når du setter mer tid og la barnet få kledd i stor grad selv.

Hvis barnet ditt er irritert fordi den ikke skaper noe det samme, så du ikke overskrider det samme en hjelpende, men vente på at barnet klarer seg selv eller spør direkte om hjelp.

➤ Neste: Toddler utvikling i 25 måneder
➤ Tilbake:
Pjokk utvikling i 23 måneder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =