Impeller for spedbarn – Hva du bør vurdere

En impeller forbereder barna godt før på sykling. I hvilken alder en sykkel for barn er nyttig og hva du bør vurdere når du kjøper.

I hvilken alder en løpende hjul?

© Thinkstock

En impeller introduserer barn til zoom sykling, uten å overskygge dem. Bevisst utelatt pedaler og kjede. Brukt på riktig måte, kan løpehjul trene kroppsbeherskelse og forberede barn på sikker atferd i trafikken. "Løpehjulet forbereder barna optimalt til den påfølgende sykling før," Martina Abel, administrerende direktør i BAG sier Safe Kids i Bonn. "Barna lærer å holde balansen å orientere seg i rommet, for å bremse i tide eller unngå. De får respons og motor sikkerhet. "

Impeller fra 2 år?

Retten oppføring alder for å kjøre sykling avhenger av det enkelte barns utvikling. Noen hjul er allerede tilgjengelig for 2-åringen. Men i praksis viser seg stort sett så tidlig som barna ennå ikke er tilstrekkelig kontrollere sine bevegelser og kan ikke kontrollere bilens hastighet. 2½ til 3 år, småbarn moden for løpehjulet.
Impeller: Hvor er risikoen?

For å unngå ulykker, bør barn bare stige i sikre omgivelser på impeller, f.eks på lekeplassen eller i Fotgjengerområde.  Barn i den alderen er overveldet når de reagerer på annen trafikk og hindringer har å smette unna. Ved høye hastigheter, de raskt mister kontrollen. 
Her kan barn ikke bør bruke hjulet:

➤ på fortau langs veien

➤ i bratte baner

"Foreldre praksis kjøre sykling med sine barn best på store, flate områder," sier Martina Abel. "Barn bør aldri gå uten tilsyn. En hjelm er tilrådelig ikke bare fordi det beskytter mot skader, men samtidig forberedt for sykling hjelm. Foreldre bør øve med barna sine klare regler å stige så nær en vei. "

Hvilken impeller modell?

Når du kjøper et hjul, lønner det seg å se etter GS-merket. Ved dårlig produsert modeller, brøt svingnings, og suspensjonen er ikke alltid tilstrekkelig stabilt. Den beste måten å teste enheten i butikken!
I tillegg til behandlingen kvalitet for preschoolers Design er en:

➤ Oppføringen bør være så lav som mulig.
➤ salen og styret bør justeres i høyden.
➤ Barnet på salen finner god støtte.

 Gallery


Har du også føle barnet ditt er forut for sin alder? Her er 10 sikre tegn på at barnet ditt er en tenåring i sannhet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 81