7. SSW – obligatorisk pause for legemet

Joy om graviditet, kan du rykke trær, ville det ikke var for dette konstant trøtthet. Spesielt i de første ukene av svangerskapet vedvarende tretthet og slapphet er typiske klager. Og det er også definitivt ønsket det fra kroppen.

7. SSW: Hormonet progesteron bremser deg ned fra. Gi deg selv en pause.

Hennes baby i den syvende SSW

I den syvende SSW embryoet er ca 5 mm.

I de første ukene av svangerskapet vil tvinge hormonet progesteron gire ned et gir og ta hyppigere pauser. Så lytte til magefølelsen og sove mye - Til slutt, de neste månedene vil fortsatt anstrengende nok. Dette bidrar også til å håndtere bedre med de uvanlige hormoner under svangerskapet hjelper og støtter deg i å finne raskere saldoen.

Babyen i syvende SSW: menneskelige former

Babyen er nå vokser svært raskt, og er sakte tar en mer menneskelig form. Begynnelsen av armer og bein kan allerede bli sett og også Deler av ansiktet. Noen indre organer som lever, lunge, nyre og indre kjønnsorganer er også trent nesten klar: de trenger bare å fortsette å vokse.
Tips til 7. SSW: ernæring under svangerskapet

Graviditet krever den beste ytelsen fra kroppen din. Så du kan ha råd til dem, bør du alltid sørge for sunt og balansert kosthold. fremfor alt Kalsium, vitaminer, mineraler og fiber er spesielt viktig for kosthold under svangerskapet. En tilstrekkelig mengde av folinsyre. Inneholdt hovedsakelig i grønne bladgrønnsaker og støtter utviklingen av sentralnervesystemet av fosteret. Noen mat du trenger nå er å finne i vårt galleri.

 Gallery


Et sunt kosthold er spesielt viktig under svangerskapet. Disse matvarene må være på menyen.

Som svangerskapet svekker immunsystemet, er du mer utsatt for matbåren smitte av salmonella, listeria eller toksoplasmose. Disse sykdommene kan skade barnets vekst. Derfor anbefales det at durchzubraten fisk og kjøtt alltid kraftig eller lage mat. På rå fisk, bør du helt uten, egg og fet retter å spise i moderate mengder.

«« Tilbake til sjette SSW - kaos i hormonnivået

til åttende SSW - En runde følelse coaster »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =