Babyen Development: Babyen i åttende måned

Din lille oppdagelses begynner mer og mer å utforske sine omgivelser. Den strekker seg og kryper. I tillegg, frykten for fremmede barnet ditt nå nådd sitt høydepunkt. Hvordan du skal håndtere det.

Babyen Utvikling: åttende måned

Bevegelse og motoriske ferdigheter

Babyens muskler til å utvikle. De fleste babyer kan sitte rimelig trygt med åtte måneder allerede, uten hjelp eller uavhengig fra liggende til sittende stilling. Mens du sitter øverst åpnes og lukkes som skuffer og dører og gjør unna med preferanse hyller og blomsterpotter.

Også quadruped skal nå ikke være et problem for barnet ditt. Den strekker seg og strekker seg og kryper for å få til et objekt. Det virkelig fine er ikke fortsatt fremover likevel.

Når et leketøy faller ned, følger barnet emnet med øynene. Hvis den ønsker å hente noe, bruker det for tang grep (tommel og pekefinger).
Frykten for fremmede på topp

Med åtte måneder, frykten for fremmede barnet er på høyden av hvorfor atferd blir ofte referert til som "åtte måneder angst". Gå igjen med det og be om en fremmed fra å være blinket venner og slektninger til å akseptere helt normal oppførsel av din baby. Ikke tving hvis den ikke ønsker barnet å ta kontakt. Snart vil det være et annet menneske mer åpen og trygg.

Babyen Utvikling: frykt for fremmede med åtte måneder

Typisk for tiden: babyen fremdelt.

© Thinkstock

samhandler med barnet og oppmuntre barnet i åttende måned

Babyen kommuniserer med deg sparker og artikulert av lyder og babling. Betydningen av kjente ord (f.eks. Som "Nei)" gradvis kan forstå. Det vet navnet sitt og vil protestere høylytt hvis du gjør noe som det ikke passer.

Babyen prøver å etterligne alle de voksne. Det lærer gjennom imitasjon og erfaring med andre mennesker. Snakk mye med barnet, som brukes for språkutvikling. La oss spise selv, selv når tidene er en stor rot der også. Å fremme selvstendighet til barnet ditt.

Siden barnet ditt er nå blitt mer mobil, bør du i det minste nå gjør leiligheten barne. Stikkontakter, skuffer, hyller eller blomsterpotter bør være tilstrekkelig sikret, slik at barnet ikke vondt. Blant andre møbler bør trukket med skarpe kanter, korridorer og trapper er sikret med et rutenett. Sørg for at ingen farlige gjenstander som er innenfor rekkevidde av din baby.

undersøkelsen


Hvordan barnet trygt er ditt hjem?

Poll barne leilighet

© Thinkstock

Har du tenkt på alle de farer for barnet i husholdningen eller er noen av de vanligste anbefalte vernetiltak for et barnesikret hjem unødvendig?

Vi ønsker å vite: Hvordan barnet trygt er ditt hjem? Ta del i undersøkelsen, og se hva andre foreldre har reagert!

mer

Video: Dette kan din baby på åtte måneder allerede


➤ Neste: Baby Utvikling i niende måned
➤ Tilbake:
Babyen Utviklingen i syvende måned


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7