Morsomme Carnival Games

Barn kan leke og kjole på Carnival hjertens lyst. Vi har noen forslag til flotte karneval spill for barn.

Carnival Games med ballonger

Morsomme Carnival Games

© iStock

Med unntak av noen få ballonger, musikk og noen få elementer som du har hjemme, trenger du ikke mye mer for moro ballong action på karneval fest eller barnets fødselsdag. Vi har fem ideer for ballong spill samles for deg:

➤ Balloon Dance

At du trenger for dette: Ballonger, musikk

Her er hvordan: Den klassiske karneval spill er veldig lett å spille. To barn sammen danner et par, og vender mot hverandre. Hvert par får en ballong, må de klemme mellom dem. Med hvilken kroppsdel ​​er gjort, er bestemt på forhånd (f.eks, mage, ansikt, knær, ryggen, setet). Når musikken spilles av, alle par danse vilt feil på den. Men vær forsiktig, den som mister ballongen må gå av. De paret, er den eneste del fremdeles har sin luft ballong ved enden.

➤ dans ballonger brutt

At du trenger for dette: Ballonger, streng, musikk

Slik gjør du: Hvert barn får en oppblåst ballong knyttet til beinet. Når musikken starter, har alle til å danse og prøve kaputtzutreten ballongen av de andre barna. Vinneren er den eneste som fortsatt har en kur ballong på slutten.

 Gallery


Det er så mange flotte barne kostymer og det beste er selvfølgelig hjemmelaget. Her de mest geniale funn kommer fra nettet.


➤ stramme med en ballong

At du trenger for dette: Ballonger, to løse bukser (for eksempel joggebukser eller pyjamas), to brede topper (f.eks, herreskjorter, T-skjorter, jakker, frakker)

Slik gjør du: Det er alltid spille to barn opp til i dag. Hvert barn får en oppblåst ballong og et par bukser og en topp. Hvis GM "Go" samtaler, må begge spillerne presse sin ballong i luften og prøver å trekke bukser og toppen. Du må alltid holde ballongen i luften ved å flytte ham igjen og igjen. Den spilleren som har tiltrukket seg ferdig først på slutten uten å ha tapt i mellom ballongen.

➤  pop konfetti Balloon

At du trenger for dette: Ballonger, konfetti

Slik gjør du: Fyll ballongen konvoluttene hver en bit av konfetti med. Deretter må hvert barn prøve å blåse opp ballongen så varmt før det brister. Dette vil da gi en fin dusj av konfetti!

➤ ballongen sti

At du trenger for dette: Ballonger, hindringer (for eksempel, stoler, puter, tepper, dekk, tau ...), massevis av plass

Slik gjør du: Bygg fra noen objekter en diversifisert kurs tvers over rommet eller gangen. For eksempel, kan blandede plassert puter danner en slalåmbane, ved knehøyde spent hoppetau til hinder for drüber klatring eller gjennomgang gjennom formen, etc. - de flere stasjonene i emnet, er det mer spennende hinder kurs! Nå barna har brukt alene eller i team på to av en ballong rote holde i luften, mens demonstrere kurset. Hvem vil være på rekordtid til målstreken? 

 Gallery


Det er tid for karneval kommer opp og kostyme er ikke bestemt ennå? Her finner du de vakreste barnas kostymer!

Carnival Games med musikk

En horde slått opp barn roe ned litt? Åpenbart, siden en bevegelse er nødvendig! Disse musikk Games kan danse og bryte ned overflødig energi igjen ut på karneval fest.

➤ Stop Dance

At du trenger for dette: musikk

Slik gjør du: GM gjør musikken og barna danser unnlatt å gjøre det. Når spillet lederen stopper musikken, fryse de små danserne og ingen får lov til å bevege seg mer. Dette fører til ganske morsomme positurer. Hvem rister skiller. Vinneren som har de siste restene.

➤ Chair Dance

At du trenger for dette: Musikk, stoler

Slik gjør du: Du trenger totalt en stol mindre enn lagkamerater. Plasser stolene rygg mot rygg i en linje. Da musikken er slått på og barna går i sirkler rundt stolene. Vi stoppet musikken, alle barn trenger å raskt sette på en tom stol. Barnet som finner noe sted, er ute. Deretter en stol fjernes og den går inn i en ny runde. Vinneren er sikker på slutten av den siste stolen. Så det vil ikke gå lei, kan du også angi hvordan barna skal gå til stolene: endene marsjere, hopper på ett ben, baklengs, etc.

➤ Avis dans

At du trenger for dette: Aviser, Musikk

Slik fungerer det: To spillere danner et lag. Spre en to-siders avis for hvert team på bakken. Nå musikken er i gang, og hvert lag må danse på sin avis. De har ikke lov til å gå ut over kanten av avisen - som skjer som skiller. Etter en kort mens musikken stoppet og avisen brettes en gang i midten. Det hele er gjort til slutten etablert et vinnerlag.

Carnival Food Play

Oppmerksomhet her kan gi flekker det! Men hva ville en vellykket karneval fest uten sjokolade marshmallow spise konkurranse? Hvis det er nødvendig med regn cape å beskytte karneval kostyme. Vi har noen forslag til Carnival Food Play for deg:

➤ Hva jeg spiser 'det?

At du trenger for dette:  koble noe til øyne, forskjellige forretter

Slik gjør du: Et barn med bind for øynene. Så det blir en skje med litt mat ute på den i munnen. Kan det skjønner hva det gjør med smaken? (: Før avklare om noen av barna er allergisk mot enkelte matvarer Forsiktig!) Ideer gjette eplemos, jordbær, kokt pasta, druer, sjokoladepudding, ketchup, sennep, kiwi ...

➤ sjokolade marshmallow spise konkurranse

At du trenger for dette: Schokoküsse

Slik fungerer det: Barna sitter ved bordet og ta hendene bak ryggen din. Deretter hvert barn får en sjokolade marshmallow lagt frem. går på "Go" go! Hvem lykkes først spise opp sin sjokolade kyss?

mate ➤ Blind

At du trenger for dette: Gelé eller yoghurt eller pudding, en gammel håndkle for å beskytte klær

Slik fungerer det: To barn sitte overfor hverandre og få bind for øynene. Så de har å mate hverandre med en skje. Men hvor er munningen av den andre? Barnet som er lei først, kan det andre barnet føre til litt ved å gjøre støy, sang eller noe fortalt. Så barnet kan som strømmer, være basert på stemmen og munnen - kanskje - møtes. Tildele for ikke å skade barna det ut langsomt og forsiktig for å mate den andre.
spille sammen dressing

alle kan komme kledd i en drakt spill - mye mer moro det, men å kle seg sammen på Carnival. Fra eksisterende gamle plagg som luer, skjerf, kan gamle sko lage morsomme kostymer. Du kan også ta med egen kledning materiale. Enda flere spill ideer, ikke bare for Carnival, klikk her:
Ansiktsmaling for Carnival! Du vil finne mange makeup maler og steg-for-trinn-instruksjoner for den perfekte karneval makeup. 

 Du leter etter håndverket ideer for Carnival? Ikke noe problem, her er instruksjoner for laging Karneval masker. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 49