kommer kjenne babyen – 25 SSW

Fundus er nå om lag på nivå med navlen. Etter hvert må de andre institusjonene i livmoren vike. De kan være tungpustet og får halsbrann.

25. SSW: Babyen er mer uttalt for hver dag, og du kan føle det riktig til slutt.

Babyen i det 25. SSW

I det 25. SSW fosteret er ca 33 cm høy. Den veier ca 800 gram.

Livmoren og fortsetter å vokse. Det er nå så stor som en fotball og presser stadig mere mot magen. Det er derfor bedre, mer mindre porsjoner en dag å spise en overdådige måltider. Det hjelper også lider av halsbrann blant de mange kvinner i andre halvdel av svangerskapet.

Ansvarlig for denne graviditet symptomer er hormonet progesteron. Egentlig er det bare Muskeltonus av livmor redusere, så det blir ingen pre-term arbeidskraft. Dum bivirkning: selv Fordøyelses- og urinveis slapper, som pylorus. Han er lukkemuskelen mellom spiserøret og magesekken og forårsaker magesyre er der den er, og ikke flyter tilbake i spiserøret.

Enkelt hjem rette for halsbrann

  • drikke varmt, stille vann. gjøre små slurker. Den fortynnede syre noe.
  • Etter tygge et stykke hvitt brød. Som binder overskudd av syre.
  • Samme effekt bringe tørr havregryn eller kjeks.
  • Selv melk eller kondensert melk har en nøytraliserende virkning mot sur mage.
  • en pute ekstra slik at hodet er økt: For natten eller lur.

Tips for den 25. SSW: svangerskapsdiabetes

Svangerskapsdiabetes er den vanligste sykdommen i løpet av svangerskapet. Om 1-5 prosent av alle gravide kvinner lider Svangerskapsdiabetes (svangerskapsdiabetes). I utgangspunktet kan hvem som helst lider av det. Men overvektige kvinner og menn er over en alder av 30 år i risikosonen enn sterkere.

Årsak til svangerskapsdiabetes er frigjøring av visse hormoner i svangerskapet som fører til en økning av blodsukkernivået. Den økede motstand mot insulin ikke lenger kan kompenseres ved bukspyttkjertelen og svangerskapsdiabetes oppstår.

Dermed sykdommen forblir uoppdaget, vil du i forbindelse med screening Sukker i urin undersøkt. Det er ikke sant nok til å oppdage svangerskapsdiabetes trygg, men er en god indikasjon på dette. Da kan du bli undersøkt spesifikt på det. Det anbefales at gravide kvinner bør ta denne testen fra 25. svangerskapsuke.

Diagnosen, men trenger ikke å bekymre deg.
I de fleste tilfeller vil en endring i kosthold og mer mosjon er tilstrekkelig for å bekjempe svangerskapsdiabetes vellykket.

Babyen i det 25. SSW: sprek spark

Fra den 25. SSW kommer babyen nå dag for dag voldsom. Dessuten kan partneren din føler nå sitt barn for første gang klart da han legger hånden på magen hennes. Med et areal på nesten 33 centimeter og en vekt på 800 gram, er det ikke rart som gjør barnet ditt nå følte daglig. Og i de kommende ukene veksten fortsetter. Men nå genetiske og spesielt miljøfaktorer har mer innflytelse på hvordan babyen vokser. Inntil da, alle babyer utvikle like.

>> Nasty graviditet symptomer. I denne episoden av svangerskapet dagbok Daniela få en idé om hva som er ekte halsbrann: De 25 uker gravid.

«« Tilbake til 24 uker - den indre styrken til kvinner

til 26 SSW - omsorg for magen »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 39 =