Babyen utvikling: baby i tredje måned

På tre måneder, er babyen sover lenger om natten av og har for en dag lenger våkne perioder. Det vil alltid selvstendig og i live. Hans motoriske ferdigheter utvikler seg og det kan uttrykke sine følelser bedre og bedre.

Sansene er i utvikling

Babyen Utvikling: 3 måneder

Babyen gjør store fremskritt i sin utvikling. bli hørt over alle de ferdighetene og for å se utvikle seg sterkt i tredje måned. Babyen kan nå løse gjenstander i ca 30 cm unna og forfølge sine øyne.
motorisk utvikling


Babyen er å lære å stole utsatt på underarmene, heve hodet der og for å holde litt lenger. Det utøver fortsette å snu fra rygg til mage. I tillegg lærer det å bevege hodet og lemmene selektivt og uavhengig av resten av kroppen.

Er barnet ditt på ryggen, berører det alt som kan se og nå.

Barnet gjenkjenner hendene mer og mer som et leketøy: det vurderer og undersøker dem med en hånd eller individuelle fingrene fast i munnen. Det holder bena bøyd over kroppen.

 Gallery


Med litt ekstrautstyr kan du forberede barnet ditt en stor svømming. Vi gir tips og forslag.

Samhandle og formidle tredje måned

Babyen er nå interessert i å få mer for sine omgivelser og prøver å sosialisere. Han ser nøye hvis du mate ham og vender seg til deg når du snakker til ham. Gjennom ulike lyder han prøver å kommunisere med deg og omgivelsene. Joy han uttrykte for eksempel ved angiveri og sparker. Utrettelig trent barnets ansiktsuttrykk og uttrykk.

I den tredje måneden av livet, bør du sette babyen forskjellige gjenstander og materialer i hans åpne hender. Dette vil fremme hans følelse av berøring. Baby mobiler og ting dingler over hodet, fascinere barnet ditt og det ser entusiastisk.

Bestemmes babbles din lille skatten med tre måneder som til seg selv. Det kan også forutsi kjente prosesser. Vil han, for eksempel. Flaske matet, erkjenner han det og kan uttrykke sin glede. spedbarn bade som han er veldig spent mens du tar badevannet. Gi faste ritualer i den daglige rutinen av babyen. Spille sin musikk boksen, for eksempel. Bare når det er leggetid.

Animere barnet å løfte hodet i liggende stilling og hjelpe ham i å snu, når begynnelsen av forrige momentum vokser.

Babyen hever hodet i liggende stilling

Leker animerte babyen til å løfte hodet i liggende stilling.

© Thinkstock

Kan barnet ditt holde hodet og svelge funksjon, nysing og hoste reflekser allerede, kan du gå med barnet ditt fra tre måneder til babysvømming. Og hvis du ønsker å delta på en PEKiP selvfølgelig, nå ville være riktig tidspunkt.
Screening U4 - 3 til 4 måneder

Mellom 3 og 4 måneder med U4 skyldes. Barnelegen sjekker om barnet utvikler fysisk alder riktig. Den undersøker, for eksempel hvis barnet fikse et objekt med øynene og snu hodet da, som den reagerer på lyder, og om det kan holde hodet uavhengig.

Hvis babyen er tre måneder gammel, de første vaksinasjoner er på, med mindre du har valgt selv. STIKO (Permanent Vaksinasjon Committee) anbefaler spedbarn fra en alder av 3 måneder, den første seks-vaksinasjon mot tetanus, difteri, polio, kikhoste, Hib (Haemophilus influensa type 1 B) og hepatitt B (leverbetennelse). Du kan få detaljerte råd av barnelege.
Video: Hva barnet utgangen av tredje måned allerede kan


➤ Neste: Baby Utviklingen i fjerde måned
➤ Tilbake:
Babyen Utviklingen i andre måned


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =