18 SSW – The Butterfly banking

Fra det 18. SSW noen, kan den såkalte sommerfugl flagrende følelse. Dette er de første trekk som du bevisst kan oppfatte fra din baby. Korrekt fremgangsmåte må imidlertid vente noen uker.

18. SSW: Babyen har sin egen syklus og også tarmen begynner å jobbe

Hennes baby i det 18. SSW

I det 18. SSW fosteret er ca 12 cm høy. Han veier ca 125 g.

Senest den 18. SSW du føler i tarmen den såkalte butterfly flagre. Dette er de første bevegelsene til det ufødte barnet som du kan oppfatte bevisst. Men det meste du føler bare en liten kribling i magen og tar derfor bevegelsene kanskje bare ubevisst. Men sommerfuglen flagrende er mer intens i de neste ukene, til du hører de første faste spark til barnet fra ca 25. uke av svangerskapet.

Hvis du har i svangerskapet, men lite merke til vektøkning i første trimester, vil balansen viser mye mer i de kommende ukene. I gjennomsnitt, gravide kvinner tar andre trimester av svangerskapet før fødselen av en halv kilo til en kilo per uke.

Babyen i det 18. SSW: jente eller gutt?

Vil det være en gutt eller en jente? Til dette spørsmålet har du snart et svar. De eksterne kjønnsorganene til babyen din er nå klart synlig. I andre ultralyd, noe som skyldes i de kommende ukene (før 22 uker), kan du laste ned Kjønnet på babyen din bli forrådt av legen.

I mellomtiden, verk sirkulasjon perfekte baby: en dag den lille hjertet pumper blod mer enn 28 liter oksygen og næringsrikt gjennom sin lille kropp. selv tarmen sakte tar på sin funksjon. Det håndlangere, for eksempel scuffed Lanugohärchen som svelger fosteret i sine pusteøvelser, her som stoffskifteprodukter fra. Etter fødselen kan kalles som mekonium utskilles.

Tips til 18. SSW: fødsel klasse


For kvinner som går gjennom den første svangerskapet, er en fødsel klasse spesielt viktig. Dette forbereder deg ikke bare å føde før, men også første gang med barnet ditt. De fleste av kursene er også tilgjengelig fra jordmor og plasser mellom 28. og 30. uke av svangerskapet i stedet. Ta vare på ennå i de neste ukene om avtaler. Ofte kursene er fullbooket raskt. Senest den 20. uke, bør du ha gjort det.

Kursavgiften for gravide overtar helseforsikring.
Hvis partneren ønsker å ta kurset også, det må betale av egen lomme gebyret. Hvordan og når kan delta i partner, er regulert annerledes. Enten han kan gå med et kurs eller det er blokk møter med samarbeidspartnere.

Anke Kielyka føderalt tyske jordmødre: den viktigste informasjonen om prenatal klasser.

>> Helt privat inntrykk i svangerskapet du får her. I vår graviditet journal forteller Daniela din historie fra positiv graviditetstest før fødsel.

«« Tilbake til det 17. SSW - babyen snur salto

til 19. SSW - Den lanugo »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 82 =