21 SSW – Den første halvdelen er ferdig

Den første halvdelen av svangerskapet er gjort. Dette er også følt kroppen instinktivt og forberede for perioden etter fødselen. For noen gravide kvinner, er den første råmelk i brystene.

21. SSW: Metabolismen av fosteret fungerer. Han drikker fostervann og filtrerer ut næringsstoffer.

Hennes baby etter 21 SSW

Etter 21 SSW fosteret er ca. 26 cm høy. Han veier ca 350 g.

Med 21. uke av svangerskapet, går svangerskapet ut i andre omgang. kroppen begynner å forberede seg på tiden etter fødselen. Rundt areola er liten, kan pimply humper form. Dette er den såkalte Montgomery kjertler. Du opprettholder brystvortene med en fet sekresjon, det er ment å beskytte brystvorter under amming.

Den såkalte Vormilch er allerede i brystene og kan uvitende unnslippe. Men det er mange kvinner for hvem melkestrømmen begynner bare i tredje trimester. Noen annen form råmelk mye tidligere. Hvis du svetter rundt 21. SSW mer enn vanlig, er dette på grunn av økt Thyroid aktivitet. Når sveising er imidlertid misfarget og kløende, bør du oppsøke lege for å få råd.

Barnet i 21. SSW: barnet i fostervannet

Som før, er babyen din trener lungene hans. Det har gjentatte ganger Hikke. Det tar på fostervann og skyver den brått igjen. men arbeider for sin metabolisme veldig bra. Babyen drinker før mye mer fostervann enn i ukene og excretes det gjennom urinveiene igjen.

De første metabolske avfall fra fosteret passerer gjennom morkaken inn i blodet til mor. Men ikke fortvil: mor skiller dette avfallet tilbake fra urinen. Gravid og hennes baby er perfekt match og allerede en uslåelig team. som vil i de kommende ukene mye mer tydelig - spesielt for moren selv fordi snart babyen er stor nok til at du føler hans bevegelser klart ..
Tips for 21 SSW: Trening for bekkenbunnen

den Bekkenbunnsmuskulaturen støtte under svangerskapet uterus, urinblæren og tarm. Men den økende vekten av barnet utøver sterkt press på dem og strekker dem sterkt. De fødselen lastet bekkenmusklene deretter igjen enorm.

Slik at musklene har normal spenning etter fødselen, er det fornuftig å trene bekkenbunnsmusklene regelmessig. Hvor mye trening du trenger er selvsagt avhengig av hvordan passformen er musklene: Ta testen. Treningen for bekkenbunnen bør ikke undervurderes i alle fall. Fordi hvis musklene på lang sikt forblir slakt, for eksempel, truer inkontinens.

Slik fungerer det: Som bekkenbunnen fungerer.

>> Daniela babyen er våken og gjør Rabatz i magen. Den siste episoden av hennes graviditet dagbok funnet her: De 21 uker gravid.

«« Tilbake til 20. uke - Discovering
 til 22 uker - babyen blir rikere »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1