Vogner test: Hvilke modeller er verdt pengene?

Vognen er en av de dyreste kjøpene til babyen. Pengene vil da bli investert selvfølgelig optimal. Men ikke alle modeller leverer det de lover. Vår barnevogn test.

Kriterier for barnevogn test

Utvalget av barnevogner er store: Sport modeller, luksus liners, klassisk eller moderne veier kombinasjonsprodukter. Og som nå er det beste for barnet? Først av alt bør du spørre deg selv: Hva er best for meg? Fordi avhengig av hva du forventer fra baby-Mobile, som grenser søket før. Her er en oversikt for beslutningsstøtte:

Barnevogner i hverdagen test

Den beste Barnevogn test er hverdagen test. Det er derfor vi mødre og deres babyer har bedt om å teste for oss noen modeller gjennom deres skritt. Det var bokstavelig talt over berg og daler med barnevogner, de var sammen og aufgelappt igjen, måtte hoppe i bilen og komme seg ut. Godtgjørelse var vollgesabbert og testet for Comfort baby. Hvilke modeller har bestått syretesten?

Britax Go Deretter Bugaboo Buffalo, den iCandy Peach 3 og Maxi Cosi Stella, twin vognen Bumbleride Indie Twin og to modeller av frø, inkludert frø Papilio ble testet. De detaljerte testrapporter finner du her:

Det sier Stiftung Warentest

Stiftung Warentest fører hvert år gjennom et omfattende barnevogn test. I år (2015) med et overraskende resultat. De påståtte førsteklasses modeller har alvorlige mangler. både Joolz Day Earth for 950 euro og Stokke Trailz for 1350 euro bare får Test poengsum "mangelfull", Dette skyldes blant annet forurensninger i håndtaket, og når det gjelder, som er mistenkt for å forårsake kreft. Den kritiserte Stiftung Warentest spesielt skarpe. Vinneren ned linjen er Britax Gå med en samlet poengsum på 2,4

Ergo: Ikke bli styrt av den feilaktige troen på at bare de dyreste modellene for barnet ville være bra nok. Finn ut på forhånd grundig og gjøre deg klar over de krav du plasserer på vognen. Er du så mye reiser med bil, bør vognen være så enkel og kompakt kan bli slått sammen. Her igjen noen tips om hva du skal se etter når vognen kjøpe.

10 tips for barnevogn-kjøp

 • 1 / 10th

  Gode ​​ting tar tid.

  Plan for barnevogn-kjøper nok tid til å kjøre i detaljhandel noen barnevogner modeller sample - bare så du kan overbevise deg selv om dens mange muligheter. Konverter stille med en hel dag!

 • 2/10

  Aldri i siste øyeblikk!

  Vær forberedt på en, at det er lange ledetider for noen spesielt populære barnevogn modeller! Dette kan skje når tilbehøret du selv. Så: Kjøp din barnevogn i god tid, beste allerede noen uker før forfallsdato.  

 • 3/10

  Handling verdt.

  Ofte forhandlere i samsvar med anbefalt utsalgspris på produsenten, avtaler er sjeldne. Men du kan ofte spare hvis du handler - bare be om en barnevogn full pris hvis du masse tilbehør (for eksempel foten bag, paraply) for å kjøpe.

 • 4/10

  Obligatorisk: stammen test!

  Hvis du har en bil, gjør du best på plass i baby Spesialister stammen test: Brett vognen sammen og legger det i bilen. Hvis du raskt vil merke hvis vognen er riktig for deg eller i bagasjerommet. Tenk om neste ferie: Er bagasjerommet med vognen allerede fylt til randen? Eller justere legge til én, to kofferter inn i det?

 • 5/10

  Alt passer sammen?

  Hvis du allerede har en baby sete for bilen og er på utkikk etter en barnevogn med modulsystem, selvfølgelig, bilbarnestol med vognen skal være kompatible, enten direkte eller via en adapter.

 • 6/10

  Hver kilo teller.

  Spesielt hvis du ofte lempe barnevognen inn i bilen eller må bæres opp en trapp til leiligheten. deretter betale spesiell oppmerksomhet til lettvektere under vognen og gjøre på stedet i baby Spesialister iført test.

 • 7/10

  Spørsmål koster ingenting!

  Hvis du ser en mor med en barnevogn, falt du på den korte listen, spør dem, men rett og slett om det er fornøyd.

 • 8/10

  Råd om barnevogner på Internett

  ... kan hjelpe - men de kan også stamme fra tvilsomme kilder. Mødre er mer troverdig.

 • 9/10

  Sporty, atletisk!

  Hvis du flørte med kjøp av en jogger, tenk på dette: Mange såkalte joggere er ikke egnet for sporten. Ekte ultralette joggere det er vanligvis bare i spesialforretninger. Og: En ekte joggere er bare nyttig som en ren sekundær vognen.

 • 10/10

  smakssak

  Når barnevogn-kjøp ofte observert: Papa entusiastisk om tekniske detaljer, Mama mer for praktiske og stil. Teknologi er viktig - men mer viktig er at du føler deg komfortabel med vognen i det lange løp!

 Gallery


Gammeldags eller moderne, robust og smidig: presenterer vogn som la ingenting å være ønsket.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =