Cowries, Kozorog Da syöpä – Mitä ovat ISAT parhaat?

Lapset tunnistavat sen nopeimmin: "Isäni v odstavkih!" Se na HYVA Aziji! Mutta jokainen Isa tuo toinen ISA-ominaisuuksia. Voisi olla znak Tähti! Joka Zodiac tehdä točke ISAT, kerromme Teille täällä.

Cowries, Kozorog tai syöpä - Yonka ISAT tuovat ominaisuudet parhaan oče?

© iStock

Merkit da heidän isänsä ominaisuuksia

Kuuma vihje na cowries, kivääri da syövän ISIA. Ottelun käytännön organisointikykyä, luotettavuus ja empatiaa. Penta Muu Horoskopski? Kaikki NE siunataan MONIA Loistava ISA-ominaisuuksia. Mutta itse Nae mitä Papa potentiaalia tuo kumppani:

Vodnar (21 1-19 02): Ystävä
Vodnar ISAT ovat tunnettuja luovia opetusmenetelmiä. Goofing ympärillä ovat aina olemassa, ystävät ovat aina tervetulleita - ja pitävät NE, Poikkeus vahvistaa säännön. Boring se saa tällaisen ISA ei taattu! Kuitenkin liian toverillinen koulutuksen mame voi olla pieni Haaste ... Siksi heille: Talla Vodnarji voi pitää da täytyy silloin tällöin hidastaa niiden eloisuudestanne.

Bik (20 2-20 03): mielikuvituksellinen
Kala-Papas pisteet niiden elämäniloinen mielikuvitusta da hänen rakkaus luontoon. Jos Veneet ideoita tai saattajan matkaa metsiin etsitään päiväkodissa: Nama ISAT ovat aina Onnellinen siellä da heihin vaikutuksen omaperäisiä ideoita da paljon innostusta.
Kuitenkin Papas, jotka ovat syntyneet vse Horoskopski Oven, usein ahdistunut isiä myös kaihda ristiriitoja, Missa je voivat. Vastaavalle Mamas joka ei ole aina helppoa. Mutta sen MONIA etuja, kala-ISAT tekevät katalog pljunil na puutteen nopeasti korvasi sen.

Oven (21 3-20 04): Glavni
Riba miehet ovat Jännitystä ISIA - da je rakastavat valloittamaan maailmaa lastensa kanssa. Puutalot, kuperkeikka trampoliinilla, telttoja puutarhassa - Oven Papas jopa joka seikkailuun. Vaikka äiti pysäyttää Sydämen, jos Juniori lentää Kaikki innostusta ilmassa da tarttuu lähes kattoon.
Da siellä olisi yksi Azija: Riba na sarvet. Se kertoo paljon. On ovat onnellisia aikoja itsepäinen, se ei ole myöskään paljon muuttuu, kun NE tulevat ISAT. Joten varmista itselleen, että rakkaimpia tulee vaatimaan omat menetelmänsä koulutuksen, konfliktit ovat väistämättömiä siellä. myös harrastuksia "Ennen obremenitve päivää" Han pitää. Äidin tarvitsee Hanta, Koška joskus "Ystävät da sukulaiset" pilli takaisin.

Rak (21 04-20 5): luotettavaa
Bull Papas johtuen hyvästä luotettavuudesta. Lapsesi Aina tietää: AZN na siellä minua! Sataprosenttisesti. Ongelma na liian rienaavaa sebi, mitään keskustelua liian rasittava. Tama hyödyttää myös Teille: Jos kumppani matkustaa obremenitve kanssa, voit aina olla Varma, että kumppani na Kaikki hallinnassa. Kadehdittava na rauha, että hän laittaa Papa päivälle! Da toinen erikoisuus Bull Papas: On siisti. Ei aina välttämättä kotitaloudessa - mama sikäli kuin rahoitus-, vakuutus- da säännölliset U-testejä tiedote isillä na Kaikki hallinnassa.
Pieni haitta: Uusia asioita verrattuna vastaaviin asettaa epäilyttävät sonneja. Tama heijastuu myös kasvaa obremenitve. Kunnes Papa vakuuttunut siitä, että nuorempi Hyvä Kokki voi voi lusikka liemi yksin kestää kauan.

Gemini (21 05-21 06): löytäjä
Dvojček Papas Innokas tutkimusmatkailijoita ja odotan kaiken jälkeläisten Voi UUSIA. Innostus ISAN vauvoille ja myös myöhemmin iso lapset balsamia obremenitve herkkää sielua da tekee hyvää itseluottamusta. Uteliaisuutta Papa na suuri plus alkuvuosina, mama myöhemmin Isan utelias Kysymyksiä voi myös helposti hermoja. Dvojček Papa vastaa lukemisen da oppimisen pomikanje kuvakirja, käytännössä matematiikkaa da Oppia ranskaa sanastoa, joka na hänen ammattinsa. Erillisillä ISAT Toiminta na Aina oltava! Mutta VARO, jos lapsi Isan luonne ei voi pysyä ...
Todellinen ongelma Dvojček: päätöksiä ei niiden Aziji. Montessori päiväkoti tai lastenhoitaja? Suklaa tai pähkinä kakku teidän syntymäpäivä? Sisarusten kyllä ​​vai ei? Erillisillä Papas siellä tulee usein zaman yksi vastaus: HYVA kysymys Seuraava kysymys.! Koška na tärkeää, että äiti na terve vastapaino da Nopea käytännöllinen, laskee päätöksiä.

Rak (22 / 6-22 / 07): sielukas
Puhdas tunteet da sydän päätökset - Nama ovat syöpää Papas. On tuntevat Da kärsivät lapsineen nopeasti löytää Hyva LINJA, kun sebi tulee huolenaiheet ja obremenitve tarpeisiin. Koška syöpä Papas tuntuu niin paljon, tuntuu, tietäen NE ovat hyviä keskustelukumppani, ominaisuus, joka ei tuo paljon ISAT, mama na ERITTÄIN tärkeää, lapset Etta. Myöhemmin murrosikä isi na niin usein neuvonantaja da uskottu. Muuten je rauhan da turvallisuuden varmistamisessa kotona.
Kääntöpuoli kolikon: Syöpä ISAT ovat joskus kauheita melankoliaa. Kanssa että, jajce Pian Suuri päässä pienokaiset, je selviytyä ole HYVA. Ja se jo na alkanut, kun vauva tulee vauva ...

Leo (23 07-23 08): MALLI
Lion ISAT Menna itsevarma da päättäväinen LAPI elämän - ja siksi Hyvä roolimalli lapsilleen. NE motivoivat lapsia aina kokeilla UUSIA asioita. Onko kyseessä uusi urheilulaji, tapaaminen Syyrian luokkatovereiden tai Matka Oman - NE auttavat näkemään maailmaa silmät auki lapsilleen.
Hyvä itseluottamus Lev isien v sen haittoja: kritiikkiä je eivät voi tehdä paljon. Äideille vaikeasta arjesta, Koška NE varmasti tietävät lastensa paremmin monissa tilanteissa.

Oven (24 08-23 09): luotettavaa
Nuoret miehet ottavat sen hyvin - ja nuoret äidit löytää niihin luotettava ISA taas: Ampulli na taattu syötetään oikeaan aikaan yes optimaalisessa lämpötilassa. Da jos äiti piirtämistä aamuna, että nuorempi pukeutua paksu takki, Papa pitää pois päältä, jos lämpötila nousee altaan arvot iltapäivällä.
Huvin Papas na oltava kanssa Oven aina! Neumnost Tarinoita, kutittaa kaksintaistelut ja Muut inanities - Koška lapset ovat hyvissä käsissä niiden Device Papas.

Bik (24 09-23 10): Luova
Asteikot ovat luovia! Kannalta puuhastelun da kimpussa niillä na Aina idejo. Yksi tekee hyvää bo ista Bik Papa: Han huolehtii siitä, että mikään hänen lapsensa laiminlyöty. tärkeitä saldot očetje: Harmoninen perhe-elämän ja kunnollista kotia. Mutta NE laittaa paljon työtä da paljon aikaa.
Da Koška NE perustuvat perhe-elämään niin rakas, je ovat vaarassa enää Riita kiinnittää huomiota itse da tehdä enemmän kuin heille na hyväksi - Avainsana izgorelosti. Da Papas kanssa Horoskopski tasapainottaa édes pieni virhe kanssa: usein NE eivät ole yhtä vakuuttava kuin NE olisivat jokapäiväisessä kamppailussa bedtimes, suklaan kieltäminen da kypärä pakolliseksi.

Lev (24 / 10-22 / 11): Tekija
Skorpionit ovat ERITTÄIN hieno antennit da tuntuu aina nopeasti kuin se saa lastaan. Ne ovat vastuussa Nuoren Perheen snuggling, halailemaan mukanasi ja. Vuonna Scorpion ISAT voi aina luottaa. Da voit odottaa UUSIA haasteita periaatteessa. Taju nopeasti, että heidän täytyy ravistella elämänsä ajan naslov lapsen elämää da iloisia uusista toimintamalleja vastaamaan kotitoimiston JNE pitääkseen takaisin työnsä hänen kumppaninsa. Da Scorpion ISAT eivät na suuri ETU: NE ovat rento. Lähes aina.

Kozorog (23 11-21 12): yritteliäitä
Kozorog Papas ovat yritteliäitä, niiden kanssa na aina jotain meneillään. Junior haluaa kutsua kolme päiväkoti ystäviä jäämään? Menna Eteenpäin! Isa rakentaa koskaan teltta puutarhassa da lämmittää tulen Ranskan Leipää. Han o innostaa olennaista uutta - ja inspiroi toisinpäin hänen lapsensa hänen omaperäisiä ideoita. Kozorog Papas ovat hienoja ihmisiä - ja suuri ISIA. Koška NE ilmentävät alhaisempi kuin kuin ihanteita totuus, oikeus ja inhimillisyys.
Merkittävä puute na kuitenkin niillä na myös: je kärsimättömiä ovat. Koška Mama na kysyntää korvaukseksi - Koška lapset eivät Tunne aikaa, je eivät voi toteuttaa Kaikki vinkit Papa samoja da ovat kaukana hienoja.

Cowries (22 12-20 01): Käytännön
Kozorogi ovat vastuussa käytännön asioita: Se alkaa myöntämisen pesukoneen - ja päättyy perustamalla trampoliini. Välillä je rakentavat heidän lapsensa édes juhlapuheissa da esityksen käytäntö seuraavan. Toinen Hyvä ominaisuus: Kozorog Papas voi luottaa aina. Da viimeisenä mama vähäisimpänä ei: cowries ISAT varmista, että kotiin Kodikas Pesa. Yhteenvetona: Nama ISAT ovat upeita. Sinulla na zaman yksi pieni saalis: ne ovat kunnianhimoisia. Joskus liian kunnianhimoinen. Silla seurauksella, että NE eivät aina onnistu samaistumaan heidän lapsensa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 86