Tegn på fødsel: Når starter det til sist?

Det er nok! Den tror mange gravide kvinner i slutten av 40-svangerskapsuke. Den store magen er tungvint og fødselen er nesten brakte lengtet etter. Hvilke bevis er det at fødselen er nært forestående? En oversikt. 

Tegn på fødsel: travail

fødsel tegn

© Thinkstock

Selve fødselen begynner, selvfølgelig, bare med den virkelige arbeidskraft. Skillet mellom reelle veer og mosjon eller faller Senkwehen mange gravid bare det første barnet er ikke lett.

Hvordan å gjenkjenne fødselsveene

➤ Sanne sammentrekninger ikke er påvirket i sin smerteintensitet og varighet. Det vil si, det spiller ingen rolle om du endrer posisjon og gå rundt, sitte eller stå - smerten forblir den samme. har vist seg å skille badekar test: La sammentrekninger i varmt vann, det er ikke ekte rier. Hvis smertene, men enda mer, er det sannsynligvis egentlig er arbeidskraft.

➤ livmorsammentrekningene er sterkere, varer lenger og intervallene forkortes. Det er også mulig veer i begynnelsen og kan være svært smertefullt uregelmessig ikke - det individuelt forskjellig fra kvinne til kvinne.

➤ Smerten stråler i hele mage- og ryggområdet og er ikke bare utelukkende i magen.

Veer kan føle seg ganske annerledes. Det kan være kramper smerte, lik den menstrual smerte og stråle ut til ryggen eller ben. men du kan også føle seg som et belte som er smalere og igjen løs i arbeids pauser i løpet av sammentrekning. Til syvende og sist tar alle gravide kvinner smerter oppfatter forskjellig - avhengig av den enkelte smertefølsomhet.

> Mer informasjon om de ulike typer arbeidskraft i svangerskapet og under fødsel kan bli funnet her: smerter
Tegn på fødsel: slim kommer fra (Tegning)

Under graviditet, er slimet en naturlig beskyttelse av kroppen fra bakterier. Han lukker livmorhalsen og gjør det vanskelig for patogener til å flytte opp i livmoren. Hvis åpner om kort tid før fødselen av livmorhalsen, pluggen av slim løser opp og blader.

Denne såkalte tegning kan oppstå selv ti til tolv dager før begynnelsen av arbeidskraft, men vanligvis pode er fra bare en eller to dager før utbruddet av arbeidskraft. Og ikke alle gravide kvinner merke avgang av slim - så ikke stole på uavgjort, kanskje det ikke skjer til deg å.

Hvordan identifisere tegning:
Pode har, som navnet antyder, en slimete konsistens og er vanligvis blandet med litt blod. Handlingen er ikke når slimet skjer, du har ikke engang kommunisere til sykehuset jordmor. Du bør bare venne seg til det faktum at det ikke vil være mye lenger nå altfor lenge før barnet gjør sin vei.
Tegn på fødsel: ruptur

Et sikkert tegn på den forestående fødselen er ruptur av membraner, som er fostersekken, en sprekk og fostervannet utganger. Ikke bekymre deg, gjør ikke vondt. Avhengig av hvor amniotic sac brudd, kommer fostervannet som en bølge eller kjører sakte fra skjeden. Dette er for eksempel tilfelle når fostersekken bryter langt opp - da babyens hode sel ned som en kork fra. Fostervannet er vanligvis klart - men det kan også (selv om du er langt over forventet leveringsdato) være grønnaktig, gulaktig eller brunlig misfarging.

For de fleste gravide kvinner skjer i åpningsetappen av arbeidskraft til å sprekke. Nemlig når utvider livmorhalsen og sammentrekninger eksisterer allerede. men det kan også være at fostervannet går før utbruddet av arbeidskraft, som kalles for tidlig vannavgang.

Enten for tidlig eller med sammentrekninger - i alle fall, du skal nå videre informere din jordmor, sykehus, føde, fordi nå fødselen virkelig begynner. Hvis det kom til brudd uten medfølgende arbeidskraft, bør hjertelyder overvåkes. Den naturlige beskyttelse av fostervannet er nå borte og dermed øker infeksjonsrisikoen.

> Hvordan har andre mødre opplevde fødselen? Les deres erfaringer: fødselsrapporter
Can-tegn på fødselen

I tillegg til de klare tegn som vannavgang, arbeidskraft og real tegning, er det andre uspesifikke tegn på den forestående fødselen. Men disse er ikke veldig pålitelig, og er basert på erfaringer fra enkelt gravide kvinner. Disse inkluderer sterke ryggsmerter, kvalme og diaré, og muskelskjelvinger.

fødsel tegn

© Thinkstock

Hvis du merker disse symptomene i deg selv, legger du den best under "Ok, kan det være at det er snart kommer på." - men ikke gjøre deg gal, og du trenger ikke høre hele tiden til seg selv. Best vente og en kopp te - babyen kommer når den er klar. Selv om dette er til liten trøst for alle ventende gravide kvinner.
Når bør jeg gå til sykehuset / birthing center?

Spesielt det første barnet, mange gravide kvinner er usikkert når det er virkelig klar. Til slutt, du ønsker å utløse en "falsk alarm" og tomhendt blir sendt hjem. Ikke bekymre deg, det fødselsleger er der - og du ville ikke være den første eller siste forventningsfull mor som tar opp mer enn en tur til sykehuset. Hvis du har fast arbeid, og være aldri så uregelmessig, du har rett der du hører hjemme - på sykehuset eller birthing center.

Bare redd noen kvinner har før, ikke å være på gang på sykehuset. Til slutt, en arbeids fem minutters mellomrom stopper ikke akkurat som en masse tid. Og du ikke ønsker å komme i bilen baby, ja. Igjen, ikke få panikk! Svært få fødsler er fødsler falle. Det første barnet liker å ta sin tid, tar det ofte lang tid etter utbruddet av arbeidskraft til selve fødselen der babyer. Men: Det er ingen du bli sint hvis du ikke vente til riene kommer hvert femte minutt før du går til klinikken.

Med alle de usikkerheter vil hjelpe deg med ord og gjerninger jordmor - det være seg spørsmålet om hvorvidt det virkelig er starten på arbeidskraft eller når det er tid for Hospital / fødested. Ikke vær redd for å ringe deg!

Tommelfingerregler - Når sykehuset / birthing center?

➤ Riene kommer i en avstand på fem til syv minutter
➤ Riene varer lenger enn 20 sekunder, og kan være smertefullt
➤ ruptur (uavhengig av om arbeidskraft er til stede)

 Gallery


Så sakte det kunne gå, men babyen tar sin tid? Vi har tips å lokke den.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5