39. SSW – Livmorhalsen åpnes

I den 39. SSW midjen tiltak - målt fra den ene siden til den andre - nesten en meter. Ikke rart at de fleste gravide kvinner, de siste ukene er svært ubehagelig. Men snart det begynner: Livmorhalsen begynner å åpne.

39. SSW: De vernix avkastning

Babyen i 39nde SSW

I den 39. SSW barnet er ca. 50 cm høy. Den veier ca 3250 gram.

39. SSW og den store nedtellingen: Nå kan det alltid gå. Men denne gangen også, for de siste månedene har veldig tappet kroppen. Vekten og størrelsen på barnet og stor byrde magen er liksom alltid i veien. Kan du fortsatt huske når du sist så føttene?

Men hvis du telle dagene før svangerskapet er over og du endelig kan holde i armene barnet til fødselen kommer rundt en kvinne. Og det kan være ganske skremmende en. Jordmor Jana Friedrich beroliget frykt for fødsel å ha er normalt. Det er viktig at denne frykten ikke få overtaket. I vår guide gir hun tips om hvordan alle kan takle sin frykt:

Hvis du oppdager svakt blodig, fast utstrømning? Det er et godt tegn! Mucus plugg, som til nå hadde forseglet i livmoren for å beskytte barnet fra stigende infeksjon har avtatt. Sammen med øvelsen trekningene er det klare tegn på at vi kan begynne snart. Nå er det viktig å skille utøvelsen av ekte arbeidskraft sammentrekninger nøyaktige.

Hvordan gjenkjenner jeg åpningen av arbeidskraft gjør?

Trenings sammentrekninger følge deg har vært de siste ukene. Så du har sikkert utviklet en god følelse. Selvfølgelig er disse sammentrekningene er lik den virkelige arbeidskraft. Men det er noen tydelige forskjeller som du bør sjekke igjen like før fødselen. En god måte å skille ekte fødselsveene av Braxton Hicks sammentrekninger er varme. Mens Braxton Hicks sammentrekninger i varmen er svakere, føler ekte veer i varmen enda mer tydelig. Du bør også nå ta en nærmere titt på klokken: Kom inn i arbeid i periodisk, hold opp til 60 sekunder og retur hver fem til ti minutter igjen, er det nå på tide å dra til sykehuset. Fødselen starter. Cervix er opp til åtte centimeter åpne i dette åpningsetappen av arbeidskraft.

Ulike arbeids faser av fødselen

 • 1/4

  åpning arbeidskraft

  Åpningen sammentrekninger initiere fødselen. Livmorhalsen kan åpnes (ca. 10 cm), livmorhalsen blir avkortet og babyen gled dypere inn i fødselskanalen. De kommer omtrent hvert 5 til 20 minutter og varer i ca 30 til 60 sekunder.

 • 2/4

  Austreibungswehen

  I denne fasen av arbeidskraft sammentrekninger er mye mer voldelig. Trykket på uterus øker enormt. Riene kommer hver 4 til 10 minutter. For førstegangsfødende, kan denne fasen ta opptil en time.

 • 3/4

  sammentrekninger

  Riene faktisk fortsatt tilhører Austreibungswehen, men satte en bare mot slutten av fødselen. De er den smertefulle klimaks. De blir ofte oppfattet som enormt press på tarmen. Nå går det fremover bare i millimeter trinnet, blir barnet presset gjennom den siste delen av fødselskanalen. Har forventningsfull mor med aktiv, forkortet denne fasen.

 • 4/4

  Nachgeburtswehen

  Selv om babyen allerede er født, kom tilbake arbeidskraft. Den Nachgeburtswehen hjelpe kroppen til å frigi placenta fra livmorveggen. The Good, sammentrekningene er uregelmessig og neppe smertefullt.

Barnet i den 39. SSW: klar for fødsel

I den 39. SSW babyen har stort sett nådd sin fødsel størrelse. Det måler fra hode til hæl omtrent 50 centimeter. I de kommende dagene og ukene, er det hovedsakelig ned litt i vekt. Lunge modenhet er endelig avsluttet. Fordi magen bosatt har jobbet så pen siden begynnelsen av svangerskapet. Men nå er den klar for livet "der ute", Men babyer har det ved fødselen vanligvis ikke fullt så haster. De sjelden virkelig kommer til forventet dato for levering til verden. Siden de siste ukene er din baby, men sannsynligvis allerede i riktig fødselen posisjon. Plassen inne i livmoren blir tett. Babyen passer krøllet bare så i magen og bruker hver ledig centimeter. Derfor glir hodet automatisk inn i litt myknet livmorhalsen.

den Fostervann har nå en hvitaktig-skyet utseende akseptert. Dette er fordi babyen har nå avvist vernix. Hun har fungert som et beskyttende lag for fortsatt tynne huden i nyere Moanten. Nå er det ikke lenger behov for det. De siste restene tjene som en slags glidemiddel for fødselen. 

Dra nytte av fritiden

Vi innrømmer det, ja, er etsende ventetiden. Likevel Eller bruke ledig tid før babyen er der. Gi deg selv, men fremfor alt fred. Fødselen og den første tiden med babyen er utmattende. Hva noen mødre hjelper mentalt bedre forberedt for D-Day, er en fødsel plan. Her kan du skrive ned ønsker og forventninger, og gi dem til noen som du tror at han skal ha denne informasjonen. Det kan for eksempel være svært nyttig å diskutere med partneren din hva slags støtte du vil ha fra ham på fødestuen. I vår artikkel, kan du se en fødsel plan som PDF for utskrift.

I den 39. SSW nesten alle forberedelser bør gjøres for barnet faktisk. Endelig kan det teoretisk gå galt når som helst. men noen små ting vanligvis er fortsatt savnet. Du kan gjøre nå. Hva med Beipsiel med en hjemmelaget Mobile for barnet? Mama Daniela fra vår graviditet journal har gjort og hennes venn var veldig begeistret for ideen. Som knappen Mobile har blitt slutt, kan du lese her.

Som Daniela har opplevd SSW 39th, som du finner her: The 39th uke gravid.

Og hva blir det neste? Les alt om den 40. SSW!
Tilbake til den 38. uke av svangerskapet som lenker: The 38th SSW - Den siste checkup


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 67 =