Värikäs kangas kornetti tytöille ja pojille

Kornetti ABC - sopii tytöille ja pojille. Näytämme, miten veneen materiaaliin kornetti. Ompelu taitoja et tarvitse sitä.

Materiaalia kankaan Schultüte

Kangas kornetti ABC

© 2015 Cristophorus Publishing

• Schultüte tyhjä, 70 cm
• aine keltainen, 50 x 65 cm
• kukka kangas, 50 x 60 cm
• raidallinen kangas, 45 x 70 cm
• nauha "kukat" in Pink
• liimaharsoa, 8 x 40 cm
• kuumaliimalla
• kangasliimaa
• mallin kansi ja kirjaimet

Toimi näin: Ohjeet

➤ Tulosta malleja DIN A4. Varmista, että tulostin ei kutistu malleja vahingossa. Leikattu arkki, että polymeeripinnoite koostuu kahdeksasta tulosteita. Nämä on numeroitu vastaavasti. Lisää kaikki kohteet suuri leikkaus levy, ja siirtää nämä kankaaseen.

leikata ➤ kukka materiaali mukaisen pussin mallin A (ylempi osa jopa katkoviiva), jolloin lisätään 1 cm vaipan yläreunaan. Pussin ylä- leikkaa raidallinen kangas harkkosakset esittämisen jälkeen C, vuorata. Vain suuri kangas tyhjä, sitten kiinni aihio kärki kohtelee, taittuvat yläreunan sisäänpäin lisäksi ja korjata.

➤ varten holkki raidallinen kangas leikataan kaistale 17 x 70 cm, pituussuunnassa kaksinkertainen-lay ja curling pitkä leikkuuterien Kräuselfaden 62 cm. korjata kangas nauhan sisemmän pussin reuna kuumaliimalla ja evert ulospäin. Keltainen holkki (40 x 65 cm) tässä tilassa sujuvasti. Voit tehdä tämän käyttämällä kuumaliimalla.

rauta ➤ Sulava rainan sopivan kokoinen pala keltaisena aineena, joka auttaa 6 siirretään taaksepäin verkossa ja leikata. aseta kirjaimet kornetti ja kiinnitä se kangasliimaa.

➤ Schultüte pieniä lahja alkua kangas kalvosimen 15 cm kääntyvät sisäänpäin ja sitoutua silmukka nauha.

Vinkki: Jos haluat nachbasteln kornetti pojalle, säädä värin valinta materiaalien mukaisesti. Suunnittelu sokeripala on niin neutraali, että se pystyy mukautumaan hyvin toiveita lapsesi.


Christopher Julkaisija: Schultüten teemme edes

Alkaen: Schultüten teemme itse! Yksinkertaisesti tehty paperista & kangas
Marion Dawidowski

Hurraa, ensimmäinen koulupäivä on täällä! Mitä saattaa puuttua, koska ei missään tapauksessa? Pullollaan, kirjava Schultüte kurssi. Ja koska Schultüte ylpeyttä joka ensimmäisenä-luokkalaiset, on myös hyvin erikoinen täällä must - mieluiten kotitekoista! Olipa hauska pöllö, vaarallinen merirosvo, viekkaasti kettu tai monivärinen kukka: Nämä mielikuvituksellinen kohtelee tehty kankaasta, paperi- ja tunsi jokainen ensimmäinen luokkalainen on hänen suosikki aihe.

48 sivua, noin 9,99 euroa
>> Lisätietoa ja tilaaminen

© 2015 Christopher Verlag GmbH & co

 galleria


Hurraa, ensimmäinen koulupäivä! Mitä vanhemmat voivat laittaa ensimmäisen luokkalaisten koulun pussiin, klikkaa tästä!

 galleria


Saaneet myös aloittelijat eivät lyhyessä ajassa pienen sakon sisarus pussiin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 57