37. SSW – liten drink

Den siste måneden av svangerskapet begynner og sakte mange forventningsfulle mammaer er nervøse. Babyen vil ankomme i tide eller enda mer? Ha tålmodighet. Trust først og fremst det faktum at barnet er startsignalet for fødsel - når den er klar.

37 uker: Babyen sover mye nå, samle krefter til fødselen.

Hennes baby i 37 uker

I 37 uker babyen er ca 48 cm høy. Den veier ca 2950 gram.

På slutten av svangerskapet, kan barnets bevegelser endre seg i magen. er fra en sterk boksing og sparker gradvis en trekking og strekking. er forståelig når det kjøres i bakhodet hvor mye plass er nå i livmoren, særlig hvis hodet er allerede i bassenget og mindre fostervann er til stede. For lengre gymnastikk er det ikke et reelt sted mer.

Dessuten kan det noen ganger være mistenkelig stille i baby magen i lang tid. Dette er fordi fosteret nå ofte en lur gjør. I utgangspunktet er disse endringene er normalt, og du bør ikke bekymre deg. Hvis du er bekymret, bør du likevel spørre jordmor eller gynekolog for å få råd. en kort ultralydveiledet vil bekrefte i de fleste tilfeller er det i magen alt har sin plass.

Du er nå i den tiende måneden av svangerskapet fordi det kan være ganske utmattende. Langvarig eller vandre take styrke, selv lutende ikke mer. Beskytt deg selv og plukke opp styrke for fødselen - den store housecleaning, organisere barnehagen ytelse og lignende kan vente. 

Babyen i 37 uker: Sweet Dreams

Babyen i magen er nå allerede ca 48 centimeter lang og 2950 gram. Det sover i denne fasen av svangerskapet mye. På tommelen suger, drøm og ha en massasje på mosjon Wehen - faktisk ganske avslappet i mors liv, ikke sant? Selv om babyens hode er dypt inne i bekkenet og Tots bare har et begrenset utvalg av bevegelse. Men til slutt, er det nå også om styrke for anstrengende fødsel for å samle.

Tips for 37 uker: en lur til ære ...

De fleste kvinner sover sent i svangerskapet er ikke bra om natten - den store magen og alltid den samme sideleie og en ivrig baby de ikke kan komme til å hvile. Prøv kompensere for mangel på søvn om dagen - for eksempel ved en fin lur. Hvordan finner du en god søvn til tross Babybauch vi oppsummert i vår guide for deg: tips for å sove under svangerskapet.

Eric Steiner overlege ved Kvinneklinikken ved Universitetssykehuset Mainz informert om utløpet av en fødsel på sykehuset.

>> Også Daniela tar råd av sin Herbamme til hjerte og forlater den i 37. uke av svangerskapet ta det med ro: med bringebær blad te og yoga

«« Tilbake til 36 uker - The hekkende instinkt

til den 38. SSW - Den siste check-up »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =