Hvor mye barn?

Barn opp til 18 år koster mye penger. Vi viser deg hva koster du har å forvente i hvilken alder, hvor kan lagres - og hva statsstøtte det gibt.Von bleier og barnemat, sport og musikkundervisning til en skoletur og den første mobiltelefonen: Barn koster penger. Mye penger! Foreldre gi penger til barna sine lykkelige, men føler hver måned på ny: Utgifter til nødvendige innkjøp stige betydelig for hvert år. For babyer kan du likevel få en masse ting som gis eller kan de låne fra venner eller i familien. Fine klær det er også nødvendig. Minst for de små. Den siste fra skolestart foreldre er ikke gjort sparer så lett. Ideen om hvor stor familie skal være, er også en svært ufølsom for mange: Har vi råd til barn nummer to og tre i det hele tatt?

Hvor mye er barn?

© Thinkstock

Det er sirkulerende flere modellberegningene, basert på ulike beregnings baser. Den enkleste å forstå er Federal Office of Statistics, den representerer den nåværende forbruk i sentrum av sine beregninger.
 
derfor gjør et barn i måneden i gjennomsnitt 584 euro. Dette gjør ekstrapolert opp til 18 år, kostnadene ved nesten 130 000 euro.

Koste så mye barn

© visjon netto ag

Kostnader opp til seks år = 6200 euro forbruk per år
The Federal Statistical Office er for årene til skolealder til en årlig totalt ca 6200 euro. Ganske anstendig mengde penger! Det er bare til de løpende kostnadene for mat, klær, møbler, fritid, spill, etc. Både den innledende samt kostnader er ikke inkludert her! Kostnaden av den opprinnelige mengde til et gjennomsnitt på 3000 euro. men du kan spare mye penger hvis du låne klær fra venner og stor-billett elementer som barneseng, barnestol og barnevogn kjøpe andre hånden. Hvis du ønsker å jobbe etter endt foreldrepermisjon halv dag og barnet ditt vil bli tatt vare på i en barnehage, må du regne med en pris på 400 euro for Cribs og 250 euro for barnehagebarn. Men dette er bare en svært grov tall, de avgifter varierer mye - noen av dem er relatert til inntekter, dels de skiller seg fra by til by.

Kostnad for barn opp til tolv år = 7200 euro forbruk per år
De eldre barna er, jo høyere er deres krav til leker, media og forbrukerelektronikk. Og med økende alder også, enten gutt eller jente, klær behovene til krevende - selv om barnet ikke er lik den splitter fetisjister. En skole barn koster statistisk 604 euro i måneden. Også her resulterer omsorg koster Hort og ferie omsorg er ikke inkludert.

Kostnader til barna er myndige = 8,400 euro forbruk per år
Et blikk på statistikken viser at etter fylte tolv barn er veldig dyrt: De månedlige kostnadene er så på et gjennomsnitt på 700 euro. Hovedårsaken: tidspunktet for barnets plate er endelig over, tenåringer er konstant sulten og trenger for å vokse mye, mye mat. Og som vokser, nye klær trenger (55 euro per måned). Også lommepenger og utgifter på mobiltelefon osv nå foreta en alvorlig innlegg.
Sterkere budsjett: lavere per innbygger utgifter

Kostnader for barn: hva barn koster

Liten trøst: Nummer to er billigere!

© Thinkstock

The Federal Statistical Office, men også klar med noen gode nyheter for cupped foreldre: Jo flere barn er det i en husholdning, jo lavere gjennomsnittlige kostnaden for barn. For minst en del av den grunnleggende utstyr må kjøpes bare for første barn, og deretter videre til yngre søsken. Og som sparer penger: Sammenlignet med 584 euro per måned i forbruk ett barn husholdning, tilbringer i par med to barn på "bare" 515 euro, og med tre barn på 484 euro per barn.
Unconsidered: Forsikring, veiledning, arbeider

Modellen beregning av Federal Statistical Office omfatter bare forbruk, men ikke pensjons- og forsikringskostnader; heller ikke mulig senere i påvente av kostnaden for en foreldre-finansiert studie. Også ikke inkludert er de nødvendige investeringer som en større bil eller en større leilighet. Av den kraftige økningen i energikostnader de siste årene, har dette området utviklet seg til de største prisdrivere: Ifølge en fersk undersøkelse betale foreldre for bolig og energi, basert utelukkende på barna, i gjennomsnitt 127 euro i måneden. De alternativkostnader var igjen i beregningen modellen utelatt: I de fleste familier, reduserer en forelder sitt arbeid og inntekt.
 
 
Men disse problemene overfor mange offentlige tjenester som gir en økning på konto:  Statsstøtte redusere kostnadene for barn

Oversikt: Hvor mye barn?

  • SIDE 1: Hvor mye barn?
  • Side 2: statsstøtte redusere kostnadene for barn
  • tilbake
  • side 1/2
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 15