Ufarlige kviser: Dette skaper Neugeborenenakne

En Neugeborenenakne bryter uten forvarsel. Men frykt ikke, du har gjort noe galt i omsorgen. Babyen akne er forårsaket av hormoner. Forsiktig: fare for forveksling med Säuglingsakne.Das barnet er gammelt bare noen få uker, og som foreldre vi ønsker selvsagt å gjøre alt riktig: det sunneste kostholdet, den beste pleie og perfekte omgivelser. Men plutselig barnet blir små kviser på kinnene. La oss ha gjort noe galt? Vi kan forsikre deg sannsynligvis er en ufarlig kalt Neugeborenenakne eller baby akne. Som kommer i spedbarn selv ganske vanlig - særlig hos gutter.

Neugeborenenakne: Hvordan å få øye på en baby akne

© spørsmålet ånd

Den Neugeborenenakne skjer alltid om den tredje uken av livet på. Omtrent hver femte barnet så små røde pustler oppstår med gulaktige knuter i midten. gjøre med det, du kan litt. Tross alt er å skylde på mors hormoner, der barnet ble utsatt under svangerskapet. Gjennom morkaken er det stadig kommer inn i blodet av babyen. Etter fødselen, betyr det ikke kommer naturlig til dette hormonet utveksling mellom mor og barn. Resultatet: Hormonnivået Bagasje brått fra og for babyens hud med kviser svare. Så for deg, betyr det at de har absolutt ingenting galt. Werder dårlig ernæring fortsatt feil baby omsorg kan utløse en Neugeborenenakne. For øvrig: hodet gneis (må ikke forveksles med holder hetten) blir utløst av hormonelle endringer.

Hva kan du gjøre på en Neugeborenenakne

Normalt Neugeborenenakne går så fort som det kom. Hvis hormonnivået til barnet gjenvant balansen, så forsvinner kviser - det meste i løpet av uker. Ikke bekymre deg, ikke Neugeborenenakne ikke la noen arr. Når babyen akne så tålmodighet er den beste og eneste behandling. Vennligst prøv på ingen måte å behandle kviser med spesielle kremer eller uttrykker kviser. Du kan også støtte den helbredende prosessen som følger:

➤ Hold barnets ansikt så tørr som mulig. Ved spytt eller melk spyttet, kan akne bli verre. Så lå alltid en tørr burp klut under babyens hode.

➤ I alle fall bør du alltid unngå at barnet blir utsatt for sigarettrøyk. Det gjør vondt generelt, helsen til barnet ditt, og kan også være babyens sensitiv hud også irritere.

➤ Babyen pustler bør ikke klø som mulig.
Sannsynligheten for misforståelser: Säuglingsakne fra tredje måned

Bli med kviser på babyen bare mellom 3 og 6 måneders alder på, så er det sannsynligvis den såkalte Säuglingsakne. Den Säuglingsakne ligner på Neugeborenenakne, men kan ha en mer alvorlig sykdom. Du kan klø og holder stort sett lenger. I alvorlige tilfeller, Säuglingsakne må også anti-inflammatoriske midler skal behandles. En klar årsak til denne formen for akne, er det ikke, men det antas at Säuglingsakne er arvelig. Dette betyr at barnet kan også lider av akne i puberteten. Mistenker du at barnet ditt har en Säuglingsakne, så la det vær så snill tydelig klar av en lege. Unn deg selv du bør ikke akne. Hvis mishandlet, de kan etterlate arr. Dermed regenererer huden raskt, du kan, som i Neugeborenenakne sørge for å holde babyens ansikt tørr og huden utsette sigarettrøyk. Disse er enkle strakstiltak som kan forhindre en dårlig sykdom.

 Gallery


Hos spedbarn og barn utslett er ikke uvanlig. Men hva gjør den unge, egentlig? Vi gir litt hjelp.

Hvilke viktige utvikling trinn babyen gjør i de første månedene som du leser i vår baby utvikling kalender.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 23 =