Tenner: Bad humør og grenseløs Kaudrang

Den overtredelser av tennene gjør noen babyer å skape mye. Vi gir tips om hvordan du kan hjelpe barnet ditt i løpet av tenner og hvordan å opprettholde barnets første tenner fra starten høyre.

Når barnet blir første tennene?

Melketennene er opprettet før fødselen i kjevebenet. omtrent fra 6 måneder begynner deretter bryte gjennom i grupper. I enkelte barn, viser den første tannen enda tidligere, andre smiler den helt tannløs til 8 måneder.

Hovedsakelig lavere sentrale fortenner, som blir sett først. Deretter følger de øvre og laterale skjæretennene. Kjeven og hjørnetenner vanligvis kommer sist. Senest den tredje årsdagen, er det primære tannsett da fullført. 

Tenner i babyer: Symptomer og vrangforestilling

Hvis tennene presse gjennom tannkjøttet, gjør for å skape mange babyer: Tannkjøttet fastklemt, presser, klør og gjør vondt. Disse skiltene kan tyde på at barnet ditt er teething:

baby tenner

© Thinkstock

• babyen biter og tygger på alt rundt,
    hva det blir til fingrene.
• Den spytt strømmer direkte i bekker og
    går fra munnen.
• Flushed kinn, spesielt på den siden hvor
    En ny tann kunngjør.
• Tannkjøttet er rødt og hovent.
    Babyen gnir ofte rundt det.
• I forbindelse med disse symptomene
    en øket kroppstemperatur og
    løs avføring mulig.
• Barnet er i faser veldig tårevått og
    misfornøyd, som dessverre også den ene eller
    en urolig natt bringer.

I motsetning til det mange tror, ​​mer alvorlige symptomer som feber og diaré hos barn, men er ingen vanlig bivirkninger tenner. Dr. Hermann Josef Kahl, Federal talsmann for Professional Association of barn og unges Leger forklarer: "I løpet teething babyer kan være sutrete og få forhøyet temperatur, de sikle mer og gni irritert tannkjøtt. Men blemmer i munnen, tap av appetitt og diaré er ikke konsekvensene av tann utbrudd. "Heller måtte mistanke om en infeksjon, noe som sammenfaller bare skje med utbruddet av tennene. Dr. Derfor skallet råder forholdsregler for å Besøk til barnelege, bør skje i barnet alvorlige og vedvarende symptomer.

Forresten: Ikke alle babyer har problemer med tennene. Noen ganger foreldrene oppdager den første eller annen tann ved en tilfeldighet uten at barnet led betraktelig under gjennombrudd. Hvis barnet ikke hører til disse heldige mennesker, har vi noen tips for deg å huske hvordan du kan hjelpe babyens tenner.
Hva hjelper babyen teething

Tenner: Hva hjelper barnet

 • 1/6

  massasje

  En massasje tannkjøttet gjør mange babyer nå bra. Bare bruk en ren finger eller babyen tannpleie settefisk. For å lindre smerten muligheten til å gni tannkjøttet med kjølig kamille te. Også den avkjølte te fra 5 nellik som kokt i 200 ml vann i omtrent ti minutter, kan lindre smerte tenner.

 • 2/6

  kan bite

  Den rundt tygge på hardere gjenstander fungerer også som en massasje for de undertrykkende og kløende tannkjøtt. De beste forurensningsfrie biteringer eller våte vaskekluter er egnet for det. Litt kjølt de reduserer blodsirkulasjonen, lindrer smerte og betennelse hemme mulig. Selv et stykke brød skorpe eller kjølte fennikel og gulrot stykker kan tjene som Zahnungshelfer. men ikke la babyen slik at uten tilsyn, kan det svelge.

 • 3/6

  orris root

  Det violet root har en smertestillende effekt, og anbefales av noen jordmødre som en bite. Det eneste problemet: hygiene. På tre, kan bakterier dannes raskt. Hvis du likevel ønsker å prøve ut røttene, vask og kok dem regelmessig med vann og la den tørke grundig. Kast sprukne og ødelagte røtter og ikke lenger tilby å bite!

 • 4/6

  Zahnungsgel

  Rammes hennes baby veldig, smertestillende og betennelsesdempende Zahnungsgels kan gi lindring. Søk råd til barnelege eller i apotek som til riktig salve og viktige søknad notater.

 • 5/6

  homeopati

  Noen moms sverger ved homøopati for tenner. I spørsmålet hovedsakelig fordi stoffet kommer Chamomilla (kamille).

 • 6/6

  smekke

  I salivate når bite nakke og bryst er gjennomvåt på et øyeblikk. Skjerf og smekker sikre at bodyer og skjorter forblir tørr.

 Gallery


Når babyer får tenner, de tygger sin nådeløse kjøretur til noe. Biteringer er som velkomst leker. Et utvalg.

Hvilke av disse tipsene vil hjelpe barnet ditt i løpet av tenner, prøv beste. Tross alt, er ingen barn som de andre. Før en, men barneleger advarer klart: Hold deg unna gult kjeder! Slik kjede ikke tilhører barnets nakke, fordi det kan kvele den eller kvele på det når løse deler. Selv tilsynelatende smertestillende effekten av vibrasjoner og utgivelsen av essensielle oljer mens iført er ikke vitenskapelig etterprøvbare. derfor ta du foretrekker å andre Zahnungshelfern. noen gang Distraksjon og ømhet absolutt den beste beroligende for noen tenner baby.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 88