familie.de møder Annette Frier

Skuespillerinden Annette Frier fortsætter i tyske folkeskoler for børn rettigheder. I familie.de interview, afslører hun, hvorfor dens så vigtige ist.Welche rettigheder har børn? At bevidstgøre primære skoleelever i dette emne, skuespiller Annette Frier går med dem på en "World Tour for børns rettigheder" (Www.wir-kinder-haben-rechte.de). Eleverne lærer en hel del om situationen for børn i udviklingslandene og lære de rettigheder og love for børn i Tyskland og resten af ​​verden. I den fælles aktion med det tyske Child Protection Association og ROLAND juridiske Annette Frier besøgte folkeskoler i hele Tyskland. familie.de kunne være der og mødte Annette Frier til et interview i folkeskolen ved Bern gade i München.

familie.de: Hvad bevæger dig at føre valgkamp specielt til denne handling?

Annette Frier: Handlingen ROLAND retsbeskyttelse sammen med det tyske Child Protection Agency var sympati for mig fra starten. Jeg synes det er fantastisk at gå direkte til børnene i skolerne for at forsøge at formidle dem mere selvtillid og sige: Du har også rettigheder, ligesom voksne! Dette er for børnene faktisk en ny idé og gør noget for dem. I mine øjne er det faktisk det bedste forslag, at børnene gå med børnenes rettigheder pas hjem kan tale med deres forældre og venner om det.

familie.de: Du selv har børn, tre-årige tvillinger. Spørg efter de to, fordi selv en visse rettigheder, eller de er allerede klar over deres rettigheder?

Annette Frier: Ja, men jeg forlanger hjemme også mine rettigheder. Så jeg har på fornemmelsen, at vi nogle gange skal tale om rettighederne for de voksne i hjemmet. (Griner) Min instinkt siger mig, at jeg i øjeblikket har trække grænsen, og ikke mine børn.

familie.de: To i én: Hvad er hverdagen med dine tvillinger?

Annette Frier: Han er forskelligt fra måned til måned. Når vi er blevet vant til en daglig rutine, vil han blive erstattet af den næste. så det sker en masse, det er de store ting. I øjeblikket er den aktuelle situation, at børnene går i børnehave. Og vi er tilbage normale mennesker og være en del af det sociale liv. Forældre læste avis og så videre. (Griner)

familie.de: Din nuværende kendte rolle er faktisk, at en advokat Danni Lowinksi. Hvad gør Danni og Annette fælles?

Annette Frier: Sandsynligvis mere end mig selv ønsker. Jeg spiller altid denne rolle, selv et halvt år ad gangen. Da så meget af mit temperament og min figurs indeni. Men biografisk har vi noget til fælles. Men selvfølgelig rollen er stor, fordi Danni også så er en lille heltinde. Da jeg allerede mærke, at det har socialt vis indflydelse, så at spille en rolle, og også står for noget. Og jeg vil sige, at mine sociale spørgsmål er meget vigtige. Det er derfor, jeg er så meget desto mere, at jeg kan spille en rolle som denne.

familie.de: På Børnenes Lydbog "Kosmo & Klax" låne og forfatter Alexandra Helmig Kosmo, Klax og Co. Deres stemmer. Kan du forestille dig at gøre endnu mere i børn retning, så som at skrive en børnebog eller en leg?

Annette Frier: At alle afhænger af indholdet. Desværre, ville jeg har i øjeblikket til sådanne projekter ingen tid. Jeg har for nylig med Michael Mittermeier "Bloody helvede, en sovende" læse. Så hvad gør enormt sjov, fordi du bare visse friheder, set og sprogligt. Det er også den mulighed, og udfordre dig som har i skuespil for børn. Børn har faktisk altid gerne ændre, om dialekter og så videre. Men noget bare koster for meget tid. Jeg havde meget stort ønske om at øve med børn spiller. Jeg gjorde det så godt i min teater træning. Jeg synes det er fantastisk, hvis lærerne gør det. Selv om dette er en enorm opgave, men det kan være børn virkelig noget nær installere som tager, indtil de er voksne.

familie.de: Julen er på vej. Hvad vil du give dine børn og din mand til jul?

Annette Frier: Den perfekte gave til min mand, jeg kan naturligvis her ikke afsløre bagefter han læser (griner) For børnene, planlægger vi en stor trampolin til udendørs brug .. Fra bedstemor, tante, onkel og så videre. Så er der en lille ting fra os forældre og det er det. Vi vil holde det i sammenhæng. Hvilket er en hjertesag for os sidste år om hovedet. Fra denne har vi lært, forhåbentlig.

familie.de: Hvad vil du have til jul?

Annette Frier: Hvor skal man begynde? Fred.

(Interview: Tanja Thurner)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 65