Hikke barnet: Hvis barnet & quot; hikke & quot;

Spesielt i de første ukene og månedene etter fødselen babyer har ofte hikke. Der årsakene er for det og hvorfor du trenger å bekymre deg om skatten din hikke.

Hikke i mors liv

Allerede fra niende SSW kan få hikke det ufødte barnet i mors liv. Dette er på grunn av pusteøvelser, hvor embryoet hever brystet duvende. Her fostervann pumpes gjennom membranen for å trene musklene for senere "riktig" puste inn og ut. Overflødig luft unnslipper i prosessen og fører til den søte Hicksern i magen av den vordende mor.
Hikke i babyer som en beskyttende mekanisme og opplæring

Hiccup er ikke smertefull eller forstyrrende for babyer.

© iStock

Hos spedbarn, kan det komme til å hikke, spesielt etter amming eller mating. Grunnen til dette er ennå ikke ausreifte membran muskelen som styrer puste. Mangel effekter tilveiebringe en uregelmessig sammentrekning av disse muskler. Dette fører til at barnet puster inn, og dermed men umiddelbart lukker strupelokket. Mot denne barrieren deretter kastes tilbake i luftstrømmen, som produserer den Hickser. Samtidig ikke mer luft ut og tilbakestrømning av melk opp kan stoppes.

Den hikke er derfor for barnet en meget nyttig beskyttelsesmekanisme før og svelget retur av mageinnhold inn i munnen. Samtidig diaphragmatic og interkostalrom muskler trenes.

 Gallery


Visste du dette? Ti fakta om babyen i magen, som du garantert å imponere.

Hva kan du gjøre for hikke i babyer?

Siden barnet også kjenner hikke siden tidlig i svangerskapet, har det blitt vant til det og ikke føler det så vondt eller urovekkende. Det kommer også før eller senere av seg selv bort. Hvis du likevel ønsker å hjelpe barnet å bli kvitt Hickser, kan du prøve følgende:

Tilby barnet noe å drikke til. Vanligvis er det tilstrekkelig hvis du igjen skape det kort eller tilsett litt vann fra flaske. Du bør også la barnet få en solid "rap" etter hvert måltid.

Også avslapning kan distribuere hikke, så du ta babyen i armene sine, synger ham noe kjærtegne det eller massere det forsiktig fotsålene. Her finner du praktiske øvelser for baby massasje!

Siden hikke kan utløses ved temperaturendringer og kald, sørge for at barnet ditt er alltid kledd varmt nok og utstyre muligens med en varmelampe i stellebordet. Selv en varm cherry stone pute i sengen kan hjelpe at membranen slapper igjen.

Endelig litt merkelig lød Tips:
Blås barnet lett i ansiktet. Dette gjør det skifter puste rytme og hikke kan stoppe snart.

 Gallery


I mange visdom til å opplyse barnet er myter. Vi rydde opp i utdatert råd!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5