Babyen kaldt: Opptil ti infeksjoner per år

Å nei, det lille ens fanget: Er din nese kjører, hoste det og det er misfornøyd med seg selv og verden. Men ikke fortvil, en kald når babyen er vanligvis ikke alvorlig og skjer selv ganske ofte. Hvordan du kan hjelpe din baby forkjølelse.

Babyer er utsatt for forkjølelse

En kald er allerede for oss voksne noe, men hyggelig: Vi føler sløv, har smerter, er klynking og bruker i prinsippet til noe. Ikke rart det gjør vondt oss foreldre i sjelen, selv om våre yngste avkom plutselig sliter med en plagsom rennende nese og hoste. Her, en kald når babyen er helt normalt. opp til ti infeksjoner per år kan gå gjennom i de to første årene av livet barn.

Babyen kaldt: Hvis de små har en kald og sår hals

© iStock

Fordi: Har reiret beskyttelse for, spedbarn har de mer enn 200 kjente kaldt virus motsette knapt noe. Immunsystemet er ennå ikke utviklet og danne antistoffer mot de uønskede patogener. Derfor babyer er i utgangspunktet spesielt utsatt for kulde virus som skiller seg ut Dråpe og kontakt infeksjon overført. Vanligvis blir det barna for første gang mellom 3 og 6 måneders alder når de er mobile og noe fast i munnen (Søkeord "oral scenen").

Forebygging kan bare delvis en kald. Ta hensyn til en stor grad hygiene og ofte vasker hendene. La barnet så mye som mulig ikke er i kontakt med infiserte mennesker komme og formane deg om ikke å komme for nær syke søsken, barnet noen dager.

Men hele, kan du abgewinnen noe positivt: Hver influensa trener immunforsvaret og styrker immunforsvaret til barnet ditt. 

Symptomer på en kald når baby

En erkältetes baby Du erkjenner spesielt de typiske forkjølelsessymptomer: Hoste, rennende nese, nysing og generell sykdomsfølelse. Muligens, lymfeknutene i nakken, nakke, svelles bak ørene og under armhulene. også lett feber er ofte en bivirkning av forkjølelse i babyer.

Babyen er absolutt veldig masete og gråter mye. Ikke rart, fordi det gjør en tett nese fortsatt mer å gjøre enn oss voksne. Spedbarn kan ikke puste gjennom munnen, men er avhengig av nesen puste. Svelle neseslimhinnen og utsondre men stadig smalere allerede stramt luftrom ytterligere. Dette gjør puste og drikke vanskelig.

I små barn, skjer det noen ganger at virus migrere og halsen til ørene der øreverk, forårsaker otitis media i verste fall. Andre komplikasjoner av en kald er en bihulebetennelse, bronkitt eller lungebetennelse. Men ikke fortvil, dette er bare de verste tilfellene! Hvis du handler i tid på en begynnende forkjølelse babyen din, så vil det ha sykdommen sikkert overlevd etter sju til ti dager.

Fortsetter på side 2: Disse hjem rettsmidler hjelpe barnet forkjølelse

 Gallery


Bye rennende neser! Våre 15 triks for å hjelpe barn og voksne til å forhindre en kald.

Oversikt: Infant kaldt: Opptil ti infeksjoner per år

  • SIDE 1: Infant kaldt: Opptil ti infeksjoner per år
  • Side 2: Hva hjelper barnet i kaldt
  • tilbake
  • side 1/2
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 15 =