Εργασία για το σπίτι – Περισσότερο από ένα απλό καθήκον

Εργασία για το σπίτι που αισθάνονται πολλά παιδιά σαν αγγαρεία. Θα σας δώσει συμβουλές για το πώς μπορείτε να υποστηρίξετε το παιδί σας αποστέλλεται έτσι ώστε να κάνει την εργασία όσο το δυνατόν με επιτυχία και ανεξάρτητα.

Κατ 'οίκον εργασία είναι κάτι περισσότερο από καθήκον

"Για τα περισσότερα παιδιά, το σπίτι είναι απλά μια αγγαρεία «, λέει η Frankfurter δάσκαλος δημοτικού σχολείου Angelika Scholz - και παραθέτει τρεις λόγους γιατί είναι αυτοί που εξακολουθούν να χρειάζονται«Κατ 'αρχάς, χρησιμοποιούνται για την πρακτική στην τάξη επεξεργαστεί, να απομνημονεύουν και να εφαρμόσει. Δεύτερον, να δώσει πληροφορίες για την εργασία σχετικά με το τι το παιδί έχει κατανοήσει και ήδη μπορεί και όπου υπάρχουν κενά. Τρίτον εκπληρώσει τις σχολικές εκπαιδευτικές σκοπό να εξοικειώσει τα παιδιά με την τακτική, ανεξάρτητη και δομημένο έργο. " 

© iStock

Αλλά ειδικά με την τελευταία, πολλοί φοιτητές έχουν προβλήματα - η οποία είναι ο λόγος, ειδικά όταν αρχίζουν το σχολείο, η Βοήθεια και υποστήριξη Οι γονείς είναι απαραίτητη. Είναι αλήθεια ότι τα σχολικά τους νόμους των χωρών που το σπίτι θα πρέπει να είναι τέτοια αρχή ότι τα παιδιά μπορούν να κάνουν ακόμη και χωρίς τη στήριξη των γονιών τους, αλλά δεν είναι πολύς καιρός από τότε κάθε μαθητής να ξεκινήσει από την θέση.

Το πρόβλημα: Όλα τα παιδιά έχουν μια τάξη ανεξάρτητα από τα κίνητρα και τις επιδόσεις τους επίπεδο από το ίδιο σπίτι κάνουν. «Εάν η εργασία για κάθε περικοπή των φοιτητών που δεν θα οδηγήσει μόνο κέρδη απόδοσης, αλλά εμείς θα το παιδί πολύ περισσότερο να αυτο-ρυθμίζεται τόνωση δουλειά», λέει η εκπαίδευση ερευνητή Ulrich Trautwein.
Με την εργασία που δεν συμμετέχουν πάρα πολύ

Παρά το γεγονός ότι το σπίτι έχει εκχωρηθεί, στην πράξη, σύμφωνα με το βιβλίο και τη βοήθεια των γονέων είναι συχνά αναπόφευκτη, Trautwein συμβουλεύει συγκράτηση«Οι γονείς δεν θα πρέπει να παρεμβαίνει πάρα πολύ στην ολοκλήρωση εργασία,» Η συμβουλή του είναι. «Αυτό είναι λίγο σαν τα ναρκωτικά: Θα παρέμβει σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάνει αυτό το νόημα. Μακροχρόνια παρεμβάσεις άλλη πλευρά, να οδηγήσει σε εθισμό, «ο εμπειρογνώμονας της μάθησης υποστηρίζει. Το συμπέρασμά του: «Η επανειλημμένη μη ζητηθείσα βοήθεια είναι επιβλαβής. Οι γονείς μπορεί να βοηθήσει περισσότερο με το να μην βοηθούν τα παιδιά τους συχνά. "

Τι γίνεται όμως αν το παιδί ζητάει ακόμα για ευνόητους λόγους να υποστηρίζει - για παράδειγμα, επειδή δεν κατάλαβε την ερώτηση; «Στη συνέχεια, θα πρέπει να εξετάσουμε τους γονείς ακριβώς όπου το πρόβλημα έγκειται και σύμφωνα με την αρχή της ελάχιστη άνθρωπος προσφέρουμε βοήθεια «, συμβουλεύει ο εκπαιδευτικός Αμβούργου καθηγητής Peter Struck. «Η τέχνη της βοηθώντας είναι να έχουμε το παιδί σε ορισμένες περιπτώσεις ειδικά στην πλευρά - και με την οικονομία των μέσων», δήλωσε η οικογένεια&Συνεργασία των εμπειρογνωμόνων.

Συμβουλές από την απογοήτευση με την εργασία

 • 1 / 10th

  σταθερό φορές

  Βάλτε μαζί με την κανονική διάρκεια του αγώνα το παιδί σας για τη σταθερή εργασία, της οποίας το μήκος είναι προσανατολισμένο σε αυτές που αναφέρονται στον πίνακα Times. Σκεφτείτε για μια εβδομάδα σχεδιάζει το μήκος ή λιτότητα της κάθε σχολικής ημέρας και απογευματινά ραντεβού (αθλητικό σωματείο, μαθήματα μουσικής, τα παιδιά και τους νέους της ομάδας, κλπ).

 • 2/10

  παραμείνουν συνεπείς

  Για κάθε μέρα, χρόνο και τα νεύρα που καταναλώνουν οι συζητήσεις για τα ανταλλακτικά, θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τις συμφωνηθείσες φορές - ακόμη και αν οι εργασίες δεν είχαν διευθετηθεί πλήρως.

 • 3/10

  Hausaufgabenheft

  Κρατήστε το παιδί σας να να να οδηγήσει βιβλίο εργασία του σε τακτική βάση, σαφή και τακτοποιημένο.

 • 4/10

  στο χώρο εργασίας

  Το παιδί σας θα πρέπει να έχει μια σταθερή, δική χώρο εργασίας. Βεβαιωθείτε ότι το γραφείο καθαρό και απαλλαγμένο από τα παιχνίδια και άλλα διασπούν αντικείμενα. Για αυτό το πληρωτικό, χάρακα, ξύστρα, γόμες, πυξίδες, κ.λπ., θα πρέπει να είναι προσιτά.

 • 5/10

  μαθησιακό περιβάλλον

  Δώστε μια ήσυχη ατμόσφαιρα. Ραδιόφωνο, MP3 player και τηλεόραση πρέπει να είναι απενεργοποιημένο. Επίσης ανησυχητικό πηγές θορύβου, όπως τηλέφωνο και ηλεκτρική σκούπα θα πρέπει να έχουν καμία πιθανότητα. Δώστε προσοχή σε επαρκές φως και φρέσκο ​​αέρα.

 • 6/10

  μερίδες

  Προτείνετε στο παιδί σας για να πάρετε μια γενική εικόνα της ημέρας του για το έργο και να μοιραστούν τα καθήκοντα σε μικρά τμήματα. Τι γίνεται, ελέγχεται από. Και επειδή η επιτυχία κίνητρο, το παιδί σας θα πρέπει πάντα να ξεκινήσετε με ένα εύκολο έργο.

 • 7/10

  διαλείμματα

  Επειδή πέντε έως επτά ετών, περίπου 15 λεπτά μέχρι την ηλικία των εννέα 20 λεπτά και δώδεκα παρα δέκα παιδιά ηλικίας χρόνο να επικεντρωθεί περισσότερο από 30 λεπτά οκτώ, το παιδί σας θα πρέπει να κάνουν τακτικά διαλείμματα μάθησης στο οποίο θα πρέπει να κινηθεί και να απολαύσετε ένα ποτό.

 • 8/10

  Η σωστή στάση του σώματος

  Βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας κάθεται όρθιο και χαλαρό. Γραφείο και καρέκλα πρέπει να είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος και το μέγεθος του παιδιού ρυθμίζεται.

 • 9/10

  αναγνώριση

  Επαινείτε το παιδί σας, όταν δεν μπορεί να αποσπαστεί η προσοχή και να λειτουργεί γρήγορα. Αναγνώριση των προσπαθειών ετοιμότητά του και να αποφύγει να βελτιώσει κάθε λάθος. Εάν λειτουργεί μια φορά δεν το κάνει, δεν ανταποκρίνονται με την εργασία τους ή συναισθηματικά κακό, αλλά να δώσει στο παιδί σας την επόμενη μέρα μια νέα ευκαιρία.

 • 10/10

  να είμαστε δίκαιοι

  Ποτέ μη χρησιμοποιείτε εργασία ως μοχλός. Απειλές όπως «Αν δεν πάρετε έτοιμοι, μπορείτε επίσης δεν πρέπει για το ποδόσφαιρο» χαλάσει τα παιδιά που μαθαίνουν και ανακατεύετε μέχρι αποστροφή να κάνουν τη δουλειά

 
Πώς μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας με την εργασία

➤ Pep Talk
Στη λίστα των πιθανών εργασία βοηθά τη συζήτηση έρχεται πρώτο: Αρκετά συχνά μια λέξη ενθάρρυνσης για να θυμόμαστε το μικρό σκουπίδια αντιπροσώπων των καθηκόντων του. "Fang, αλλά απλά, έχετε περισσότερο χρόνο για να παίξει αργότερα." Τα παιδιά που ζητούν ακόμη και πριν από την εργασία για βοήθεια θα πρέπει να ενθαρρύνονται να εργάζονται ανεξάρτητα: "Δοκιμάστε το για πρώτη φορά μόνη της"Η κλήση μπορεί να είναι - με την ευκολία του να είναι προβληματική επί τόπου. Σε ένα τρίτο στάδιο, μπορείτε να προτείνετε το παιδί σας για να δείτε τα αποτελέσματα. Αυτό το εργαλείο εκμάθησης έχει το πλεονέκτημα ότι η ανεξαρτησία του παιδιού σας διατηρείται, αλλά την ίδια στιγμή οι απαιτήσεις των αναγκών ασφαλείας της.

➤ δώσει αποδείξεις
"Σοκ σύμφωνα με ..." για να δώσει μια συγκεκριμένη ένδειξη αντιπροσωπεύει το επόμενο επίπεδο της έμμεσης διδασκαλία κατ 'οίκον εργασία αντιπροσωπεύει επιτρέπει στο παιδί σας να βγούμε από ανικανότητας., αλλά επιβεβαίωσε την ανεξαρτησία του.

προδιαγραφές
Πιο έντονη και άμεση παρεμβαίνει ο οποίος θέτει το πρώτο βήμα. ο διορισμός "Έχω αρχίσει και θα συνεχίσω"το παιδί τη βοήθειά σας, ενώ για τα άλματα, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ, λόγω της επίδρασης εθισμού. Ακόμη πιο προσεκτικοί οι γονείς θα πρέπει να ασχοληθεί με τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει αρκετά βήματα μαθαίνοντας μαζί - δεν υπάρχει τρόπος θα πρέπει να έρθει σε αυτό, ότι το παιδί σας απλά γράψτε ό, τι νομίζετε.

➤ Ακύρωση
Έσχατη λύση - η κατεδάφιση σπίτι. αλλά αυτό συνιστάται μόνο όταν η πένα απλά δεν θέλουν να πέσουν ή το παιδί δεν δημιουργεί το έργο σε κατάλληλο χρόνο. Σε λίγες γραμμές, θα πρέπει να ρωτήσετε τον καθηγητή να εξηγήσει και πάλι το έργο. Είναι το παιδί σας συγκλονισμένοι συχνά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το σχολείο.

Συμβουλές για το πώς να ασχοληθεί καλύτερα με δύσκολες καταστάσεις στη σχολική εργασία

 • 1/5

  Το παιδί σας δεν ξέρει τι aufhat

  Προσπαθήστε να ανακατασκευάσει αυτό που ήταν και στο σχολείο μακριά όταν η εργασία θα μπορούσε να είχε γίνει. Ως μέτρο έκτακτης ανάγκης, ένας συμμαθητής μπορεί να ονομαστεί. Μακροπρόθεσμα ένα φορητό υπολογιστή για την εργασία υπόσχεται τη μεγαλύτερη επιτυχία.

 • 2/5

  Το παιδί σας δεν θέλει να εργάζεται μόνος του

  Η αιτία είναι συχνά πολύ υψηλές προσδοκίες. Ποια θα πρέπει να μειωθεί με το να μην αναγνωρίζεται αρκετά τέλεια αποτελέσματα. Αυτό προάγει τη χαρά να εργάζονται ανεξάρτητα.

 • 3/5

  Το παιδί σας ωθεί τα καθήκοντα μπροστά τους

  Κανονίστε ένα σταθερό χρόνο για την εργασία. Εάν το παιδί δεν σταματά μετά από μία μόνο υπενθύμιση, θα πρέπει να φέρουν τις ίδιες τις συνέπειες (μαθαίνοντας το βράδυ ή όχι να κάνει την εργασία σας). Η μέθοδος απαιτεί αυτοσυγκράτηση και υπομονή, αλλά πληρώνει μακριά, επειδή τουλάχιστον η αντίδραση του δασκάλου καθιστά σαφές στο παιδί ότι η ίδια και δεν αποδεικνύει μια υπηρεσία στους γονείς όταν το κάνει στο σπίτι του γρήγορα και καλά.

 • 4/5

  Το παιδί σας χάνει εύκολα να παρακολουθείτε και να είναι αόριστες:

  Δημιουργήστε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο οποίο αναφέρονται όλες οι αναθέσεις σχολείο. Στη συνέχεια να αποφασίσει μαζί με το παιδί σας τι να κάνει μέχρι την επόμενη ημέρα και τι άλλο μπορεί να περιμένει λίγο. Δεν μπορεί να συγκεντρωθεί το παιδί σας, μπορείτε να χορηγούν μακριά κάτι που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή. Σε περίπτωση επίμονης δυσκολία στη συγκέντρωση, θα πρέπει να εξετάσει ηρεμήσει τον παιδίατρό σας για συμβουλές.

 • 5/5

  Το παιδί σας χρειάζεται πολύ χρόνο

  Πολλά παιδιά εξασφαλίσει από dawdling προσοχή, αλλά μπορεί να λειτουργήσει γρήγορα όταν χρειάζεται (για παράδειγμα, σε μια πρόσκληση γενεθλίων). Συμβουλή: Βγείτε από τα παιχνίδια. Βοηθήστε το παιδί σας μόνο για ορισμένο χρονικό διάστημα και να εξηγήσει σ 'αυτόν ότι έχει λίγο χρόνο για να παίξει με τον τρόπο του εργασίας.

Εάν το ποσό της κατ 'οίκον εργασία είναι το πρόβλημα


Για τις συγκρούσεις εκτός από τις δυσκολίες κατανόησης κάνουν συχνά το Ποσό εργασία ή ο χρόνος που επενδύεται. Εδώ είναι τα παιδιά που περνούν πολλές ώρες για τα μαθήματά τους, δεν είναι ασυνήθιστο. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο λόγω του όγκου των σχολική εργασία. Έτσι, υπάρχουν παιδιά που αποσπώνται εύκολα και ενώ μακριά πολύ χρόνο με άλλους σχολείο ξένα πράγματα. Εδώ είναι ένα ξυπνητήρι ή μια κλεψύδρα, όπου το παιδί μπορεί να καθορίσει πότε ο συμφωνημένος χρόνος είναι επάνω βοηθάει. "Πολλά παιδιά υπάρχει ένα τεράστιο κίνητρο για να γίνουν τα πράγματα μπροστά από το χρόνο"Λέει ο Diplompädagogin Carmen Wöhler. Άλλα παιδιά με τη σειρά τους χρειάζονται περισσότερο χρόνο, επειδή δουλεύουν πολύ ευσυνείδητα και καλά, ή να διακοσμήσετε σχολική εργασία τους με σχέδια και εικόνες - ενώ φυσικά δεν υπάρχει καμία αντίρρηση.

μπορεί να πάρει πολύ χρόνο και εργασία

 • πρώτος & 2η θέση: 30 λεπτά
 • τρίτος & 4ος Βαθμός: 60 λεπτά
 • 5ο & 6η τάξη 90 λεπτά

Ωστόσο, αν αισθάνεστε ότι το παιδί σας πέρα από το μέτρο ζητείται από την εργασία του, να είστε βέβαιος να επικοινωνήσετε με άλλους γονείς για να δείτε αν ίσως τα παιδιά τους έχουν προβλήματα. Δηλαδή, μπορεί κάλλιστα να είναι η αιτία του στρες με την εργασία φέρουν οι καθηγητές - γιατί δίνουν πάρα πολύ, επειδή δεν αρνούνται το ένα το άλλο και δεν συνδέουν τις εργασίες για την επεξεργασία του προγράμματος σπουδών. Το θέμα θα πρέπει τότε αναγκαστικά η Ημερήσια διάταξη της επόμενης γονείς βράδυ πρόκειται να βρείτε εκεί μαζί με τους δασκάλους μια λύση.

Εδώ, οι γονείς μπορούν να επικαλούνται τις σχολικές τους κανονισμούς των ομόσπονδων κρατών, στην οποία ελέγχεται, για παράδειγμα, ότι η έκταση, τη φύση και τη δυσκολία του εργασία για Επιδόσεις των μαθητών πρέπει να είναι προσανατολισμένη, τις Κυριακές και τις αργίες, καθώς και τις διακοπές στο σπίτι θα πρέπει να είναι δωρεάν και θα πρέπει να γίνουν το απόγευμα τάξεις εξέταση.

Μαθαίνοντας περιβάλλον επηρεάζουν την εργασία

Μεμονωμένα προβλήματα με την εργασία, οι γονείς θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό, για να μην πέσει σε ένα φαύλο κύκλο gegenseitger κατηγορίες και αντεγκλήσεις. Αντί να χρησιμοποιεί φράσεις όπως "Θα δώσετε στον εαυτό σας κανένα πρόβλημα" ή "Αυτό που το μόνο που έχετε καταφέρει μόνο του όλη την ώρα!" να αποθαρρύνει το παιδί, που θα πρέπει να κοιτάξουμε για μια φιλικό, που χαρακτηρίζεται από το σεβασμό και την εκτίμησή μαθησιακό περιβάλλον ανησυχείτε.

"Οι μητέρες συχνά δεν είναι κατάλληλα μάθησης συνεργάτη για το παιδί τους, επειδή είναι πάρα πολύ συναισθηματικά και έτσι να διεισδύσουν άλλα θέματα σύγκρουσης σχετικά με την κατάσταση στο σπίτι", Είναι καθηγητής Struck να εξετάσει το ενδεχόμενο - και προτείνει ως εναλλακτική λύση τη λεπτομερή συζήτηση με την τάξη ή το αντικείμενο καθηγητές, υποστήριξη από μεγάλους φίλους ή τα αδέλφια, κάνει την εργασία σε ομάδες ή - αν χρειαστεί - η προσωρινή στήριξη ενός εξωτερικού δασκάλου , «Σε περίπτωση σοβαρών προβλημάτων μάθησης, οι γονείς θα πρέπει επίσης να μετατρέψει το σχολείο ψυχολόγος,» η οικογενειακή συμβουλευτική&Συνεργασία των εμπειρογνωμόνων.

Πόσο εξαρτάται από μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, όταν κάνετε την εργασία, έχει την ενέργεια Humane Σχολή (AHS) στην Κολωνία για: "Ενάντια κακή διάθεση με την εργασία τους βοηθά θετική διάθεση"Λέει ο πτυχιούχος εκπαιδευτικός και πρόεδρος της AHS Detlef Träbert. μπορεί να βοηθήσει, για παράδειγμα, ένα μπολ με φρούτα, σύντομες ανάσες, τη συγκέντρωση προώθηση της μουσικής χαλάρωσης ή το αγαπημένο τσάι του παιδιού. Träbert λευκό: "Με μια τέτοια ήπια γοητεύει θετικά συναισθήματα ανακατεύονται ενισχυθεί η δημιουργική πλευρά των παιδιών και βέλτιστη προώθησε την απόδοση."
Συνιστώμενη ανάγνωση: εργασία χωρίς άγχος

Ένα έργο τάξη είναι, το λεξιλόγιο θα πρέπει να ερωτηθούν - μάθησης στο σπίτι συχνά οδηγεί σε απογοήτευση και τον αγώνα με τα παιδιά τους. Αυτό μπορεί να αλλάξει! Ειδικές συμβουλές και ασκήσεις για να βοηθήσει τους γονείς να δημιουργήσουν μια καλή ατμόσφαιρα και να επιτρέψετε στο παιδί σας την αίσθηση της επιτυχίας. το παιδί και το έργο ανεξάρτητα οι δυνάμεις που προωθούνται, η χαρά της μάθησης έχει ξυπνήσει. Η εποικοδομητική βιβλίο σύντροφος για εργασία χωρίς άγχος.

Εργασία για το σπίτι χωρίς άγχος - πληροφορίες και συμβουλές για τους γονείς
Monika Rammert και Elke Άγρια

Herder Verlag
Τιμή: 8.95 EUR
Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στο Amazon.de.

 στοά


Από labiates, συνέδρια γονέα-δασκάλου και του σχολείου σάπιο ψωμί: 11 πράγματα που μας ενοχλούν οι γονείς των μαθητών.

Διαβάστε περισσότερα: Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της κατ 'οίκον εργασία
εργασίες για το σπίτι στο σπίτι. Αυτό είναι σαφές. Αλλά όταν είναι πραγματικά η καλύτερη στιγμή για την εργασία; Μπορεί να βοηθήσει τους γονείς; Αν είναι να διορθώσει τα καθήκοντα; Σε FAQ μας είναι τα πιο σημαντικά θέματα στην πίστα. Σε FAQ μας είναι τα πιο σημαντικά θέματα στην πίστα.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 82