Έτσι τα παιδιά έχουν περισσότερη διασκέδαση διατροφή

Το φαγητό είναι μια όμορφη κοινότητα εμπειρία και συγκολλούνται την οικογένεια μαζί. Συμβουλές όπως τα παιδιά έχουν περισσότερη διασκέδαση φαγητό.

Έτσι τα παιδιά να διασκεδάσουν στο φαγητό

  • Ας βοηθήσουμε τα παιδιά. μπορεί να καλύψει το γεύμα γίνεται μικρός βοηθός. Αφήστε τα παιδιά σας στη διακόσμηση ήσυχο φορές το ελεύθερο χέρι. Θα εκπλαγείτε με αυτό που έρχεται ευφάνταστες ιδέες των νέων.
  • Πάρτε το χρόνο για να φάει. Όταν το χρονόμετρο δίνει το ρυθμό, δεν άνεσης μπορεί να προκύψουν. Απόλαυση απαιτεί χρόνο. Παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να αναμένει τις απόγευμα Ημερομηνίες: Μισή ώρα, θα πρέπει να προγραμματίσετε για το μεσημεριανό γεύμα ούτως ή άλλως.
  • Απενεργοποίηση όλων των περισπασμούς. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν διαβάζει, ενώ το φαγητό στο τηλέφωνο, να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή να σχετίζονται με το αυτί στο ραδιόφωνο ή MP3 player. Πρόκειται για πραγματική συζήτηση και Gemütlichkeits δολοφόνος.
  • Όλα αρχίζουν ταυτόχρονα και να ακούσετε μαζί. Επίσης, αν το φαγητό είναι πάνω στο τραπέζι, κανείς δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τους άλλους. Ο καθένας παίρνει τον εαυτό του όσο θέλει. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν λίγα πράγματα για αυτό. Οποιοσδήποτε μπορεί φυσικά γεύση από τα πάντα - αλλά κανείς δεν είναι αναγκασμένος να φάει.
  • Δώστε ευχάριστο συνομιλίες. Τσακώνονται και να κάνουν φασαρίες φαγητό δύσκολο να χωνέψει. Αλλά η αξία της υγείας ενός γεύματος δεν είναι απαραίτητα για τα παιδιά με τα αγαπημένα θέματα της συζήτησης. Ας τους αφήσουμε να μάλλον από την ημέρα τους για να πει ή να εμπλουτίσει το οικογενειακό τραπέζι με ανέκδοτα από την παιδική ηλικία σας. Αν για όλα μπορούν να γελούν μαζί: υπέροχα!
  • Ο καθένας είναι ο χρόνος σεφ. Κάθε μέλος της οικογένειας πρέπει να βάλει το αγαπημένο του φαγητό στο μενού και να βοηθήσει στην εποχή της προετοιμασίας. Το Σαββατοκύριακο είναι σίγουρα χρόνος για μια τέτοια ωραία οικογένεια τελετουργικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =