Ο κατασκευαστής παραμύθι – Μια φορά κι έναν καιρό Walt Disney

Peter Pan, Σταχτοπούτα ή Mowgli: Υπάρχουν παιδικές αναμνήσεις των ηρώων, μαγικό κόσμο και να αισθάνονται ότι τα πάντα φαίνεται πιθανή. Walt Disney έχει πάντα στάθηκε γι 'αυτό το μαγικό Κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει κάθε ταινία. Η ταινία ξεκινά "Το Pirate νεράιδα" (Ιούνιος 12) θα αποτολμήσει μια αποκλειστική ματιά πίσω από τις σκηνές με το πνεύμα της Walt Disney nachzuspüren.Es είναι ήσυχα εδώ. Δεν νεκροί σιωπηλός, όχι άβολα. Όχι. Είναι περισσότερο ότι η ανάπαυση, όπως γνωρίζουμε από τα μουσεία. Κάπως ευλαβικά, με σεβασμό. Κάτι είναι στον αέρα, το οποίο σας φέρνει αυτόματα να ψιθυρίζουν. Και παρόλο που οι λέξεις είναι απλά αναπνέουν, είναι σαφώς κατανοητό: «Διατηρούμε εδώ για 6,5 εκατομμύρια μεμονωμένα σχέδια. Το παλαιότερο από αυτά είναι ήδη πάνω από 90 ετών. " Fox Carney χαμόγελα με υπερηφάνεια, όπως ο ίδιος επισημαίνει σε λίγους σχέδια με μολύβι. ολόκληρο το πρόσωπο Του ακτινοβολεί την ίδια ηρεμία όπως ολόκληρο το κτίριο όπου εργάζεται: το Animation Έρευνα Βιβλιοθήκη (ARL) της Walt Disney.

Η βιβλιοθήκη είναι η καρδιά της Walt Disney Company και Fox Carney κηδεμόνα του. Εδώ είναι όλα τα σχέδια τηρούνται, η από την αρχή της Disney Studios σύρθηκαν. Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, σχετικά με Sleeping Beauty, Το Βιβλίο της Ζούγκλας και Peter Pan: είναι όλοι εδώ, με αλφαβητική σειρά και προσεκτικά που φύλλο από το φύλλο σε μικρά τελάρα. Οι αρχειοθήκες είναι καλά στην άκρη συμπληρώθηκε δύο μέτρα ύψος και βάση με δημιουργικότητα από την οποία προέκυψαν τελικά η κινούμενη κλασικό από τη Disney. Ταινίες που έχουν επίσης δημιουργήσει ήρωες. Ένας από αυτούς τους ήρωες είναι τα σημεία του δίσκου στο Carney.

Προβολή της αρχικής Skiztzen σε κινούμενα σχέδια Έρευνα Βιβλιοθήκη

Στην έρευνα Βιβλιοθήκη Animation όλα τα πρωτότυπα σχέδια του Disney Company διατηρούνται. Τα πρώτα σκίτσα είναι πάνω από 90 ετών.

© Disney

Είναι Peter Pan. Peter Pan σε DIN Α-4 φύλλο. Stroke για εγκεφαλικό επεισόδιο, συναρμολογούνται σε ένα απλό σκίτσο. Επιπλέον, Captain Hook και φυσικά Tinkerbell. Αν κοιτάξετε πιο κοντά θα παρατηρήσετε, τα ετήσια στοιχεία: Απρίλιος, 1949 σκίτσα του 1950 και 51. Τα χέρια πίσω από την πλάτη του και για την καλύτερη προβολή κλίνει προς τα εμπρός, η αναπνοή διακόπτεται στιγμιαία. το χαρτί είναι πολύ πολύτιμη για το πρόσωπό του, πάρα πολύ λεπτή εγκεφαλικά επεισόδια μολύβι: επίσης αυτόματα καθώς στραγγαλίζεται τη φωνή, το σώμα αρνείται να εκπνεύσει. Ο αριθμός αυτός δεν μπορούσε να το αναφέρουμε όλα εδώ ήταν για το σύνολο της Walt Disney Company από πάρα πολύ μεγάλο, άυλων κυρίως αξία. Η έρευνα Βιβλιοθήκη Animation διατηρεί την ατομικότητα, η μοναδικότητα του κάθε χαρακτήρα Disney και, τελικά, την ουσία του. Και αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εικόνα. Ο στόχος είναι η διατήρηση του κινήματος, τις εκφράσεις του προσώπου και τις χειρονομίες του κάθε σχήματος.

Ταξίδι στο χρόνο - πίσω στις απαρχές

«Επίσης, έχουμε ως εκ τούτου, το έργο μας στην ARL ξεκίνησε», δήλωσε η Πέγκυ Χολμς. Έγραψε την ιστορία για την τελευταία περιπέτεια Tinkerbell «Τίνκερμπελ και πειρατικές νεράιδα». Για το σκοπό αυτό, η κίνηση και η ομάδα παραγωγής αποτολμήσει ένα ειδικό βήμα. Για πρώτη φορά ήθελαν κατά την περίοδο πριν από τις πρώτες ταινίες της Disney ταξίδια. Για την ακρίβεια, σε μια εποχή κατά την οποία δεν υπήρχε Peter Pan, αλλά μάλλον Captain Hook και Tinkerbell - μόνο μια νεότερη έκδοση. Κάνοντας μια νεαρή James Hook? ένα μεγάλη ευθύνη, το κοίταξε όλη την ομάδα λίγο δέος. «Όλοι γνωρίζουμε τι μεγάλοι καλλιτέχνες ήταν εκεί πριν από εμάς και αυτό που έχουν δημιουργήσει. Για να ικανοποιήσει τη ζήτηση αυτή, ήταν μια μεγάλη πρόκληση «, εξηγεί ο Raymond Shenusay από την ομάδα ψυχαγωγίας.

Αρχικό σκίτσο από τον καπετάνιο Hoock

Αρχικό σκίτσο από Captain Hook

© Disney

Και όμως, εξαντλήσει τα όρια μεταξύ του τι μπορείτε να αλλάξετε το Hook και δεν πρέπει να το αλλάξουμε αυτό ήταν γι 'αυτόν, πάνω απ' όλα, μεγάλη διασκέδαση. Ο χαμόγελα σταματήσει. Σε αυτό το χαμόγελο που μπορείτε να φανταστείτε πολύ καλά τι χαρά που έχει δώσει στην πραγματικότητα, να είναι σε θέση να αλλάξετε μια εικόνα σαν Hook. Η φροντίδα, αλλά δεν παρέμεινε στην πίστα. Κίνημα, τις χειρονομίες και τις εκφράσεις του προσώπου του παλιού Hook στενά σπούδασε στο ARL και μεταφέρθηκε στο νεότερο εαυτό του. Αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι κυρίως η μύτη. Η μύτη και το πηγούνι. Κάνουν γάντζοι διαθέτει μοναδικά και να δώσει στους θεατές μια ιδέα για το ποιος είναι πραγματικά πίσω από τον νεαρό και γοητευτικό James.

Είναι αυτή η νύξη, η οποία διατρέχει ολόκληρη την ταινία, προκαλώντας την περιέργεια δυνατά. Οι βράχοι κρανίο, το πειρατικό πλοίο και αυτό πειρατής με το διακριτικό μύτη: Κατά κάποιο τρόπο μία πριν από το άγνωστο. «Είναι τα στοιχεία. Κανείς δεν καταλαβαίνει πραγματικά ότι είναι εκεί και ακόμα θα τα χάσετε, αν λείπουν, «συνοψίζει Jenni Magee-Cook στο σημείο. Είναι ο παραγωγός του «The Pirate νεράιδα» και βοήθησε Peggy Holmes στην υλοποίηση των ιδεών τους. Εκ των οποίων υπήρχαν πολλοί. Ο νεαρός Hook ήταν ένας από αυτούς. Holmes δημιουργήθηκε για την ταινία ένα περαιτέρω νέο χαρακτήρα: Zarina. Zarina θα πρέπει να είναι αρκετά διαφορετική. Θα πρέπει να είναι διαφορετική από όλες τις άλλες νεράιδες. Περισσότερο από αυτό, θα πρέπει ακόμη ερώτηση ολόκληρο τον κόσμο της νεράιδες. «Ήταν σαφές ότι Zarina πρέπει να είναι μια παρεξηγημένη, ταλαντούχα και περίεργος νεράιδα που με κάποιο τρόπο ποτέ δεν έχει βρει τη θέση της στην κοιλάδα των νεράιδες,» είπε ο Χολμς. Και έτσι άφησε να ανακαλύψετε έναν ολόκληρο νέο κόσμο Zarina, τον κόσμο των πειρατών. Και κάνει το παραμύθι ακόμα και με συνοπτικές διαδικασίες στον καπετάνιο.
"Τα πρώτα σχέδια ήταν πολύ χαριτωμένο"


Που θα είναι και πάλι στις λεπτομέρειες. Μετά από όλα, μια νεράιδα που δεν ταιριάζει με τις άλλες νεράιδες, φυσικά, χρειάζεται ένα διαφορετικό σχεδιασμό. Χολμς καθόταν καιρό μαζί με το σχεδιαστή Ritsuko Notani και feilten να Zarinas σχήμα. «Τα πρώτα σχέδια ήταν πολύ χαριτωμένο. Zarina έπρεπε να έχουν μια ισχυρότερη «, πιο αθλητική και λιγότερο εύθραυστη, λέει ο Notani. Αλλά και πάλι δεν πρέπει να χάσετε αγάπη τιμές. Η πράξη εξισορρόπησης μεταξύ των πειρατών και νεράιδα έκανε ίσως το πιο δύσκολο. Notani: «Αν είχαμε Zarina πολύ χαριτωμένο έκανε, θα ήταν απίθανο αυτό από μόνο του τρέχει μακριά από το σπίτι. αλλά πρέπει να παραμείνει ένας χαρακτήρας, που θέλει ένα τίποτα κακό. " Ως εκ τούτου Holmes έχει διατηρήσει ομάδα ψυχαγωγίας του, χωρίς αμφιβολία στις μύτες των ποδιών τους και ζήτησε από τον κόσμο της νεράιδες στο κεφάλι.

Σκίτσα του Zarina σε διάφορες πόζες

Zarina από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα: το έργο του σχεδιαστή χαρακτήρα Ritsuko Natoni

© Disney

Έτσι, βάλτε λίγο Zarina στην Πέγκυ; Ή τουλάχιστον λίγο στην Πέγκυ Zarina; Όταν δείτε το petite μικρή γυναίκα με ζωηρό βλέμμα που θα μπορούσαν να πείσουν μια ολόκληρη ομάδα από αυτούς, για να βάλει τάξη στο σύμπαν χάος της Disney, είναι πιθανώς ακόμα το τελευταίο. «Αγαπώ Πήτερ Παν. Όλοι έχουμε αλλάξει την ιστορία μας, βασίζεται στην αγάπη και σεβασμό για αυτό «, λέει ο Χολμς. Η ευθύνη που έχουμε για την ταινία, ο καθένας είναι τόσο γνωρίζουν εδώ. Ίσως γιατί Walt Disney είναι που πρέπει να γίνουν στις ταινίες ως εταιρεία. ιστορίες κατασκευαστές εργάζονται εδώ.
Ο κόσμος των παραμυθιών κατασκευαστές


Είδος σαν μάγοι, δημιουργούν κόσμους μαγικούς. Πάρτε κόσμοι που εμπνέουν τις καρδιές των παιδιών, τα οποία αλιεύονται και συνήθως διαρκούν μια ζωή. Είναι αυτή η μαγικό «κάτι», γεγονός που καθιστά τη γοητεία. Αλλά εκεί βρίσκεται ένα ειδικό τέλος για τους κατασκευαστές παραμύθι. Από τη μία πλευρά το φανταστικό κόσμο είναι να διατηρηθεί από την Disney με κάθε ταινία, από την άλλη πλευρά - και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό - που μεταφέρονται κάθε ταινία τιμές επίσης: την αληθινή αγάπη, αληθινή φιλία, τη συμπόνια, την πίστη και το θάρρος. Οι ιδιότητες που μπορούν να πιστεύουν στην καλή. «Ο κόσμος απλά για να δούμε πώς είναι, μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά καταθλιπτικό. Ως εκ τούτου θα πρέπει να επιτρέπουν στα παιδιά να πιστεύουν. Πιστεύουν ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και τίποτα δεν είναι αδύνατο «φαίνεται Corney λέει κατηγορηματικά. Αυτό το πνεύμα της Disney να υποστηρίζουν ότι ήταν απλά σημαντικό για αυτόν. Και, όπως φαίνεται, μόνο εκείνος που έχει την ίδια γνώμη, που χορήγησε τα ιερά εισόδου που θα φυλάει.

 στοά


Ήμασταν μια επίσκεψη στο DisneyToon Studios και οι ιθύνοντες του "Το Pirate νεράιδα" χτυπήσει.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3