ενθάρρυνση της δημιουργικότητας στα μικρά παιδιά

Για να είναι δημιουργικοί είναι μεγάλη διασκέδαση, ακόμη και για τα μικρά παιδιά. Ποιες οι γονείς μπορούν να κάνουν για να προωθήσουν τις αρχές της δημιουργικότητας στο παιδί της.

ενθαρρύνουν τα παιδιά να είναι δημιουργικοί στην

«Trace μουντζούρες» καλούν τους εκπαιδευτικούς τυπικό προτίμηση από τα μικρά παιδιά να παίζουν με υγρά ή μαλακά υλικά - την οποία θεωρούν ως πραγματικά μια έκφραση πρώιμη παιδική ηλικία δημιουργική βούληση. Τι σημαίνει αυτό γύρω από squishing κάνει δημιουργική με κουάκερ, τα ελατήρια της δράσης είναι: τα νήπια να πάρει την περιέργεια για τον κόσμο και την επιθυμία για την αισθησιακή εμπειρία. «Τα μωρά και τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να μάθουν να είναι δημιουργικοί, είναι όλα από τον εαυτό τους,» είπε ο μικρό παιδί εκπαιδευτικός Brigitte Wilmes-Mielenhausen. «Τα παιδιά κάνουν τόσα πολλά πράγματα για πρώτη φορά και ως εκ τούτου πρέπει συνεχώς να πειραματίζεται για να προσπαθήσουμε και να βρουν νέες, πρωτότυπες λύσεις - και αυτό είναι που κάνει τη δημιουργική δράση,» ο συγγραφέας εμπειρογνώμονα.
 
Ως εκ τούτου, σκέφτεται όχι μόνο με την ζωγραφική ή ζύμωμα, όταν μιλά για την δημιουργικότητα των νέων παιδιών: «Ακόμη και ενώ το τραγούδι, τη μουσική, κατά τη μετακίνηση ή μιλώντας παιδιά είναι φαντασία και εφευρετική. Κοιτάξτε πόσο διασκεδαστικό είναι μικρά παιδιά να ανακαλύψουν νέους ήχους ή τη δομή λέξη. "

Έτσι ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα στα μικρά παιδιά

Τι μπορούν να κάνουν οι γονείς σε αυτό το πλαίσιο για την προώθηση των μικρών παιδιών από την αρχή της δημιουργίας τους; Η απάντηση είναι τόσο εκπληκτικό το πόσο εύκολο: Δεν πρέπει να εμποδίζει το παιδί της στη δημιουργικότητα του, πάνω απ 'όλα. Αλλά αυτό είναι που έχει συμβεί πιο γρήγορα από ό, τι νομίζαμε - και επειδή συχνά παρεμβαίνει Μεγάλη στη δημιουργικότητα των μικρών παιδιών πάρα πολύ γρήγορα. Τέλος, δεν είναι τόσο εύκολο να παρακολουθήσουν μόνο ένα μικρό παιδί σε ένα παιχνιδιάρικο, συχνά φαινομενικά άσκοπη μαστορέματα. Ο πειρασμός να «βοηθήσει» το μικρό παιδί στη δημιουργικότητα του, όταν χάνουμε ή ζωγραφική ή να του δείξει πώς να ζωγραφίσει κάτι «σωστό» είναι μεγάλη, επίπεδη. Αλλά με τέτοιες απαιτήσεις, έχουμε την ευχαρίστηση του μικρού παιδιού με το να αφήσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. «Τα μικρά παιδιά είναι αρχικά αυθόρμητη και πρωτότυπο. Ήταν μόνο λόγω εξωτερικών επιδράσεων που προσπαθούν να ευχαριστήσουν τους, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ενηλίκων και προβλέπονται λύσεις αναλάβει «λέει η Brigitte Wilmes-Mielenhausen και διευκρινίζει:». Προεπιλογή οδηγίες σκάφη, τα πρότυπα και καθοδηγείται δραστηριότητες δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των τριών ετών " όταν οι γονείς κάθονται από ενώ τα μικρά παιδιά τους να ζωγραφίσουν ή να αγγειοπλάστη, θα πρέπει να είναι μόνο θεατές. Το να συμμετέχει στη δημιουργικότητα και τα έργα των μικρών παιδιών είναι ταμπού. Η παραγωγή είναι ανοικτά, ενδιαφέρονται ερωτήσεις. Και φυσικά, επιτρέπει επίσης ορισμένες βασικές τεχνικές συμβουλές για τα μικρά παιδιά: Πώς να ασχοληθεί με κάποια κόλλα ή ψαλίδι για παιδιά, τα μικρά παιδιά δεν πρέπει καν να ανακαλύψουν, αλλά να μάθουν υπό την καθοδήγηση ειδικού.

Επισκόπηση: ενθάρρυνση της δημιουργικότητας στα μικρά παιδιά

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: ενθάρρυνση της δημιουργικότητας στα μικρά παιδιά
  • Σελίδα 2: Έπαινος ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα
  • Σελίδα 3: το παιχνίδι στη φύση κάνει δημιουργικό
  • Σελίδα 4: Συμβουλές Βιβλίο: δημιουργικότητα στα νήπια
  • πίσω
  • σελίδα 1/4
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 46