Από τις σχολικές βαθμίδες δεν είναι κάθε παιδί αντιδρά διαφορετικά – 5 Τύποι

Δεν είναι κάθε παιδί αντιδρά εξίσου καλά και κακά σημάδια. Ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία ξυπνήστε χάλια βαθμούς σε μία φιλοδοξία που κάνει τους άλλους σε δροσερό, άλλοι πάλι να ρίξει στην πετσέτα. Δείχνουμε Hnen σε μας οδηγός πέντε είδη διαφορετικών ποιοτήτων. «Η σχέση μεταξύ της απόδοσης και της ποιότητας του σχολείου έρχεται με τους μαθητές για να μην είναι πάντα. Και αν θεωρείται θετική ή αρνητική τρία σημείωμα, είναι από μαθητή σε μαθητή «διαφορετικά, λέει ο Αμβούργου εκπαιδευτικός Beatrix Palt.

Αόριστες μαθητές: εάν οι κατηγορίες δεν με νοιάζει παιδιά

© Thinkstock

ο "θέματα τίποτα"-Child

Μερικοί μαθητές τα πάντα φαίνεται να αναπηδήσει: Νομισματοκοπείο γιατί δεν έκανε την εργασία, κακή τάξεων - θέματα τίποτα. Δεδομένου ότι δεν επαίνους, επιπλήξει ή να εκβιάζει βοήθεια. Martina Dollinger από το Μόναχο και έτσι πέρασε με το γιο φάση της Tobias. «Με την αλλαγή στην τρίτη τάξη και ενός άλλου δασκάλου άρχισε. Μια Σειρά 5 για την επόμενη μας κατέπλευσε στο σπίτι, «Tobias σκέψης». Κατηγορίες είναι απολύτως δεν με νοιάζει».

Το Συμβούλιο των Καθηγητών:
Tobias ήταν σε ένα οικοτροφείο, αυτό θα βοηθήσει μόνο μια αυστηρή χέρι. Martina Dollinger: «Αλλά ο σύζυγός μου είπε ότι πρέπει να κρατήσει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στο γιο μας.» Το σημείο καμπής ήρθε όταν ο Tobias μετακόμισε στην 4η τάξη σε άλλο σχολείο. Ξαφνικά ένα τέλος στον πόλεμο «δεν με νοιάζει». Ο νέος δάσκαλος κατανοεί απλά υπέροχο να αναδείξει τις θετικές πλευρές των φοιτητών έπαινο της και abzuverlangen τους ως απόδοση. Σήμερα Tobias φέρνει πίσω στο σπίτι 2 και είναι εξαιρετικά δραστήριοι.

Εμπειρογνώμονας Συμπέρασμα:
Η αδιαφορία είναι μια αντίδραση της άμυνας. Χρησιμοποιείται ως μια στρατηγική για να μην χρειαστεί να συμβιβαστούν με φτωχή σχολικές βαθμίδες και τις συνέπειές τους χώρια. Οι λόγοι για τη στάση θέμα είναι διαφορετικό: καταπιεσμένη απογοήτευση, κατάθλιψη, έλλειψη θάρρους να επιχειρημάτων, πάρα πολύ πίεση και τον έλεγχο των γονέων.

Συμβουλές για τους γονείς:
Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας να είστε υπομονετικοί. Η πίεση θα ενισχύσει μόνο τις αντιδράσεις της άμυνας. Παρ 'όλα αυτά, θα πρέπει να είναι αντικειμενικά φέρει τη δυσαρέσκειά σας εκφραστεί και να πείτε στο παιδί σας ότι αυτή η ρύθμιση δεν λειτουργεί. Προκαλέσει θυμός ήσυχο φορές με το παιδί σας. Όταν αφήνει τις pent-up συναισθήματα off, είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσουμε για τα προβλήματα και τις λύσεις τους - ακόμα κι αν είναι μόνο μια φορά λίγο θορυβώδης. Καθίστε με το παιδί σας μαζί και να βρούμε μαζί του, όπου υπολείπεται, τι μπορεί να βελτιωθεί. Αγκάθια Κατά τη φιλοδοξία του με επαίνους του για καλούς βαθμούς.

Επισκόπηση: Σε βαθμοί δεν αντιδρούν σε κάθε παιδί ίση - 5 Τύποι

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Στο σχολείο βαθμοί δεν αντιδρούν σε κάθε παιδί ίση - 5 Τύποι
  • Σελίδα 2: βαθμοί των τάξεων: Η Φυσική παιδί Ambition
  • Σελίδα 3: βαθμοί των τάξεων: Η ευτυχία και pitch-παιδιού
  • Σελίδα 4: βαθμοί των τάξεων: Η απογοήτευση-παιδιού
  • Σελίδα 5: βαθμοί των τάξεων: Η παιδική συμπίεση
  • πίσω
  • σελίδα 1/5
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =