Κηπουρική τον Σεπτέμβριο – Συμβουλές για Παιδιά & amp? γονείς

Plant λουλούδια την άνοιξη, τα μήλα συγκομιδή και να οικοδομήσουμε ένα σπίτι για τον σκαντζόχοιρο. Εδώ η μηνιαία λίστα ελέγχου είναι για την κηπουρική, το Σεπτέμβριο.η εποχή της συγκομιδής των μήλων και των Co.

συγκομιδή παιδιά μήλο

© Thinkstock

Τώρα η εποχή της συγκομιδής αιχμής για τα μήλα και άλλα ξεκινά πυρηνόκαρπα. Και πώς θα συνειδητοποιήσει ότι το μήλο είναι ώριμο; Είναι εύκολο να συγκομιδή: ακόμη και με μια μικρή συστροφή απελευθερώνει από το δέντρο - έστω και μόνο για το τράβηγμα και το τράβηγμα είναι επιτυχής, τότε ο καρπός δεν είναι έτοιμη ακόμα.

Άνοιξη λουλούδια: βάλτε τα κρεμμύδια

Θα είναι πιο δροσερές, έρχεται το φθινόπωρο. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν ήδη σκεφτεί τουλίπες, νάρκισσους, κρόκους και snowdrops. Προς το παρόν, μπορείτε να αρχίσετε σιγά-σιγά για να φυτέψετε βολβούς την άνοιξη. Όποιος έχει που έχει στον κήπο, καμία σχέση, επειδή οι αρχές της σλιπάκια είναι λογικά χειμώνα - ένα ευαίσθητο στον παγετό λευκόιο θα τελικά δεν αριστούργημα της φύσης.

Σε αντίθεση, οι βολβοί του καλοκαιριού λουλούδια όπως γλαδιόλες και ντάλιες πρέπει να προστατεύονται από το κρύο. Αυτό σημαίνει ότι σκάβουν ακόμη και πριν από τον πρώτο παγετό και να αποθηκεύουν μέχρι την άνοιξη.
Προστατέψτε από τον παγετό & λιγότερο νερό

Τα φυτά ντομάτας και πιπεριάς δεν θυμάμαι να πάει σε χειμερία νάρκη και εξακολουθεί να αποδώσει καρπούς; Στη συνέχεια, το προστατεύσει καλύτερα τη νύχτα με μια ταινία, έτσι ώστε η τελευταία συγκομιδή μπορεί να εξακολουθεί να ανασυρθεί με ασφάλεια.

Πάρα πολύ νερό, λίπανση και το κλάδεμα, τα φυτά στον κήπο και το μπαλκόνι παρακινήσει πρόσφατα ρίχνει έξω. Με αποτέλεσμα αυτά τα ερεθίσματα που έλαβε από τον πρώτο παγετό - και το φυτό παίρνει υποστεί βλάβη. Ως εκ τούτου, ισχύουν τα εξής: το λιγότερο είναι περισσότερο.

Σκεφτείτε κατοίκων Κήπος


Όταν τα πρώτα φύλλα πέφτουν, δεν εμπίπτουν σε τυφλή δράση και πετάξτε τα φύλλα το ίδιο. Χρησιμοποιήστε το για να καλύψει το κρύο-ευαίσθητα φυτά ή ακόμα καλύτερα: Κάντε το σκαντζόχοιρος κάτι καλό. Ένα μεγάλο σωρό από φύλλα και προσφέρει μια όμορφη χειμαδιά για τα αγκαθωτά υποτρόφων και τα έντομα θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Κόψτε Ηλιοτρόπια Θα πρέπει επίσης να μην ρίξει κατευθείαν στο λίπασμα - αλλά μάλλον κάνει τα τρόφιμα πουλιών για το κρύο σεζόν. Να είστε προσεκτικοί όταν την αποθήκευση αλλά ότι οι ηλιόσποροι είναι ξηρό και ευάερα, αλλιώς απειλητική μούχλα και την αποσύνθεση. Δεν έχετε birdhouse στον κήπο; Στη συνέχεια, την κατασκευή, αλλά με τα παιδιά σας ένα. Θα δείξουμε πώς να το κάνουμε: χτίσει birdhouse.
Τέχνη υλικά από τον κήπο

Όμορφα λουλούδια είναι πάρα πολύ καλό για να πετάξουν - μπορεί να είναι κατασκευασμένα από αποξηραμένα λουλούδια όλα τα είδη των δημιουργικών, όπως η διακόσμηση τραπεζιού, κατασκευή. Όλα τα λουλούδια είναι καλύτερο αποξηραμένα ανάποδα και κρέμονται. Έχουν σίγουρα δεν είναι τόσο πολύ υπομονή και τα παιδιά σας; Στη συνέχεια, μπορείτε να ανθίζει απλά σε ένα ταψί περίπου 40 μοίρες (συναγωγή) ξηρό.

Τα πρώτα πολύχρωμα φύλλα του φθινοπώρου μπορεί να ξηρανθεί μεταξύ δύο κομμάτια χαρτιού σε ένα βιβλίο και πιέζεται. Αν είναι τότε στα τέλη του φθινοπώρου είναι έξω αρκετά άβολα, μπορεί να είναι άνετα μέσα gewerkelt της κυλιόμενες εικόνες και συνεργασίας ..
Συμβουλή: νόστιμη μηλόπιτα

Δεν ξέρω από πού να βάλει όλα τα μήλα που τους διάλεξε και στο υπόγειο δεν είναι χωρητικότητας για την αποθήκευση περισσότερο; Στη συνέχεια, δοκιμάστε αυτό το ένα από ένα από τα αγαπημένα μας συνταγές για μηλόπιτα. Καλή σας όρεξη!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 45