Έγκαιρης παρέμβασης για μικρά παιδιά

Μια καλή έγκαιρης παρέμβασης για παιδιά μπορεί να ξυπνήσει κρυμμένα ταλέντα και να προωθήσει μια νεαρή ηλικία. Αυτό που κάνει μια καλή έγκαιρης παρέμβασης για μικρά παιδιά

Έγκαιρης παρέμβασης για μικρά παιδιά

Σήμερα δεν θεωρείται πλέον υπερβολικά φιλόδοξοι, όταν προσπαθεί να στηρίξει τα παιδιά του και τα ταλέντα τους μέσα από έγκαιρη παρέμβαση νωρίς. Επειδή η έγκαιρη παρέμβαση όχι μόνο φέρνει κρυμμένα ταλέντα έξω, αλλά είναι μέσα παιχνιδιάρικο μάθηση είναι επίσης ένα είδος αυτογνωσίας για τα παιδιά. Τα μικρότερα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν το μυαλό και το σώμα τους μέσα από έγκαιρη παρέμβαση και να ανταγωνίζονται με τους συνομηλίκους τους. Αυτό δημιουργεί μια υγιή αυτοεκτίμηση και μια καλή βάση για τις μελλοντικές εμπειρίες μάθησης. 

Μέχρι τα τέλη του 20ου αιώνα, η έγκαιρη παρέμβαση δεν ήταν ένα θέμα στην τρέχουσα παιδαγωγική. Αντ 'αυτού, την εκπαίδευση εργασία στην αρχή ότι οι γονείς οι βασικές ανάγκες για τα παιδιά τους έτοιμα συνταχθεί με την παραδοχή ότι όλα τα άλλα θα αναπτυχθεί από μόνη της. Ή, όπως η ανάπτυξη ερευνητής της Χαϊδελβέργης Καθ Sabina Pauen εξηγεί: «Θα έπρεπε να αναλάβει τη φροντίδα της υγιεινής, θα έπρεπε να δείτε για να το ότι έχει αρκετά για να φάει, ότι έχει οξυγόνο. Αν σκεφτεί κανείς όλα αυτά, το μωρό θα αναπτύξει θαυμάσια. "

Αλλά από τότε πολλά έχουν αλλάξει. Σήμερα γνωρίζουμε ότι ακόμα και τα μικρά παιδιά έχουν την επιθυμία να μάθουν και πρέπει να προωθηθούν σε κάποιο βαθμό. Τα νηπιαγωγεία όλο και περισσότερο να γίνει το επίκεντρο της προσοχής και, συνεπώς, το ερώτημα κατά πόσον προσφέρουν επαρκή έγκαιρης παρέμβασης για τα παιδιά. Ενώ η μεταρρύθμιση εκεί, αλλά έχουμε τους γονείς μια ιδιαίτερα συναρπαστική εξέλιξη το κεφάλαιο παιδί για να απαντήσει πλήρως με τη δική τους. Ειδικά ο χρόνος μεταξύ 18 έως 36 μήνες, με την έννοια της γλώσσας, γραμματική έννοια, κινητικές δεξιότητες, τη μουσικότητα και την κοινωνική νοημοσύνη των παιδιών κάνουν την πιο ταχεία πρόοδος μπορεί να υποστηριχθεί με καλή πρώιμη παρέμβαση.

 στοά


Παίξτε και να μάθουν, το οποίο είναι το μικρότερο χέρι-χέρι. Δείχνουμε δημιουργικές ιδέες παιχνιδιών που προωθούν την αίσθηση της αφής και κινητικές δεξιότητες.

Επισκόπηση: Πρώιμη παρέμβαση για μικρά παιδιά

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: έγκαιρης παρέμβασης για μικρά παιδιά
  • Σελίδα 2: Πρώιμη Παρέμβαση: Μια σειρά από δραστηριότητες για τα παιδιά
  • Σελίδα 3: Στις αρχές του παρέμβαση ότι το ταξίδι είναι ο στόχος
  • Σελίδα 4: Πρώιμη Παρέμβαση: Τα παιδιά πρέπει να μάθουν αυτο-προσδιορίζονται
  • πίσω
  • σελίδα 1/4
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =