Το παιδί σας γίνεται ένας παίκτης της ομάδας

Για τα παιδιά για να είναι παίκτες της ομάδας, που χρειάζονται πολλή βοήθεια στην ανάπτυξη εκπαιδευτικούς, τους εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα τους γονείς. Τι πρέπει να εξετάσετε κατά την ανατροφή των παιδιών.

Γονείς: Πώς είναι το player παιδί Team

Οι γονείς - ο πρώτος εταίρος στο δρόμο στην ομάδα παίκτες

«Κατ 'αρχάς, κάθε παιδί είναι λίγο εγωιστής», λέει ο ψυχολόγος Michael Thiel. «Ακόμα και να παίζει στο sandbox, τα κουτσούβελα να παίζουν παράλληλα - αυτό δεν είναι η αλληλεπίδραση.» Τα παιδιά δεν είναι έτσι αρχικά σε θέση να δουν την αίσθηση του να παίζουν μαζί? που χρειάζονται για να μάθουν. Από τους γονείς. Επειδή είναι η πρώτη ομάδα που βιώνουν τα παιδιά.
Οι γονείς παρέχουν βασική προϋπόθεση για τους παίκτες της ομάδας, όταν ...
...είναι πρότυπα προς μίμηση. Συχνά, ένα παιδί βιώνει τους γονείς του ως «απόσπαση": Κατά τη διάρκεια της ημέρας μαμά είναι εδώ, το βράδυ Παπά μου παίρνει στο κρεβάτι. αλλά είναι επίσης σημαντικό να διδάξουν το παιδί ότι πολλά πράγματα λειτουργούν καλύτερα μαζί, ή πιο διασκεδαστικό. Για παράδειγμα, τελετουργίες όπως το φαγητό μαζί.
...αγαπούν το παιδί τους. Η αντοχή (αντοχή = συναισθηματική ανθεκτικότητα) δείχνει ότι ένα παιδί χρειάζεται αγάπη άνευ όρων τουλάχιστον ένα φροντιστή να αναπτύξουν εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη. Και μόνο όταν έχει αυτό, μπορούν να αισθάνονται άνετα σε μια ομάδα. Έτσι, μια ασφαλή σύνδεση οικογένεια θα επηρεάσει τις κοινωνικές δεξιότητες και την ανάπτυξη των παικτών της ομάδας.
...Αναζήτηση μικρός βοηθός. Ένα παιδί μαθαίνει να είναι ένας παίκτης της ομάδας ιδιαίτερα καλά όταν αυτό είναι αναγκαίο. είναι τέλεια αν η μαμά ή ο μπαμπάς για να δείξει ότι δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Κοινότητα εργαζόμενοι ήθελα να ωθήσει μικρό καλάθι αγορών, τα κύπελλα να φέρουν στο τραπέζι ή σκουπίστε με τα παιδιά τους βουρτσίζετε τα φύλλα μακριά.
...Προσφέρουμε Team παιχνίδια. Σαφή τα παιδιά αρέσει να παίζουν με Lego και δομικά στοιχεία. Αλλά υπάρχουν επίσης πολλά παιχνίδια που πρέπει να αγοραστεί, το οποίο είναι κατάλληλο για την κοινή φαντασία παιχνίδι, διεγείρει να μιλήσει, μπορεί να παιχτεί από δύο ή περισσοτέρων εξ αυτών.
...είναι εταίροι. Έτσι μιλούν για τους νέους όσο το δυνατόν από την αρχή ως κάποιος επιθυμεί να μιλά με μία, ούτε σε μια επιβλητική ακόμα υποτακτική. Μέσω αυτής της ανακοίνωσης από γονείς ύψος των ματιών προώθηση, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να θέσει σε κίνδυνο τα παιδιά.
...προώθηση της κοινωνικής / συμπεριφορά συνεταιρισμό - από προηγούμενα. «Η κα Muller δεν μπορεί να ανέβει σκάλες καλά, γι 'αυτό να την βοηθήσει.»
...πάρετε όπως πολλά μέλη της οικογένειας για την ομάδα του. Η γιαγιά, ο παππούς, θείες, θείους - όλοι είναι σε ζήτηση, επειδή «Η ομαδική εργασία είναι θέμα εξάσκησης», δήλωσε ο Michael Thiel. «Η πιο πρακτική, η πιο ποικιλόμορφη, η επικοινωνία, τόσο το καλύτερο.» 
...ήθελαν να έχουν οι επισκέπτες. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν πόσο ωραίο είναι να έχουν οι επισκέπτες. Επίσης στην κατοχή σας. Έτσι μαθαίνουν να προσεγγίσει τα άλλα παιδιά να φροντίσουν και να είναι παίκτης της ομάδας.
...ελευθέρωση δίνουν και πολύ χρόνο παίζοντας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν το παιδί τους με τα άλλα παιδιά.

Επισκόπηση: Έτσι το παιδί σας θα παίκτης της ομάδας

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Πώς να κάνετε το παιδί σας παίκτης της ομάδας
  • Σελίδα 2: παίκτης της ομάδας: Νηπιαγωγείο ως πεδίο εκπαίδευσης
  • Σελίδα 3: Το σχολείο - τελευταία πινελιά για παίκτης της ομάδας
  • Σελίδα 4: παίκτης της ομάδας: Θετική επίδραση των συλλόγων
  • πίσω
  • σελίδα 1/4
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6