Νηπιαγωγείο και ημερήσιας φροντίδας για παιδιά κάτω των τριών ετών

Όλο και περισσότερα φυτώρια φροντίδα για παιδιά κάτω των τριών ετών - για να φέρει στους γονείς την ευκαιρία στην οικογένεια και την εργασία κάτω από μία στέγη. Τι είναι εκεί για να τηρούνται

Νομική αξίωση για το νηπιαγωγείο

Από την 1 του Αυγούστου, 2013 παιδιά μεταξύ του πρώτου και του τρίτου έτους της ζωής νόμιμο δικαίωμα για μια θέση σε μια φροντίδα των παιδιών. Ενώ στις 1 του Μάρτη του 2014 ήδη περισσότερα από 660.000 παιδιά φροντίδα κάτω των τριών ετών - που είναι μια αύξηση της τάξης του 64.000 παιδιά κατά το προηγούμενο έτος - αλλά εξακολουθεί να είναι η μεγάλη ζήτηση υπάρχει σχεδόν αρκετό φυτώριο θέσεις. Πολλοί γονείς για το μωρό της, ακόμα δεν έχουν θέση σε μια μονάδα φροντίδας παιδιού χρηματοδοτούνται από το δημόσιο, ακόμη και αν το κέντρο επέκταση ημερήσιας φροντίδας προχωρά με ταχείς ρυθμούς.

"Τα στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Δείχνουν όμως επίσης ότι δεν έχουμε φθάσει ακόμη στον προορισμό. Σαφώς, χρειαζόμαστε περισσότερη θέσεων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς - και χρειαζόμαστε καλές θέσεις Κίτα"Λέει ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Οικογένειας Μανουέλα Schwesig. "Εμείς θα παρέχει ένα δισεκατομμύριο για την επέκταση ημερήσιας φροντίδας διαθέσιμα σε αυτό το νομοθέτη. Δίνουμε έμφαση στην ολοήμερη φροντίδα και υγιεινή των τροφίμων. Ένα άλλο 400 εκατομμύρια ευρώ θα χρησιμοποιηθούν για τη γλωσσική κατάρτιση." Και περισσότερες καλές ειδήσεις για να έρθει από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση: θα εντός του τρέχοντος έτους (2014) παρέχει τη νομική βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη, έτσι ώστε το 2015 περισσότερα μέρη μπορούν να δημιουργηθούν μετά την εξάντληση των προηγούμενων κεφαλαίων που παρέχονται από την Συνομοσπονδία.

Παρ 'όλα αυτά, τη φροντίδα των μωρών στην ημερήσια φροντίδα κέντρα, το νηπιαγωγείο και κούνιες για πολλούς γονείς αρχικά συνδέεται με την αβεβαιότητα και τις ανησυχίες. Το πρώτο ερώτημα, βέβαια: όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να βρουν φροντίδα σε ένα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο ίδρυμα;
Ποια παιδιά έχουν μια ευκαιρία σε μια θέση ημερήσιας φροντίδας;

"Στις περισσότερες φυτώρια αποφασίσει κοινωνικούς λόγους που αφορούν την ανάληψη ενός παιδιού «, λέει η Kerstin Kohler-Gern, επικεφαλής της προτεσταντικής ημερήσιας φροντίδας Evergreen στο Φράιμπουργκ. Οι νέοι ανύπαντρες μητέρες, να εργάζονται ή να είναι σε μητέρες της κατάρτισης συνήθως έχει προτεραιότητα. Επίσης μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση μπορεί να επιταχύνει τη λήψη ενός παιδιού στην κούνια ή το νηπιαγωγείο.

Μιλώντας κούνια: Η φροντίδα της επιπλωμένο κάτω τρίποντα στο ειδικά για αυτή την ηλικιακή ομάδα νηπιαγωγεία είναι ένα διακοπείσες μοντέλο. Και αυτό γιατί τα οφέλη των μικτών ηλικιακές ομάδες στις οποίες τα παιδιά μαθαίνουν την κοινωνική συμπεριφορά μεταξύ ενός και έξι χρόνια στο κοινό το παιχνίδι - για την ανταλλαγή ή την αμοιβαία εκτίμηση - υπερτερούν κατά πολύ. Ποιες δημόσιες εγκαταστάσεις φροντίδα για παιδιά κάτω των τριών ετών είναι να μάθουν την οικογένειά κέντρα συμβουλευτικής και της νεολαίας.

Επισκόπηση: νηπιαγωγείο και ημερήσιας φροντίδας για παιδιά κάτω των τριών ετών

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: νηπιαγωγείο και ημερήσιας φροντίδας για παιδιά κάτω των τριών ετών
  • Σελίδα 2: ασφαλές δέσιμο με τους γονείς είναι σημαντικό πριν από την είσοδο του Κίτα
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 65