Δώρα για τα Χριστούγεννα συμβουλές για το δώρο που δίνει

Τα Χριστούγεννα είναι και παραμένει μια θαυμάσια οικογενειακή γιορτή - αλλά τι θα ήταν τόσο απόλυτα χωρίς δώρα; Παρέχουμε συμβουλές και στρατηγικές για να καλέσετε, έτσι ώστε τα παιδιά στο τέλος να εκτιμήσουν πραγματικά τα δώρα τους, χωρίς το κόστος ξεφύγει από τον έλεγχο για αυτό.

Δώρα δεν είναι το πιο σημαντικό

Συμβουλές για το δώρο που δίνει τα Χριστούγεννα

© Thinkstock

... και μια ακόμη Χριστούγεννα χωρίς δώρα είναι αδιανόητο. Εμείς οι ενήλικες μπορούν να κάνουν με ασφάλεια, χωρίς την τρέλα δώρα και να προσφύγει και πάλι, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από τα Χριστούγεννα από ακριβώς το χάος. Αλλά: Ακόμα και ήμασταν κάποτε παιδιά και γνωρίζουμε εκ πείρας ότι τα δώρα είναι εύκολο για τα παιδιά εκτός από όλα τα άλλα όμορφα τελετουργικά την περίοδο των Χριστουγέννων το αποκορύφωμα την παραμονή των Χριστουγέννων. Μήπως το παιδί Χριστού διαβάσει στα Επιθυμητά; Θα συνεδριάσει η επιθυμία της καρδιάς κούκλες σπίτι και πίστα το αυτοκίνητο εκείνο το βράδυ; Γι 'αυτό είναι τα παιδιά τη χαρά της τα δώρα εύκολο να!

Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι τα παιδιά έχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Και δεν είναι όλα πρέπει να τηρούνται, επειδή όλοι δεν πληρώνουν πολύ απλά και εμείς δεν θέλουμε να χαλάσει τελείως τα παιδιά μας.
Πόσα δώρα Χριστουγέννων θα πρέπει να είναι;

Αυτό μπορεί να είναι τόσο επίπεδη φυσικά δεν απαντήσει. Πολλοί γονείς θέλουν να κάνουν τα παιδιά τους μόνο και μόνο για τα Χριστούγεννα μια μεγάλη χαρά και αφήστε το όπως συντρίβοντας φορές στα δώρα. Και δεν είναι κακό να χαλάσει τα παιδιά τώρα και στη συνέχεια δεξιά. Εφ 'όσον οι γονείς να παραχωρήσει τα παιδιά τους επειδή θέλουν να γίνουν ευτυχισμένοι και όχι λόγω μιας ένοχης συνείδησης, επειδή, για παράδειγμα, στην καθημερινή ζωή ξοδεύουν πολύ λίγο χρόνο μαζί τους.

 στοά


Πάντα κάτι ασυνήθιστο για τα Χριστούγεννα; Αυτά τα κλασικά εξακολουθούν να είναι δημοφιλή δώρα κάτω από το δέντρο.

Αλλά θα πρέπει να είναι σαφές: Πάρα πολλά δώρα dim τη χαρά. Γιατί; Ειδικά με μικρά παιδιά είναι πολύ μεγάλα δώρα Berg γρήγορα οδηγεί σε υπερβολικές απαιτήσεις. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χρόνο για να χαρούν σωστά σε ένα παιχνίδι ή ένα βιβλίο, είναι κάτω από το δέντρο των Χριστουγέννων, αλλά που θέλουν να αποσυμπιεστεί τόσα άλλα αγροτεμάχια. Και ξαφνικά τους μικρούς μας φίλους που κάθεται σε ένα σωρό από νέα σπουδαία πράγματα και δεν ξέρουν τι πρέπει να αντιμετωπίσουμε πρώτα. Έτσι, όλα είναι μόνο στη γνώση, και ακόμη και παραμελημένα - η χαρά δεν είναι τόσο σωστό, είναι απλά πάρα πολύ για αυτή τη στιγμή. Και έτσι είναι η πρώτη μας στρατηγική: 
Στρατηγική Δώρα 1: Αγαπητέ λιγότερα αλλά δίνουν καλή

Δώστε προτιμούν λιγότερες, αλλά περισσότερο με την έννοια του παιδιού. Ως πρόχειρη κανόνας, σας προτείνουμε: Πάρτε ένα ή δύο περισσότερα δώρα που το παιδί σας θέλει πραγματικά. Αυτό δεν πρέπει πάντα να είναι κάτι μεγάλο ή ακριβό, μερικές φορές υπάρχουν ακόμη και πολύ μικρά πράγματα που τα παιδιά ειλικρινή επιθυμία. Οι πιο επείγουσες ανάγκες, γράφει το παιδί σας σίγουρα για την επιθυμία του ή με άλλο τρόπο σε κάνει να το γνωρίζουν. Για το δώρο επιθυμία της καρδιάς, υπάρχουν γύρω από μερικές πρακτικές λεπτομέρειες κουδούνια και τα μάτια το φως των παιδιών για το δόσιμο δώρων είναι εγγυημένα.

Αλλά το επιθυμητό παιχνίδι δεν είναι μόνο εκπαιδευτική αξία; να εισέλθουν. Ακόμα κι αν δεν είχε πάρει το αστραφτερό ροζ Feenpuppe ή το ίδιο το θόρυβο φιγούρα, πιέστε τα Χριστούγεννα ήσυχο φορές το ένα μάτι - υπό την προϋπόθεση, βέβαια, είναι ηλικία κατάλληλη. Αυτό είναι που θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα η διασκέδαση. Για το σκοπό αυτό, τα άλλα δώρα μπορεί να είναι περισσότερο με το γούστο σας.

Στρατηγική δώρα 2: διαβούλευση

Οι παππούδες, άλλους συγγενείς και στενούς οικογενειακούς φίλους θέλετε να πάρετε το παιδί σας για τα Χριστούγεννα μια χαρά. Είναι καλύτερο να μιλήσει ανοικτά των προτέρων ποιος πληρώνει τι. Έτσι, οι επαναλήψεις αποφεύγονται. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να θέσει όρια στην ποσότητα και το κόστος των δώρων. Απλά παππού και της γιαγιάς έχουν την τάση να θέλουν να ξεπεράσουν τα εγγόνια με δώρα και μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει πάρα πολύ από ένα καλό πράγμα. Πείτε κάνει επίσης με σαφήνεια τι δώρα δεν ανταποκρίνονται εκπαιδευτικές ανάγκες σας (για παράδειγμα, όπλα παιχνίδι, ορισμένες μάρκες και προϊόντα, κ.λπ.).

επισκόπηση

Μπορώ να επιβραδύνει τα πεθερικά μου με τα δώρα;

 • Ναι, πάρα πολλά δώρα συντρίψει τα παιδιά και σωστά, θα δώσει λάθος αξίες.
 • Όχι, οι γονείς δεν είναι οι γονείς και να εκπαιδεύσει όχι κατά κύριο λόγο. Τα παιδιά επιτρέπεται να χαλάσει λίγο ήσυχο.

ψήφος

Με την ευκαιρία, τους συγγενείς και φίλους χωρίς τα δικά τους παιδιά στην ίδια ηλικία συχνά δυσκολεύονται να βρουν το κατάλληλο δώρο. Ως εκ τούτου, αυτοί χαίρονται σίγουροι για το ένα ή το άλλο Συμβουλή ό, τι το παιδί σας θα μπορούσε να προσβλέπουμε. Για παράδειγμα, μικρή επιπλέον δώρα έρχονται στο δώρο σας σίγουρος καλό, έτσι αξεσουάρ για τη νέα κουζίνα παιχνίδι, ένα άλογο για τη νέα Barbie, επιπλέον σετ για τη νέα πίστα, κ.λπ.

Οι συγγενείς μπορούν επίσης να συγχωνευθούν και μαζί κάνουν ένα ελαφρώς μεγαλύτερο δώρο. Έτσι, κανείς δεν αισθάνεται πάρα πολύ μικρό για να δώσει και το παιδί παίρνει μπορεί ακόμα να εκπληρώσει μια ευχή, οι γονείς από μόνη της δεν θα είχε θα μπορούσε να κάνει. Και ο κίνδυνος που φουντώνει με το πιο όμορφο δώρο μεταξύ συγγενών ένα είδος ανταγωνισμού εμποδίζεται σ 'αυτό, - και πράγματι ο Χριστός Παιδί και Άγιος Βασίλης φέρνει τα δώρα και όχι η γιαγιά ή ο θείος. Επειδή η Schenker θα πρέπει να σκεφτούμε. να θέλουν να αποκτήσουν πλεονεκτήματα στο παιδί με το μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο ακριβό δώρο για τα Χριστούγεννα, καθώς και κάθε άλλη εκδήλωση, ακατάλληλες.

>> Ανάγνωση Συμβουλή 1: Υπάρχει πράγματι ο Άγιος Βασίλης;
>> Ανάγνωση Συμβουλή 2: ερωτήσεις των παιδιών για τα Χριστούγεννα
Δώρα Στρατηγική 3: Περιορίστε φρούδες ελπίδες

Εάν το παιδί σας θέλει κάτι για τα Χριστούγεννα, αυτό που δεν μπορεί να δώσει πασπαρτού ή θέλετε να του πω, γιατί δεν εκπληρώσει αυτή την επιθυμία για τα Χριστούγεννα. Ο καλύτερος τρόπος για να οδηγήσουν αυτές τις συνομιλίες ήρεμα και πολύ πριν από τα Χριστούγεννα, ώστε να βγάλετε τον χριστουγεννιάτικα δώρα κάτω από το δέντρο των Χριστουγέννων δεν οδηγεί σε απογοήτευση.

Και τι αν εξακολουθούν να υπάρχουν το χάος των δακρύων και του θυμού; Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μείνετε ήρεμοι και να μην ακόμη και να δώσετε στον εαυτό σας το παιδί ευθύνες σας για οποιαδήποτε αποτυχία. Συζήτηση σχετικά με την κατάσταση και να εξηγήσει και πάλι στο παιδί σας γιατί δεν έχετε ένα συγκεκριμένο πράγμα αυτό. Στην αρχή, η απογοήτευση θα εξακολουθεί να είναι μεγάλη, αλλά μερικές φορές αυτό ακριβώς είναι. Λίγο αργότερα, το παιδί σας θα το δεχτεί σίγουρα και να εκτιμήσουν τα άλλα δώρα.

Εξοικονόμηση συμβουλές για τα Χριστούγεννα

 • 1/6

  Πρόωρη φροντίδα των δώρων

  Με κατεύθυνση προς τα Χριστούγεννα, ο λιανοπωλητής παιχνιδιών ήθελε να κινηθεί και πάλι προς τις τιμές. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να αρχίσει τα δώρα αναζήτηση νωρίς το φθινόπωρο.

 • 2/6

  Κουπόνια και εκπτώσεις

  Ψάξτε για έκπτωση προσφορές από τα καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα. Εστάλη που χρησιμοποιούνται μπορεί να σώσει πολλά εδώ.

 • 3/6

  Δεν μπορεί πάντα να είναι η τελευταία

  Εάν το παιδί σας δεν είναι μόνο αυτό το ένα ολοκαίνουργιο προϊόν που επιθυμεί, τότε ψάχνουν για παλαιότερες εκδόσεις και εκδόσεις. Ποια είναι συχνά φθηνότερα από τα πρόσφατα κυκλοφόρησε προϊόντα στην τιμή.

 • 4/6

  Μεταχειρισμένο

  Μεταχειρισμένα είναι IN και εφ 'όσον τα προϊόντα στην τέλεια, i πάνω απ 'όλα, ασφαλή κατάσταση, μπορείτε επίσης να αγοράσετε σιγουριά που χρειάζονται. Υπάρχουν πιθανώς εν δυνάμει οι πιο εξοικονόμηση. Βίντεο παιχνίδια, βιβλία παιχνίδι, τα ρούχα ή τα παιχνίδια, να διαβάσετε, να φορούν και να χρησιμοποιηθεί σαν καινούργια, και συχνά μπορείτε να τα δείτε σε λίγο ότι έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί.

  Ανάγνωση Συμβουλή: Το παθητικό για Παιδιά: φορέματα με την ιστορία

 • 5/6

  πτυχή

  Αν μια αγορά υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σας, στη συνέχεια, μαζί με τους παππούδες ή άλλους συγγενείς. Έτσι, τα μεγαλύτερα αιτήματα (για παράδειγμα, μια κονσόλα παιχνιδιών) μπορούν να ικανοποιηθούν. Στη συνέχεια, όμως επικοινωνούν με το παιδί σας και ότι αυτό εξακολουθεί να αποτελεί εξαίρεση και να προετοιμάσει αυτό που θα πρότεινα θα δώσει πιθανότατα το μεγάλο δώρο δεν είναι τόσο πολύ έτσι.

 • 6/6

  νέα παλαιά αμοιβή

  Ακούγεται κοινότοπο, αλλά μόνο νόημα σε βρέφη. Σίγουρα δεν έχετε ακυρωθούν τα πράγματα από την μεγάλη τους αδελφούς και τις αδελφές, με τους οποίους έχουν εδώ και καιρό δεν παίζουν. έφερε κάτω από τη σοφίτα και τυλιγμένο σε χαρτί δώρο αυτά τα πράγματα κάνουν τα μικρά τους αδελφούς και τις αδελφές ασφαλή και πάλι μια μεγάλη χαρά.

επισκόπηση


Πώς θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα;

Χριστούγεννα δημοσκόπηση

© Thinkstock

Άγιος Βασίλης ή Άγιος Βασίλης; Ποιος κοσμεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Και όταν τελικά το πολυαναμενόμενο δώρα;

Πάρτε μέρος στο μεγάλο έρευνά μας και εμάς και τους αναγνώστες πώς η οικογένειά σας προετοιμασμένοι για τις διακοπές και τον εορτασμό των Χριστουγέννων πω.

περισσότερο


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =