Όταν τα παιδιά αποκλείονται

Τα παιδιά αισθάνονται σε ομάδες των συνομηλίκων και ομοϊδεάτες τους ανθρώπους πολύ καλά. Αν αυτή η ομάδα είναι ενάντια στο παιδί, οι γονείς ζήτησαν.

Φιλίες, ομάδες παιδιών: Αυτά δεν είναι συνώνυμα για την τέλεια αρμονία. Οι πραγματικές ομάδες φιλίας - ενήλικες μερικές φορές αποκαλείται με το ερεθισμένο τόνο «συμμορίες» - χαρακτηρίζεται από διάφορα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Στον πραγματικό μία ομάδα επικρατεί τον πολιτισμό με μυστική γλώσσα, κοινά συμφέροντα ή ειδικές προτιμήσεις ομάδα.

κάνουν φιλίες μεταξύ των παιδιών ο αποχωρισμός από τους γονείς υποφερτή. Ξεχωρίζει από αυτούς και θέση στο «καλύτερο» φίλος, στην «καλύτερη» φίλη στάση δίνοντας φροντιστή. Και στην κοινή αλληλεγγύη με τον κόσμο των ενηλίκων σχηματίζεται ένα ενωτικό δεσμό. Ανάλογα ανέκφραστα ενήλικες ανταποκρίνονται στα σύμβολα των παιδιών, τόσο περισσότερο το αρσενικό και θηλυκό τους φίλους αισθάνονται σε καλό δρόμο. Θέλουν να κρατήσουν για τον εαυτό τους. Ενήλικες παρεμβαίνει επειδή μόνο. Θέλετε να παίξετε, να κάνει αστεία, δοκιμάστε τεχνάσματα, μερικές φορές κατασκευάσει ένα εναλλακτικό κόσμο όπου τα πάντα είναι δυνατά.

αλλά ζώνες φιλία είναι προβληματική όταν αποκλείουν άλλα παιδιά σε μακροπρόθεσμη βάση και δεν έχουν καμία πιθανότητα να ενταχθούν σε μια ομάδα, η οποία είναι ξένοι. Ή αν συμμορίες πρέπει αποδιοπομπαίους τράγους για να κρίνουμε τις πράξεις τους ενάντια σε αποδιοπομπαίους τράγους πάνε εναντίον τους με λόγια και η δράση στο πεδίο. Είτε αυτό γίνεται προφορικά ή ουσιωδώς (λέξη-κλειδί «εκφοβισμός» ή «rip-offs») - και ακόμα πιο προβληματική είναι όταν τα παιδιά χρειάζεται άλλο ή εκβιασμό. Αν οι ομάδες κατευθύνουν τις ενέργειές τους στοχεύουν ενάντια σε άλλα παιδιά, τότε είναι να παρέμβει, είναι σημαντικό να ενισχυθεί το θύμα να του δείξει τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιβληθεί. Περίληψη σκευάσματα όπως «Υπερασπίσου τον εαυτό σου!» Ή «αναπηδήσει πίσω» για να βοηθήσει σε τέτοιες καταστάσεις λίγο.

Επισκόπηση: Όταν τα παιδιά αποκλείονται

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Όταν τα παιδιά αποκλείονται
  • Σελίδα 2: Πώς τα παιδιά είναι ξένοι
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4