Λήθη και αδεξιότητα σε παιδιά

τα νεύρα των γονέων ξεχάσει όταν τα παιδιά χάνουν κατ 'επανάληψη κάποια σημαντικά πράγματα ή υπερκατανάλωση - τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό.

Λήθη στα παιδιά

Λήθη και αδεξιότητα: Αιτίες

Το ακριβό δώρο γενεθλίων, το νέο Armabnduhr ή μεγάλη παπούτσια ποδοσφαίρου. Ειδικά τα μικρά παιδιά δεν έχουν άγρια ​​χαρούμενος γι 'αυτό, αλλά μερικές ημέρες αργότερα τα κακά νέα - "Έχω μαμά hab` χάσει κάτι", Σε μια τέτοια κατάσταση, είναι καλύτερα να παρηγορήσει το παιδί από το να κάνει την απογοήτευση του παιδιού από ένα κράτος Ομιλία στην παραγγελία ακόμα μεγαλύτερη. Μια καλή απάντηση είναι επίσης ένας ψυχολόγος Michael Thiel. Επειδή: «Η απώλεια Κάτι να φύγει ή να ξεχάσει, είναι μόνο για παιδιά πολύ φυσιολογικό,» η οικογένεια λέει&Συν-εμπειρογνώμονας - με και επιβεβαιώνει την εμπειρία του πιο μητέρες και πατέρες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να εξετάσουμε πιο προσεκτικά όταν verbumfiedelt πράγματα, όπως γάντια, τσάντα γυμναστηρίου, μια μολυβοθήκη ή ακόμα και τα νέα σκούτερ. «Τα μικρά παιδιά, για παράδειγμα, δεν έχουν συνείδηση ​​ότι τα πράγματα που είναι κάπου ή προς τα αριστερά τους, θα μπορούσε να εξαφανιστεί, να επιστρέψει ποτέ», λέει ο Thiel. Και «Τα παιδιά πρέπει να μάθουν να διακρίνουν μεταξύ των σημαντικών και ασήμαντα, για να επικεντρωθεί σε κάτι για να είναι προσεκτικός και ορισμένα πράγματα απλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ή να παραβλέπουμε το πρώτο.» Λήθη ως ένδειξη της δυσαρέσκειας
Μόνο όταν έρχονται στο νηπιαγωγείο ή το σχολείο ηλικία, το μικρό βαθμό ώστε να μπορούν να παρακολουθούν την ουσία τους στην ανάπτυξή τους. τότε θα χάσουν κάτι που είναι συχνά ένα σημάδι ότι το αντικείμενο τους δεν είναι σημαντική. «Δεν αισθάνομαι σαν τον αθλητισμό ή την εργασία, χάνουν την τσάντα γυμναστικής ή να αφήσει το βιβλίο εργασία είναι» ο ψυχολόγος εξηγεί τη σχέση μεταξύ προσωπικές προτιμήσεις και την εξαφάνιση ορισμένων πραγμάτων.
Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να διερευνηθούν τα αίτια και να ρωτήσω γιατί το παιδί κάνει απρόθυμα την εργασία ή δεν σας αρέσει το γυμναστήριο. Schusseligkeit είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα πράγματα όπως το ψωμί διάλειμμα απλά ξεχαστεί. Δήλωση Thiel του: «Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία μπορεί ακόμα γρήγορα έξαλλος και δεν μπορώ να σκεφτώ τόσα πολλά πράγματα ταυτόχρονα.» Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να είναι ένας λόγος πίσω από την εκτέλεση τους το σύνολο ή για να αντικαταστήσει το χαμένο Σπιρτόκουτο αυτοκίνητο τιμωρήσει αμέσως «τα παιδιά που έχουν ξεχάσει κάτι ή χαθεί, δεν έχει νόημα. Αντίθετα, θα πρέπει να τους αφήσουμε να αισθάνονται τις συνέπειες της απροσεξίας τους, «ο ψυχολόγος προτείνει.
Εμφανίζεται ένα παιδί, για παράδειγμα, επαναλαμβάνονται χωρίς μολυβοθήκη στην τάξη και είναι βέβαιο ότι προειδοποίησε από το δάσκαλό του, είναι κάποτε τόσο ενοχλητικό που διατηρεί το σχολείο ουσία του κοινού.

Επισκόπηση: λήθη και αδεξιότητα σε παιδιά

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: λήθη και αδεξιότητα σε παιδιά
  • Σελίδα 2: αμνησία από προβλήματα στην καθημερινή ζωή
  • Σελίδα 3: Αμνησία: 7 συμβουλές για να βοηθήσει
  • πίσω
  • σελίδα 1/3
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 46 =