Υπάρχει πράγματι ο Άγιος Βασίλης;

Γιατί πιστεύουν ότι τα παιδιά στον Άγιο Βασίλη; Είναι ότι κάθε καλό; Διευκρινίζουμε τη μεγάλη πίστη-ερώτημα!"Σάντα είναι 81 ετών και ζει στην Αρκτική σε ένα ιγκλού. Όταν όλα τα Χριστούγεννα στην εκκλησία, έρχεται με μεγάλα έλκηθρο του. Υπάρχουν δέκα μεγάλες σακούλες των δώρων για αυτό. Η μεταφορά τραβιέται από τουλάχιστον δώδεκα ταράνδων και τους αγγέλους να βοηθήσει τη διανομή του Αϊ Βασίλη με τα δώρα. "

Άγιος Βασίλης με τάρανδο έλκηθρο

© Thinkstock

Έτσι, ο Carl η διαδικασία βαφής (8) Χριστούγεννα. Και πώς θα δούμε; Φυσικά, με κόκκινο παλτό, κόκκινο παντελόνι - και μια λευκή γενειάδα. Εκτός από αυτόν μόνο ένα άλλο αγόρι στην τάξη του, στον Άγιο Βασίλη, πιστεύει ότι «οι άλλοι πιστεύουν στον Ιησού ή κάτι τέτοιο.»

Σάντα είναι σημαντικό

Μόλις τα παιδιά έχουν αναπτύξει τη δική τους γλώσσα, είναι σε θέση να διαχωρίσει την πραγματικότητα από τη φαντασία. "Στη συνέχεια, την ικανότητά τους να ορθολογισμού, να κατανοήσουν τον κόσμο που αναπτύχθηκε. Και στη συνέχεια, ανέπτυξε επίσης τη δυνατότητα να διαχωρίσει το φανταστικό από το πραγματικό"Εξηγεί Wolfgang Bergmann, εκπαιδευτικός και διευθυντής του Ινστιτούτου Παιδικής Ψυχολογίας και Μάθηση Θεραπεία στο Ανόβερο. Η ικανότητα αυτή, όμως, δεν παίζει κανένα ρόλο στην πίστη στον Άγιο Βασίλη. Όταν η πίστη σε Πατέρα Χριστούγεννα δεν είναι για τα γεγονότα, είναι για τη φαντασία, για αξίες και για την οικογένειά του πολιτισμού.

Επειδή η φαντασία είναι το παν. Τα παιδιά αγαπούν να φανταστεί κανείς νέα πράγματα και να βουτήξει σε φανταστικούς κόσμους. Και ο Άγιος Βασίλης έχει μόλις έκανε γι 'αυτό. Σε πολλές εκδόσεις των παιχνιδιών ανέβασε στην Σάντα, θα ζωγράφιζε και τραγουδιέται. Ο Carl διοργανώνονται κατ 'επανάληψη με την αδελφή του, την παραμονή των Χριστουγέννων. «Είμαι στη συνέχεια Πατέρας των Χριστουγέννων και έχουν μια μεγάλη κόκκινη κάπα και Ματίλντα είναι ένα γλυκό παιδί. Αυτό παίρνει δώρα από μένα. «Το να είσαι σε θέση να ζήσουν αυτές τις φαντασιώσεις, κάνει τα παιδιά όχι μόνο χαρούμενος, επίσης τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη της γλώσσας ενθαρρύνονται.
Άγιος Βασίλης έχει την εσωτερική ασφάλεια

Κορίτσι με κέρατα ταράνδων

© Thinkstock

Παρά το γεγονός ότι ο Άγιος Βασίλης φέρνει δώρα για τα παιδιά από τον 19ο αιώνα, δεν είναι μόνο ένα σύμβολο της δίνει, προσφέρει στα παιδιά μια ψυχική σπίτι. Επιπλέον για να ζήσουν τις φαντασιώσεις της αυτο-ανακάλυψης χρησιμοποιείται. «Όταν κρατήσει μυστική θησαυρούς για τον Άγιο Βασίλη ζωντανός μέσα μου, τότε θα ξεδιπλωθεί μια γλωσσική και συναισθηματική πραγματικότητα. Αυτή είναι μια εντελώς ξεχωριστή προσέγγιση της πραγματικότητας. Πρόκειται για μια μοναδική πραγματικότητα. Το εμπλουτισμένο και έτσι σταθεροποιεί ένα παιδί, ακόμη και στην εικόνα της προσωπικότητας έχει από μόνη της. Αυτό παρέχει την εσωτερική ασφάλεια «, δήλωσε ο Bergmann. Όχι μόνο στην εξασφάλιση της λειτουργίας του ως επαναλαμβανόμενη φιγούρα του Άγιος Βασίλης είναι μέρος της οικογένειας καλλιέργειας. Όσο περισσότερο το παιδί κατοχυρώνεται στην οικογένεια και την εμπιστοσύνη και συγκόλληση εμπειρίες, τη μεγαλύτερη ικανότητά του να αντιλαμβάνεται τον κόσμο και να εκφράσουν τους γλώσσα.
Σάντα σκυρόδεμα

Αυτή είναι η θεωρία, αλλά πώς μπορώ να ασχοληθεί με τις φαντασιώσεις του παιδιού μου ως μητέρα ή τον πατέρα; Πώς μπορώ να πάω ένα για το παιδί μου; Χρειάζεται να το εξηγήσουμε κάποια στιγμή; Και τι μπορώ να κάνω λάθος; Εκπαιδευτικός Wolfgang Bergmann απαντά στις πιο σημαντικές ερωτήσεις:

6 ερωτήσεις για Άγιος Βασίλης

 • 1/6

  Πόσος χρόνος χρειάζεται για να πιστέψουν τα παιδιά στον Άγιο Βασίλη;

  Έτσι, με το έβδομο, όγδοο έτος δημιούργησε μια εσωτερική βεβαιότητα, κάτι σαν Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να υπάρξει. Στη συνέχεια, τα παιδιά βρίσκονται στην πραγματικότητα. Αλλά εξακολουθεί να στερείται ένα κομμάτι του αυτό το φανταστικό, την μαγεία, την όμορφη, την εκκρεμότητα, που επίσης ανήκει στη ζωή. Η λείπει. Εμείς θα το αντικαταστήσει αργότερα από την τέχνη και τη λογοτεχνία.

 • 2/6

  Γιατί κρατούν τα παιδιά σταθερά στην πίστη;

  Αυτή είναι η λαχτάρα για ένα σπίτι, όπου όλα έχουν τη θέση τους. Άγιος Βασίλης είναι το μεγάλο ποσοστό, πάνω από τη μαμά και τον μπαμπά ή εντελώς διαφορετική, η οποία δίνει τις Heimat αξιόπιστα τρένα. Άγιος Βασίλης είναι ο θεματοφύλακας του αυτό το φανταστικό σπίτι. Σε τέτοια Μια αρχή τα παιδιά δεν θέλουν να κάνουν χωρίς. Τα παιδιά αγαπούν αρχή, εφ 'όσον είναι αγάπη.

 • 3/6

  Σε περίπτωση που οι γονείς εκπαιδεύουν τα παιδιά τους σε κάποιο σημείο;

  Όχι, στη συνέχεια, διευκρίνισε σε αυτό τον εαυτό μου. Μόνο να γελάσετε λίγο γι 'αυτό και στη συνέχεια, ενδεχομένως roll, αλλά λίγα δάκρυα. Στη συνέχεια, το παιδί του να παρηγορήσει. Στη συνέχεια, λέγοντας αντίο σε ένα τελετουργικό, ίσως ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Άγιο Βασίλη, το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει ... ή κάτι τέτοιο, και τότε είναι καλό.

 • 4/6

  Πώς μπορώ καλύτερη προσφορά με τις φαντασιώσεις Άγιο Βασίλη από τα παιδιά μου;

  Αν οι γονείς διασκεδάζουν, παίζουν με. Αυτό είναι και το ταλέντο του καθενός. Όχι ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό. Αλλά εάν ο πατέρας ή η μητέρα μεταφέρονται πίσω στο παιχνίδι, αυτές οι φαντασιώσεις γίνονται όλο και πιο πνευματική πραγματικότητα. Αυτή η πνευματική πραγματικότητα επεκτείνει το παιδί, στη φαντασία του, τις φαντασιώσεις του και τις γλωσσικές δεξιότητές του.

 • 5/6

  Πώς πρέπει να απαντήσει σε καμία περίπτωση;

  Οι γονείς που κάνουν τη διασκέδαση, να προκαλέσει βαθιά σύγχυση και να σπάσει κάτι. Τέτοια ζημιά είναι βαθύτερη από ό, τι άλλα αδικήματα, γιατί η πίστη έχει να κάνει με τον Άγιο Βασίλη με το σπίτι. Σάντα προστατεύεται αυτή τη χώρα. προστατεύονται και το σπίτι είναι οι βαθύτερες αξίες που έχουν παιδιά. Πολύ περισσότερο από την αναγνώριση και την εκτίμηση.

 • 6/6

  Και όταν το σχολείο φίλοι λένε ότι η δεν υπάρχουν;

  Πώς θα πρέπει οι γονείς να απαντήσετε; Αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει γενική απάντηση. Αν το παιδί έχει αυτή την προθυμία να πιστέψουμε, τότε θα υποστηρίξει. Στη συνέχεια, τα παιδιά μπορεί να πει ότι ο μπαμπάς είπε ο Άγιος Βασίλης υπάρχει. Στα παιδιά αρέσει να είναι στην άνεση της πατρικής εξουσίας. αλλά πρέπει να είναι αγάπη.

Από την Advent για τα Χριστούγεννα: Για όλα τα μαθήματα σε μεγάλες μας familie.de Χριστουγέννων Ειδικές.

 στοά


Ποια είναι η αγαπημένη σας γερμανική Weihnachstlied; Τα αγαπημένα μας σας παρουσιάζουμε εδώ. Τραγουδήστε μαζί μας!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =