Μετατροπή: συνηθίσουν σε μικρά παιδιά απαλά

Στις 29 Οκτωβρίου, τα ρολόγια θα μεταφερθούν στη χειμερινή ώρα. Τα μικρά παιδιά και τα μωρά έχουν συχνά προβλήματα με την αλλαγή του χρόνου. Εξηγούμε πώς οι γονείς können.Der προσφέρει ανακούφιση άνθρωπος είναι ένα πλάσμα της συνήθειας! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ύπνου-εγρήγορσης ρυθμό της. Αλλά δύο φορές το χρόνο, αν ο άνθρωπος που του αρέσει είτε όχι, θα πρέπει να έχουν ρίξει τις συνήθειές του: η αλλαγή του χρόνου εκκρεμεί.

Το πρώτο πρόβλημα: Κάθε χρόνο εκ νέου η σύγχυση για το αν η νύχτα είναι πλέον ένας ωρών μικρότερη ή μεγαλύτερη. Μέχρι εδώ, για λόγους πληρότητας:

➤ για το καλοκαίρι του χρόνου, ο χρόνος είναι μία ώρα. Η νύχτα είναι μικρότερη.
➤ για τη διάρκεια του χειμώνα το ρολόι πίσω μία ώρα. Η νύχτα είναι μεγαλύτερη. Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου του 2017, τα ρολόγια πίσω μία ώρα στους τρεις το πρωί.

© Thinkstock

Το επόμενο πρόβλημα: Η αδρανειακή (σώμα) μάζα δεν είναι πραγματικά να πάρει τη μετάβαση. Το σώμα συνήθως δεν προσαρμοστούν αμέσως στο νέο καθημερινό ρυθμό, έτσι ώστε οι περισσότεροι από εμάς εύκολα να τρέξει ζώα συνήθεια κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη μετάβαση της πίστας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που ήδη υποφέρουν από προβλήματα ύπνου και ειδικά για τα μικρά παιδιά. Όσο πιο γρήγορα quängelich είναι ιδιαίτερα τη νύχτα συχνά απλά αντιπαθητικός και έχουν πρόβλημα να παραμείνει κοιμισμένος.

Προετοιμάστε τα μικρά παιδιά για την αλλαγή του χρόνου

Όταν τα παιδιά τους γυρίσει εντελώς είμαι (δόντι) των τροχών, δεν κάνουν οι γονείς αναγκαστικά πιο εύκολο να μετατρέψει τη δική εσωτερικό ρολόι του. Έχουμε εδώ μερικές συμβουλές για το πώς να διευκολύνει την αλλαγή του χρόνου με τα παιδιά σας.

Είναι σημαντικό ότι, παρά τα όσα διατηρηθεί η κανονική ρουτίνα. Δηλαδή, να κρατήσει τις συνήθεις τελετές τον ύπνο και να μην κάνει τα πάντα άλλαξαν. Ανάλογα με άτυπη συμφωνία με το θέμα της αλλαγής του χρόνου, τόσο πιο γρήγορα το παιδί σας θα συνηθίσουν σε αυτό.

Βρέφη ανταποκριθεί στην αλλαγή του χρόνου

Κακή διάθεση, λόγω της αλλαγής του χρόνου εμφανίζεται πιο συχνά σε μικρά παιδιά.

© Thinkstock

Πριν από τα ρολόγια και πάλι μετά θερινή ώρα τσιμπούρι, αλλά μπορεί να βοηθήσει καλό, αν ενεργά όσο το δυνατόν κάνει την ημέρα πριν από την αλλαγή - κατά προτίμηση στον καθαρό αέρα. Στη συνέχεια, τα παιδιά σας θα πέσει από μόνη της λίγο νωρίτερα για ύπνο κατάκοπος. Δώστε προσοχή, ωστόσο, ότι τα παιδιά σας το βράδυ να έχουν αρκετό χρόνο για να ηρεμήσω από την συναρπαστική ημέρα. Διαφορετικά, έχετε επιτύχει ακριβώς το αντίθετο: quietsch fiedele, χωρίς στρίψιμο τα παιδιά τρέχουν γύρω σας και δεν πρόκειται να μπει σε κρεβάτι.

Για τη μετατροπή σε χειμερινός καιρός Κατά συνέπεια, ισχύουν τα εξής: Αφήστε τα παιδιά σας ήσυχο μείνει μέχρι λίγο περισσότερο. Τα παιδιά σας θα είναι ευχαριστημένοι αν η νυχτερινή αγώνα για λίγα λεπτά περισσότερο, να πέσει τελικά υπέρ τους. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να, φυσικά, να κρατήσει ξέφρενα ξύπνιος όταν τα μάτια σας απλά δεν θέλουν να κρατήσουν ανοιχτή.

Ουσιαστικά, αυτές οι συμβουλές μπορεί να σε Προβλήματα ύπνου στα παιδιά βοήθεια:

Einschlaftipps για τα μικρά παιδιά

 • 1/5

  χνούδι

  Να είστε βέβαιος να ξυπνήσει τα μικρά παιδιά σας στο χρόνο από το απόγευμα υπνάκο. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τέσσερις ώρες ξύπνιος προτού να πάει και πάλι στο κρεβάτι τη νύχτα. Το μωρό σας, δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον ύπνο της σε ένα σκοτεινό δωμάτιο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, μπορεί να πάρει μεταχειρισμένα με στα όνειρά του, απαλά σε μια μέρα-νύχτα ρυθμό και έτσι μαθαίνει το μωρό να κοιμηθεί.

 • 2/5

  Ώρα να χαλαρώσετε

  Αν είναι δυνατόν, το παιδί σας θα πρέπει πριν τον ύπνο έχουν αρκετό χρόνο για να τερματίσετε την ημέρα ήσυχα. Δημιουργήστε ένα ήσυχο περιβάλλον και να καταστήσει σαφές ότι το βράδυ δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τρέχει γύρω.

 • 3/5

  τελετουργίες Ώρα για ύπνο

  Το βράδυ δεν είναι η ώρα να τρέχει γύρω. Ως εκ τούτου, σας κάνει να μοιραστείτε με ήσυχο τελετουργικά το παιδί σας πριν πάτε για ύπνο. Αυτό μπορεί για παράδειγμα να είναι το βραδινό ύπνο ιστορίες, από κοινού αγκαλιά και μια συνομιλία στο κομοδίνο.

 • 4/5

  Το βράδυ, ο κόσμος κοιμάται

  Όλος ο κόσμος είναι απίστευτα συναρπαστικό για τα παιδιά και υπάρχει πάντα κάτι νέο για να ανακαλύψετε. Ως εκ τούτου: μείνετε ξύπνιοι με κάθε κόστος. Έτσι τα μικρά παιδιά μπορεί να κοιμηθεί με ειρήνη, να προσπαθήσουμε να τους διδάξει ότι τη νύχτα πρέπει να κοιμηθεί όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει τίποτα για να ανακαλύψετε. Είναι ξύπνησε τη νύχτα, προσπαθήστε να το κάνει στο κρεβάτι και απαλύνει από χάδια, κουβέρτες, ένα απαλό νανούρισμα ή πιπίλα.

 • 5/5

  Βέλτιστη περιβάλλον ύπνου

  Έτσι ώστε τα παιδιά μπορεί να κοιμηθεί καλά, θα πρέπει να σκουραίνουν το δωμάτιο πάντα με κουρτίνες ή περσίδες. Βεβαιωθείτε ότι το βράδυ δεν είναι πολύ ζεστό. Οι θερμοκρασίες περίπου 18 βαθμούς είναι η βέλτιστη. Επίσης, αλλάζουν ανάλογα με την εποχή του χρόνου μεταξύ ζεστό και φως τσάντες ύπνο του μωρού.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 50