κάνετε το σπίτι ασφαλές για παιδιά: Για την αποφυγή ατυχημάτων

ατυχήματα Πολλά παιδιά στο σπίτι μπορούν να προληφθούν. Θα σας δείξουμε πώς να αυξηθεί με απλά έπιπλα και διεξάγει την ασφάλεια των παιδιών στο σπίτι και τον κήπο.

Ασφάλεια των παιδιών αποφεύγει τα ατυχήματα στο σπίτι

Πολλά από τα περισσότερα από 200.000 παιδιά ατυχήματα κάθε χρόνο στο σπίτι μπορούν να προληφθούν (στις Ομοσπονδιακής Ένωσης Safe Kids, με βάση τα στοιχεία του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας):

• 47 τοις εκατό των ατυχημάτων στο σπίτι και τον κήπο περιλαμβάνει ένα παιδί κάτω των 6,
      με 58 τοις εκατό περισσότερα αγόρια από τα κορίτσια
• 47 τοις εκατό των ατυχημάτων είναι πτώσεις,
• 26 τοις εκατό των συγκρούσεων,
• 15 εγκαύματα τοις εκατό και
• 5 τοις εκατό εγκαύματα.

Τα ατυχήματα των παιδιών στο νοικοκυριό συχνά

Ασφάλεια των παιδιών στο σπίτι είναι αποφυγή ατυχημάτων

© Thinkstock

Τα ατυχήματα είναι η κύρια αιτία θανάτου σε παιδιά και εφήβους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της "Μελέτη για την υγεία των παιδιών και των εφήβων στη Γερμανία το 2013" (Μελέτη KIGGS) είχε περίπου 16 τοις εκατό των παιδιών ηλικίας μεταξύ 1 και 17 χρόνια σε ένα χρόνο σε ένα ατύχημα.

Τις περισσότερες φορές κολλάει στο σπίτι: "Έτσι πάει (...) τώρα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ήμισυ (44 τοις εκατό) του συνόλου των τραυματισμών που απαιτούν θεραπεία στα 1 έως 2 ετών, ακόμα και 85 τοις εκατό, σε ένα σπίτι πίσω ατύχημα." (Μελέτη φυλλάδιο KIGGS 2013). Πολλά από αυτά τα ατυχήματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Υγεία ερευνητής Anke-Christine Sass από το Ινστιτούτο Robert Koch βλέπει οι γονείς έχουν καθήκον να στεγάσει και τον κήπο να λαμβάνουν προφυλάξεις.

δείτε το διαμέρισμα με τα μάτια των παιδιών

Πηγαίνετε στα γόνατά τους και να δουν με τα μάτια των παιδιών γύρω από το διαμέρισμα:
• Τι μπορείτε να πετύχετε τίποτα;
• Τι χρειάζεστε βοήθεια ή βοήθεια;
• Τι είναι το ενδιαφέρον;

να εξετάσουμε όλα τα δωμάτια και τους διαδρόμους της προοπτικής ενός παιδιού, το πιο σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ασφάλεια! Με αυτό το βλέμμα, θα πρέπει να κάνετε τα παιδιά σας να τους κινδύνους στο σπίτι προσεκτικά.

επισκόπηση


Πώς το παιδί ασφαλές είναι το σπίτι σας;

Δημοσκόπηση ασφαλές για παιδιά διαμέρισμα

© Thinkstock

Έχετε σκεφτεί όλους τους κινδύνους για το παιδί σας στο σπίτι ή είναι μερικά από τα κοινά συνιστώμενα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια για παιδιά στο σπίτι χωρίς λόγο;

Θέλουμε να γνωρίζουμε: Πώς το παιδί ασφαλές είναι το σπίτι σας; Πάρτε μέρος στην έρευνα και να δούμε τι άλλοι γονείς έχουν ανταποκριθεί!

περισσότερο

Οι ανιχνευτές καπνού μπορεί να σώσει ζωές

Εκτός από τις σκάλες και προστατευτικά πρίζας κλπ τη σημασία των ανιχνευτών καπνού, για παράδειγμα, δεν πρέπει να αγνοηθεί. συναγερμοί καπνού μπορεί να σώσει ζωές, όταν η φωτιά ξεσπά στο φυτώριο. "Ειδικά τα μικρά παιδιά γρήγορα πέφτουν σε έναν πανικό όταν παρατηρήσετε καπνό. Κρύβουν κάτω από το τραπέζι, ή ακόμα και στο ντουλάπι. Αυτό μπορεί να είναι μια παγίδα, ειδικά όταν συλλέγει σε μια πυρκαγιά που σιγοκαίει, ο καπνός κοντά στο έδαφος."Λέει Martina Abel, Διευθύνων Σύμβουλος της BAG Μεγαλύτερη ασφάλεια για τα παιδιά. Στη συνέχεια, ένα βαθύ ύπνο ήταν δυνατή μόνο μετά από μερικές αναπνοές - και, στη συνέχεια, θα ήταν πραγματικά στη δεύτερη.

Γι 'αυτό είναι σημαντικό να εξασκηθείτε με τα παιδιά πώς να συμπεριφέρονται σε επικίνδυνες καταστάσεις. Σε περίπτωση πυρκαγιάς, αυτό σημαίνει γρήγορη έξω από το δωμάτιο, ειδοποίηση των ενηλίκων, καλέστε την πυροσβεστική υπηρεσία, έφυγε από το διαμέρισμα. "Ο καλύτερος 112 αποδίδουν μεγάλο και ευδιάκριτο στο τηλέφωνο"Συμβουλεύει Martina Abel.

Επισκόπηση: κάνετε το σπίτι ασφαλές για παιδιά: Για την αποφυγή ατυχημάτων

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: κάνει το σπίτι ασφαλές για παιδιά: Για την αποφυγή ατυχημάτων
  • Σελίδα 2: Συμβουλές για ασφαλή παιδιά φυτώριο
  • Σελίδα 3: Τα παιδιά Χρηματοκιβώτιο στη κουζίνα, μπάνιο και κήπο
  • Σελίδα 4: fitness και κινητικές δεξιότητες πρόληψη των ατυχημάτων
  • πίσω
  • σελίδα 1/4
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 86 =