μαλλιά κομμένα τα παιδιά τον εαυτό μου – Συμβουλές από έναν επαγγελματία

Από πόνυ μέχρι συμβουλές: Οι άκρες των μαλλιών επαγγελματίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επόμενη φορά που το παιδί σας μόνο του κούρεμα.

Κοπή τα μαλλιά στα παιδιά

© Thinkstock

Έχετε ποτέ προσπαθήσει να κόψει το ίδιο πόνι του παιδιού σας; Στη συνέχεια, μπορείτε να γνωρίζετε την κατάσταση αυτή: Το Pony είναι λάθος και σε μια προσπάθεια να διορθωθεί αυτό, προσγειώνεται κάποια στιγμή πολύ κοντά στη γραμμή των μαλλιών. Με το αποτέλεσμα που το παιδί δεν έχει μαλλιά, αλλά μια καταστροφή, αλλά και εξακολουθούν να ουρλιάζει. Έτσι, αυτό δεν θα συμβεί ξανά, έχουμε για εσάς στις επόμενες σελίδες συμβουλές από τον εμπειρογνώμονα Nivea Hair Simone Hoepfner. Ο επικεφαλής της NIVEA Studios μαλλιών αποκαλύπτει τι πρέπει να προσέξετε όταν κούρεμα DIY Παιδική - από πόνυ μέχρι τις άκρες.

κομμένα ίδια μαλλιά: Πράγματα που πρέπει να παρακολουθήσουν

Για τα παιδιά κούρεμα πετύχει, καλή προετοιμασία είναι σημαντική:
➤ Χρησιμοποιήστε ένα επαγγελματική μαλλιά κοπής ψαλίδι (Ζ Β από το φαρμακείο) και θα διασταυρώνονται χωρίς άλλα υλικά, όπως χαρτί ή τα παρόμοια, καθώς μπορεί γρήγορα να γίνει βαρετή.

➤ Βάλτε το παιδί σας σε μια πετσέτα και κομμένα σε ένα δωμάτιο όπου η τρίχα είναι εύκολο να αφαιρεθεί, για παράδειγμα, στο μπάνιο.

➤ Τοποθετήστε το παιδί σας το επίπεδο των ματιών, έτσι ώστε να είναι σε άνετη θέση.

Για λεπτή παιδιά μαλλιά συνιστάται ξηρή κοπή. Βρεγμένα μαλλιά είναι βαρύ και πέφτει με διαφορετικό τρόπο, ιδιαίτερα σπόνδυλοι δεν μπορεί να θεωρηθεί. Υπάρχει ο κίνδυνος ότι τα μαλλιά φαίνονται περίεργα μετά την κοπή και ξήρανση.

 στοά


Το παιδί σας θέλει ένα νέο χτένισμα που είναι δροσερό και καλύτερα επίσης αρκετά χρήσιμο; Στη συλλογή μας μπορείτε να βρείτε την έμπνευση.

> Διαβάστε στην επόμενη σελίδα, όπως κάνετε καλύτερες συμβουλές!

κόψει τα μαλλιά των παιδιών εγώ - Επαγγελματική συμβουλές: Επισκόπηση

  • περικοπή των παιδιών για τα μαλλιά εαυτό μου - Επαγγελματική συμβουλές: σελίδα 1
  • Σελίδα 2: Lace Trim τον καιρό τα κορίτσια κούρεμα
  • Σελίδα 3: κομμένα μαλλιά για τα αγόρια
  • Σελίδα 4: Pony περικοπή: Συμβουλές από Haarprofi
  • πίσω
  • σελίδα 1/4
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 33