Γέννηση χωρίς μαία: Μια θλιβερή πείραμα σκέψης

Τι λέτε για τη γέννηση λαμβάνουν χώρα χωρίς τη μαία; καλεί μια θλιβερή νοητικό πείραμα στο blogger χάντρες μαμά με #ohneHebamme. Αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί για να είναι αληθινό, όταν η ασφάλιση υγείας για την πορεία της festhalten.Wie τη γέννηση θα λάβει χώρα χωρίς τη μαία; Είναι λυπηρό το νοητικό πείραμα. Αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις καθιστούν αναγκαία την εκ νέου σκέψεις κάνουν. Λόγω της επαγγελματικής μαία ακόμα δεν έχει καλές προοπτικές για το μέλλον.

Για να επιστήσει την προσοχή σε αυτό το σημαντικό ζήτημα, ζήτησε από τις χάντρες blogger Mama Γιάννενα Weser σε ένα blog παρέλαση κάτω από το #ohneHebamme hashtag. Η ίδια είναι βέβαιο ότι χωρίς τη μαία τους δεν θα έχουν κάνει τη δεύτερη γέννησή τους: "μαία μου με έκανε να ισχυρή με τόσους πολλούς τρόπους. Εργάστηκε μαζί μου μαζί για να ξεπεράσει το τραύμα της πρώτης μου τη γέννηση και κατάφερε να πραγματοποιήσει ο ίδιος καθορίζεται από την εγκυμοσύνη και τον τοκετό. Χωρίς αυτούς, θα είχα επιλέξει από καθαρή φόβο για μια καισαρική τομή. Και αυτό θα ήταν σε καμία περίπτωση δεν αυτο-προσδιορίζεται τρόπο, αλλά προσδιορίζεται ο φόβος." κλήση Γιάννενα έχουν ήδη ακολουθήσει πολλές μητέρες. Missen, οι μητέρες Χορωδία, θέλει μαία καμία του. Αλλά ακριβώς αυτό θα μπορούσε να είναι η θλιβερή πραγματικότητα.

Εδώ είναι μια μικρή επιλογή # χωρίς άρθρου μαία:

➤  "Χωρίς μαία που θα ήταν μια πολύ τραυματική εμπειρία για μένα. " ~ Θεία Emma μέσω The μικρές γενικό κατάστημα
➤ Γιατί δεν θέλετε να χάσετε τη μαία μου ~ Beatrice Confuss
➤ σύγκριση μου μεταξύ εγγράφων u. Νοσοκομείο Μαία ~ από Katha μέσω Μάμα ποντίκια

Τι συμβαίνει με τις μαίες έγγραφο;

Η κατάσταση για μαίες μας και, τελικά, η κατάσταση κάθε έγκυο γυναίκα θα επιδεινωθεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια. Πριν από πολύ καιρό, η υπέρογκη αύξηση των ασφαλίστρων ανάγκασαν ανεξάρτητος μαίες μακριά και πιο μητρότητας πτέρυγες παραμείνουν χρονίως unterbesetz. Δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η κατάσταση δεν θα είναι πολύ χειρότερη. "Αυτό είναι τόσο θλιβερό και λυπηρό και απλά ακατανόητο. Δεν είναι πραγματικά ένα επάγγελμα που μπορούν να αντικατασταθούν από μηχανήματα ή τεχνολογία. Γιατί το έργο των μαιών γελοιοποιηθεί όπως αυτό; Γιατί χαρακτηρίζεται ως τόσο ασήμαντο; Η εξέλιξη αυτή με κάνει τόσο λυπημένος, και ναι, ακόμα και θυμωμένος."Λέει Γιάννενα.

Αλλά όπως συναισθηματικούς λόγους μόνο παρεμπιπτόντως στον ασφαλισμένο ασφάλιση υγείας. Κρατήστε σφιχτά την τρέχουσα σχέδιά τους, πράγμα που σημαίνει τελευταία Kosequenz ότι το σύστημα μαίες έγγραφο θα καταργήσει στις κλινικές. αλλά εναλλακτικές λύσεις, όπως μία μόνιμη θέση της μαίας είναι οικονομικά απλά δεν βιώσιμη, ειδικά για τα μικρότερα νοσοκομεία. Ως εκ τούτου, οι φόβοι των Γερμανών Συλλόγου Μαιών (DHV) ότι, ως αποτέλεσμα πρόσθετες αίθουσες τοκετών θα πρέπει να κλείσει.

Για μια καλύτερη κατάταξη: Συνολικά 1.838 μαίες εργάζονται ως μαίες αποδεικτικά στοιχεία σε νοσοκομεία στη Γερμανία. Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση στη Βαυαρία. Εδώ η πλειοψηφία της μαιευτικής φροντίδας διασφαλίζεται μόνο από τα συστήματα συμπληρωματικής κάλυψης - 78 νοσοκομεία λειτουργούν αποκλειστικά με αποδεικτικά στοιχεία των ομάδων, μόνο 29 κλινικές με έμμισθη μαίες *.

«Αυτό είναι εις βάρος της υγείας των μητέρων και των παιδιών τους», προειδοποιεί η Martina Klenk Πρόεδρος του Συλλόγου Μαιών e.V. γερμανικά Αλλά τι σημαίνει αυτό για εμάς τις γυναίκες; Το πιο πιθανό, πρέπει να συνεχίσουμε να προσαρμοστούν σε υπερπλήρεις αίθουσες νομών. Εμείς δεν θα πάρει την υποστήριξη από τη μαία μας που θέλουμε. Επειδή οι μαίες πάρα πολλά γεννήσεις πρέπει να επιβλέπει παράλληλα δεν κακόβουλα, αλλά απλά. Οι οδοί πρόσβασης στις κλινικές μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο. Σε Sylt, υπάρχουν, για παράδειγμα, από το 2014, κατέχουν περισσότερο μητρότητας θάλαμο. Για τη γέννηση έγκυες γυναίκες πρέπει να πηγαίνουν με την ηπειρωτική χώρα.
Μαθήματα για γεννήσεις έκτακτης ανάγκης ήταν γύρω


Ένα μήνυμα από τη Σουηδία από την αρχή του έτους δείχνει πού αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακραίες περιπτώσεις: Μαθήματα προετοιμασίας για την παράδοση έκτακτης ανάγκης στο δικό σας αυτοκίνητο. Η προσφορά Μαίες Stina Näslund και η Μαρία Dahlberg από Sollefteå στην πραγματικότητα. Και η ζήτηση είναι μεγάλη! Επειδή η μόνη μαιευτήριο της κοινότητας έκλεισε λόγω των μέτρων λιτότητας. "Φανταστείτε, υπήρχαν μεταξύ 120 και 200 ​​χιλιόμετρα την επόμενη μαιευτήριο, είναι χειμώνας και το σκοτάδι, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι κακό και όλα μπορούν να συμβούν στο δρόμο", Naslund δηλωθεί στη σουηδική νέα ιστοσελίδα Η Τοπική. Τα μαθήματα πρέπει τουλάχιστον να διαρκέσει λίγο γυναίκες φόβο και την προετοιμασία, τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Μαία: Συμβουλές και χρήσιμες διευθύνσεις

  • Nationwide κατάλογο για μαίες
  • Οι εθνικές ενώσεις των γερμανικών Μαιών
  • Ένωση Γερμανικών Μαιών
  • Εταιρεία Προγεννητικής Φροντίδας
  • μαίες Δράση μας

Ένα τρομακτικό ιδέα. Αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε τελείως μπροστά μας. Μπορεί να είναι ένα ακραίο παράδειγμα, αλλά δείχνει τουλάχιστον αυτό είναι όσο το δυνατόν περισσότερο. Και γι 'αυτό είναι ενέργειες όπως #ohneHebamme τόσο σημαντικό.

Ίσως μπορούν για πρώτη φορά στην μεγάλη αιτία τίποτα, αλλά δημιουργεί διαφάνεια για ένα σημαντικό ζήτημα. Γιάννενα: "Από τότε που μπορούσα να δω από πρώτο χέρι τη σημασία των μαιών και τι διαφορά κάνουν, ήταν σημαντικό για μένα να πω την ιστορία μου. Και είμαι σίγουρος ότι εκεί έξω υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστορίες. Αυτό που θέλω να μάθω είπε. Θέλω ότι αυτό θα δείξει τη σημασία των μαιών. Βασικές ακόμη. Ελπίζω ότι αυτό θα ενισχύσει λόμπι μας και τις μαίες." Και ελπίζουμε ότι μπορούμε επίσης να κάνουμε μια μικρή Beitrad αυτό με την ανταλλαγή αυτή την ιστορία μαζί σας. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο blog παρέλαση #ohneHebamme που βρίσκει εδώ για περισσότερες πληροφορίες: γέννησή μου χωρίς μαία - Πρόσκληση για Blogparade #OhneHebamme.

 στοά


"Το πρώτο πρόσωπο" Είναι ένα έργο φωτογραφία από Björn Schönfeld. Ένα ευχαριστώ, εκτίμηση και υποστήριξη για το μεγάλο έργο της μαίας μας.

* Δελτίο Τύπου DHV, 03.09.2017, "εταιρείες ασφάλισης υγείας θέλουν να καταργήσουν τις μαίες του συστήματος εγγράφου στα νοσοκομεία"


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 48