Νοσοκομείο, γενέτειρα ή το σπίτι γέννησης: Πού στο καλό συνέβη;

Όσο πιο κοντά η ημερομηνία παράδοσης, το πιο επείγον το ερώτημα: Πού στο καλό να συμβεί στη συνέχεια; Παρουσιάζοντας διάφορους τόπους γέννησης, υπέρ βάρους και τα μειονεκτήματα - ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποιος τύπος γέννησης είστε.

Έγκυος γυναίκα στην εργασία: το δικαίωμα της γέννησης

Σε περίπτωση που συνέβη στο καλό; Ως συνήθως στην κλινική ή ίσως στο σπίτι;

Το μωρό μεγαλώνει, και η κοιλιά σας είναι γύρω-γύρω. Μπορείτε να προσβλέπουμε στο παιδί σας. Και είναι σίγουρο ότι λίγο ενθουσιασμένοι όταν σκέφτεστε τη γέννηση. Τέλος, το μωρό σας θα πρέπει να βρείτε τις καλύτερες συνθήκες στο δρόμο του μέσα στον κόσμο. Και ακόμη και θέλετε να νιώσετε όσο πιο άνετη γίνεται μόνο για να επιβιώσει από την προσπάθεια καλά. Επομένως, είναι σημαντικό να σκεφτείτε προσεκτικά πριν από τη γέννηση.

Classic: Η γέννηση του νοσοκομείου

Επιλέξτε περισσότερες γυναίκες εξακολουθούν να είναι η κλινική, ως τόπος γέννησης. «Ειδικά για πρώτη φορά μητέρες αισθάνονται υπάρχει το καλύτερο μέρος», λέει η μαία Helga Albrecht από το Βερολίνο. «Πολλές νέες μητέρες είναι επισφαλής, διότι δεν γνωρίζουμε ακόμη ακριβώς τι να περιμένουμε.»

Στο νοσοκομείο, μια ομάδα της μητέρας και τη φροντίδα των παιδιών. Εκτός από τις μαίες οι γιατροί διασφαλίσουν ότι η γέννηση λαμβάνει χώρα χωρίς επιπλοκές δυνατόν. Πέρα από αυτό υπάρχουν περιπτώσεις που μιλούν απαραίτητα για τη γέννηση κλινική, για παράδειγμα, ένα κλείστρο ή εγκάρσια θέση του παιδιού ή σοβαρών ασθενειών. Μιλήστε σε κάθε περίπτωση με το γυναικολόγο σας για αυτό.

Στις κλινικές, μαίες εργάζονται βάρδιες. Θα το μωρό δεν είναι πολύ γρήγορα στον κόσμο, κάποιος πρέπει να το κάνει σε περιπτώσεις με διαφορετικές συνοδούς γέννηση. Σε ορισμένα νοσοκομεία μέλλουσες μητέρες μπορούν να φέρουν προσωπικά επιλεγμένες μαία τους, που ονομάζεται ολίσθηση-μαία που συνόδευσαν τη γέννηση από την αρχή μέχρι το τέλος. Εν τω μεταξύ, πολλές κλινικές προσφέρουν, εκτός από τις συμβατικές μεθόδους για να διευκολύνει τον τοκετό και εργασίας στάζει ή επισκληρίδιο αναισθησία (PDA) εναλλακτικές λύσεις.
επιλέξτε το κατάλληλο δωμάτιο τοκετού

Ακόμη και με τα δωμάτια γέννηση, υπάρχουν μεγάλες διαφορές από κλινική σε κλινική. Σε ορισμένα μπορείτε ακόμα να βρείτε το κλασικό δωμάτιο κλινικής παράδοση, η οποία έχει πλακάκια στο λευκό ταβάνι, ενώ σε άλλες οι αίθουσες τοκετών έχουν ζεστό χαρακτήρα.

Επίσης, δώστε προσοχή στον εξοπλισμό: Αν η γέννηση του νερού είναι δυνατόν; Είναι ένα στρογγυλό κρεβάτι, μια μεγάλη μπάλα καθιστικό, Gebärschemel ή σχοινί, όπου μπορείτε να κρατήσετε κατά τη διάρκεια της εργασίας εκεί; Ρίξτε μια ματιά στο μαιευτήριο. Βέλτιστη είναι ευρύχωρα δωμάτια, με την οποία το μπάνιο συνδεθεί άμεσα και με ανώτατο όριο τρεις μητέρες (και τα μωρά τους), - αλλιώς μπορεί να είναι αρκετά στενό, με μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Κοιτάξτε διαφορετικά νοσοκομεία στις αρχές προκειμένου να διευκρινιστούν όλα αυτά τα θέματα. Θυμηθείτε να μην υπογράψει πολύ αργά - ιδιαίτερα οι μικρότερες κλινικές είναι συχνά πλήρως κράτηση.

Eric Steiner, ανώτερος γιατρό σε κλινική των γυναικών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Μάιντς εξηγεί πώς η γέννηση λαμβάνει χώρα στο νοσοκομείο.

Επισκόπηση: Νοσοκομείο, γενέτειρα ή το σπίτι γέννησης: Πού στο καλό συνέβη;

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: νοσοκομείο, κέντρο γέννησης ή τοκετό στο σπίτι: Πού στο καλό συνέβη;
  • Σελίδα 2: Η τοκετού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου
  • Σελίδα 3: Η γενέτειρα
  • Σελίδα 4: Το τοκετό στο σπίτι
  • πίσω
  • σελίδα 1/4
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 69