ονόματα Διαχρονικό αγόρια: Classic όμορφο όνομα

Ένα διαχρονικό όνομα είναι η καλύτερη επιλογή για πολλούς γονείς. Η μητέρα και ο πατέρας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι το όνομα θα μπορούσε να τελικά να είναι έξω. Βρείτε το πιο διαχρονικό Jungennamen.Wer επιλέγουν ένα διαχρονικό όνομα αγόρι, είναι στην ασφαλή πλευρά. Ένα κλασικό όνομα δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Έχουμε διαλέξει το πιο όμορφο διαχρονικό όνομα Jung για εσάς. Με αυτά τα ονόματα, που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε κύμα τάσης. Επειδή: Οι νέοι ονόματα ήταν ωραία πριν από πολλά χρόνια και θα παραμείνει.

διαχρονικό όνομα: Alexander, John

© Vision Net / iStock

Αλέξανδρος - "Ο Μέγας Αλέξανδρος" (356 v. Chr.) Made αυτό το όνομα για πρώτη φορά στην αριστοκρατική κύκλους δημοφιλή. Από τότε, αυτό το διαχρονικό όνομα είναι εδώ για να μείνει. Το νόημα: "ο προστάτης."

Maximilian - Το κλασικό όνομα κατατάσσεται στα ονόματα των 20 top αγοριών για περισσότερα από 30 χρόνια. Ιδιαίτερα στη Βαυαρία Maximilian είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές όνομα. Η σημασία της θα Μαξίμου, την μεγαλύτερη απόδοση.

Felix - ο τυχερός - είναι δημοφιλής στη Γερμανία για αρκετές δεκαετίες και είναι ένα από τα κλασικά ονόματα. Αυτή τη στιγμή το όνομα κατατάσσεται 10 στο Νέοι χάρτες όνομα.

Daniel - Αυτό το όνομα έχει τις ρίζες της στην Αγία Γραφή. αυτό σημαίνει "Ο Θεός δίνει νομική", Ο Daniel είναι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δημοφιλής. Για μερικά χρόνια, ωστόσο, όλο και λιγότεροι γονείς εκχωρηθεί το όνομα.

Δαβίδ - Ο David είναι ένα βιβλικό όνομα. Από τα τέλη της δεκαετίας του '60, το όνομα αυτό είναι δημοφιλής στη Γερμανία. Επί του παρόντος, έχει εγκατασταθεί στην κορυφή 30

James - Το όνομα Ιακώβ απονέμεται για πολλές δεκαετίες. Κατά την τελευταία δεκαετία, ο Jacob γνώρισε μια μικρή έκρηξη.

Philipp - Το πρώτο όνομα Philip συχνά επιβραβεύεται από την δεκαετία του '60. Επί του παρόντος, το όνομα Jung έχει σταθεροποιηθεί στο Νο 25 στα charts όνομα.

Γιάννης - Το όνομα αυτό το αγόρι έχει ανατεθεί από τους γονείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, δεν έχει ποτέ τεθεί στην Spitzenpostition John τι κάνει το όνομα ακόμα πιο συμπαθής.

Όσοι επιλέξουν ένα από αυτά τα ονόματα αγοριών, είναι πιθανό να προσβάλω όταν λίγοι άνθρωποι και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ότι το παιδί θα πειράξουν λόγω του ονόματος. Για πιο τολμηρή τους γονείς σας προτείνουμε αυτό το άρθρο:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 14