Δημοφιλή ονόματα της Αμερικής

American πρώτα ονόματα είναι επίσης μαζί μας στην τάση. Βρείτε τα πιο όμορφα και δημοφιλή ονόματα μωρών για τα αγόρια και τα κορίτσια από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αμερικανοί αγαπούν εξωφρενικές ονόματα μωρών

Σχεδόν τίποτα πηγαίνει: Στην τα όρια των ΗΠΑ που για την επιλογή του όνομα, καθώς δεν υπάρχει. Είτε πατρικό όνομα για ένα αγόρι ή το αντίστροφο - οι Αμερικανοί αρέσει εξαιρετικό. Παραδοσιακά και βιβλικά ονόματα μωρών είναι επίσης σε μεγάλη ζήτηση, όπως ονόματα της μόδας που έχουν την προέλευσή τους σε σειρά και ταινίες μεγάλου μήκους.

American ονόματα

© iStock / όραμα καθαρό ag

Το πιο δημοφιλές αμερικανικό γένος

1. Olivia
2. Αμέλια
3. Charlotte
4. Ava
5. Isla
6. Arabella
7. Aurora
8. Adeline
9. Isabella
10. Mia
11. Eleanor
12. Aria
13. Πηνελόπη
14. Cora
15. Rose
16. Violet
17. Hazel
18. Thea
19. Claire
20. Emma
Τα πιο δημοφιλή αμερικανικά ονόματα αγόρι

1. Ezra
2. Asher
3. Αττικού
4. Declan
5. Oliver
6. Milo
7. Σίλας
8. Levi
9. Wyatt
10. Henry
11. Jack
12. Jasper
13. Leo
14. Ηλίας
15. Ethan
16. Θεόδωρος
17. Σεμπαστιάν
18. Caleb
19. Liam
20. Όσκαρ

Πηγή: nameberry.com

 στοά


Από το καλοκαίρι βροχή πάνω Buddy αρκούδα να Moon Unit - κατά την επιλογή του ονόματος οι celebs αποδεικνύουν ένα πράγμα: τη δημιουργικότητα.

Κλασικό αμερικανικό Ονόματα


Κλασική πατρικό όνομα στην Αμερική είναι Kate, Rose και η Emily - εμείς και όχι φανταχτερό όνομα όπως Cheyenne, Leia ή Σιρίν απονεμηθεί. Inspire γονείς φύγουμε από εδώ ευχαριστημένοι από το αγαπημένο τους μυθιστόρημα, -Schauspielern ή σήριαλ. Για τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής όνομα, Michael, ο Jack και Henry στα all-time classics. Ωστόσο, είναι αυτή τη χώρα πιο δημοφιλή ονόματα όπως Daryl, Elliot και Jamie.

Συμβουλή: Αν νομίζετε ότι για ένα αμερικανικό όνομα για το παιδί σας, μπορείτε να διευκρινίσει εκ των προτέρων αν αυτό είναι ένα τυπικό αγόρι ή κορίτσι το όνομα. Έτσι, Robin είναι πιο άφθονα ένα κορίτσι στις ΗΠΑ, ενώ είναι ένα τυπικό όνομα αγόρι στη Γερμανία. Σκεφτείτε, επίσης, για το παιδί σας - και να το αποθηκεύσετε ένα όνομα, το οποίο θα πρέπει να εξηγήσει κάθε φορά, όπως είναι γραμμένο. Και: Θα πρέπει να γνωρίζετε όχι μόνο της όμορφο ήχο του εξωτικού όνομα, αλλά και να σας ενημερώσει σχετικά με το νόημά της.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 7 =