μαία μου και εγώ

Για τις έγκυες μαίες είναι πολύ σημαντικό Επικοινωνία: πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη γέννηση. Έτσι θα αποφασίσει στο τέλος για το δικαίωμα μαία, θα πρέπει να γνωρίζετε τι διαφορές υπάρχουν. Σχετικά με την μαία.

Μαία: Αρμοδιότητες των μαιών

© iStock

Η εγκυμοσύνη είναι πάντα μια Ο χρόνος της μεγάλης αλλαγήςΤο σώμα σας αλλάζει, την καθημερινή ζωή σας, ίσως συνεργασία σας και μετά τον τοκετό πολύ περισσότερα. Ειδικά στην αρχή της εγκυμοσύνης, είναι επομένως σημαντικό να έχουν έναν ικανό συνεργάτη ο οποίος έχει τη σωστή απάντηση σε όλα τα ερωτήματα: η μαία.

Το επάγγελμα της μαίας είναι ένα επάγγελμα με μεγάλη παράδοση. Για αιώνες συνοδεύουν τις γυναίκες μέσα από την εγκυμοσύνη και τον τοκετό. Εδώ, το επάγγελμα έχει γίνει όλο και περισσότερο professionalized. Σήμερα, κάθε μαία πρέπει να είναι ολοκληρωμένη εκπαίδευση μπορεί να αποδείξει ότι έχει πιστοποιηθεί με κρατικές εξετάσεις.

στη Γερμανία κάνει την εκπαίδευση τρία χρόνια και λαμβάνει χώρα σε ειδικά σχολεία μαιευτικής. Εδώ ιατρική και φυσιολογική περιεκτικότητα διδάσκονται, επίσης, naturopathy και κοινωνικές δεξιότητες. Ως εκ τούτου, η πρακτική δίπλα από το σχολείο είναι ένα κρίσιμο μέρος. Οι εκπαιδευόμενοι εργάζονται παράλληλα στην αίθουσα τοκετού στο μαιευτήριο, στο νεογέννητο νηπιαγωγείο ή στο νοσοκομείο των παιδιών.

Παρ 'όλη την επιστημονική Μαίες παραμένουν συμβούλους με την καρδιά, που βλέπουν το επάγγελμά τους ολιστικά και να έχουν την ευημερία ολόκληρης της οικογένειας στο μυαλό. Μαίες μπορεί συχνά να αντλήσει από μια πλούσια εμπειρία και ως εκ τούτου παρέχει πρακτική βοήθεια σε πολλά καθημερινά προβλήματα.
Ποιες αρμοδιότητες κάνει τη μαία;

Ως έγκυος γυναίκα που έχουν Αξίωση για τη φροντίδα της μαίας. Τα καθήκοντα της μαίας περιλαμβάνουν, για παράδειγμα:

• προληπτικές εξετάσεις
• η κατηγορία τοκετού
• φροντίδα κατά τη διάρκεια του τοκετού και
• παρακολούθηση φροντίδα των πρώτων 10 ημερών μετά την

Το κόστος αυτού του Προτύπου αναλαμβάνει την ασφαλιστική εταιρεία υγείας. Επιπλέον, επίσης υπάρχουν και οι τρεις εξετάσεις παρακολούθησης με υπερήχους, η οποία μπορεί να κάνει μόνο το γυναικολόγο. Φυσικά, είστε ελεύθεροι να φύγουν όλα τα check-up γίνεται από το γυναικολόγο σας. Πολλές γυναίκες εκτιμούν ότι είναι σε θέση να πάρει επιβεβαίωσε τακτικά από γιατρό ότι το ό, τι μωρό είναι εντάξει και τρέχει την εγκυμοσύνη υγιή. Έτσι, πριν να επιλέξουν μια μαία, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί για τον εαυτό τους: Τι προσδοκίες μπορώ να ρυθμίσω τη μαία; Ψάχνω για ιατρική συμβουλή ή μάλλον την ψυχική ενθάρρυνση και βοήθεια με τα καθημερινά προβλήματα;

Η πρότασή μας για την αναζήτηση μαίεςΚάντε μια λίστα με όλα τα σημεία που είναι σημαντικά για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει πάνω απ 'όλα στην οποία θέλετε να γεννήσετε. Είναι σημαντικό να σας πω ότι η μαία είναι, επίσης, κατά τη γέννηση, θα πρέπει να αναζητήσετε μια μαία από ένα νοσοκομείο στην περιοχή σας.

Βασικά παραμένει η μαία ολοένα και μεγαλύτερη σημασία Absprechpartner για όλα τα καθημερινά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: Για παράδειγμα, για τη σωστή διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Βοηθά επίσης με χρήσιμες συμβουλές κατά τα ενοχλητικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης και τι μπορείτε να κάνετε για την πρόληψη ραγάδων. Πολλές μαίες έχουν επίσης πρόσθετα προσόντα στον τομέα της ομοιοπαθητικής ή ο βελονισμός και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνει την εγκυμοσύνη.

Επισκόπηση: μαία μου και εγώ

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: μαία μου και εγώ
  • Σελίδα 2: Η μαία: πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη γέννηση
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 25