Κολπική Σπορά: Κολπική εμβολιασμός για καισαρική μωρά

Τι ακούγεται κάπως παράξενο, έχει ήδη τάση στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία και διαρροές σταδιακά στην Ευρώπη: Κολπική σπορά ή κολπικό εμβολιασμό. Τι είναι όλα σχετικά και γιατί οι ειδικοί σε αυτή τη χώρα (ακόμη) δύσπιστοι sind.Jedes τρίτο μωρό στη Γερμανία σήμερα έρχεται με καισαρική τομή στο κόσμο. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι τα παιδιά αυτά είναι εκτεθειμένα στην μετέπειτα χρόνια της ζωής τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο για αυτοάνοσες ασθένειες και λοιμώξεις από ό, τι τα παιδιά που έρχονται φυσικά στον κόσμο. Γιατί αυτό είναι έτσι, να επικρατεί στην επιστημονική κοινότητα ακόμα καμία συμφωνία. αλλά μια νέα εικασία είναι ότι τα παιδιά καισαρική τομή στερούνται επαφής με το φυσικό βακτηριακού αποικισμού στον γεννητικό σωλήνα της μητέρας και αυτός είναι ο λόγος που οικοδομήσουμε ένα πιο αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Για να αντισταθμιστεί αυτό το έλλειμμα, τα νεογνά στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και ακόμα και στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι όλο «κολπική gimpft» με τρίψιμο αμέσως μετά τη γέννηση με τις κολπικές εκκρίσεις της μητέρας.

Πώς λειτουργεί Κολπική Σπορά

Για το σκοπό αυτό, η μητέρα παρεμβάλλεται κάποιο χρόνο πριν από την καισαρική επέμβαση, μια αποστειρωμένη γάζα μέσα στον κόλπο, όπου είναι να συλλέξει τα κολπικές εκκρίσεις. Μετά τη γέννηση, το νεογέννητο στη συνέχεια, ώστε να τρίβονται σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων τα μάτια και το στόμα. Έτσι, είναι να έρθουν στη συνέχεια σε επαφή με τα βακτήρια τα οποία θα πρέπει να εκτεθούν στο φυσικό κανάλι γέννησης στο κανάλι γέννησης.

κολπική σπορά

Όταν Κολπική σπορά το μωρό τρίβεται με τις κολπικές εκκρίσεις της μητέρας.

© Thinkstock

Στο περιοδικό «Nature Medicine» μια πρώτη μικρή μελέτη του κόλπου σπορά έχει ήδη δημοσιευθεί. Αυτό έδειξε ότι μια παρόμοια βακτηριακού αποικισμού στο έντερο ήταν παρούσα στις τέσσερις δοκιμάστηκαν καισαρική βρέφη που είχαν εμβολιαστεί κολπική, τέσσερις εβδομάδες μετά τη γέννηση, όπως στην φυσικώς δεδομένη μωρά γέννηση. Ειδικότερα Lactobacillus και στελέχη Bacteroides ανιχνεύθηκαν τα οποία είναι σημαντικά για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτά τα βακτήρια είναι συνήθως σπάνιο σε καισαρική βρέφη αυτή τη στιγμή.

Παίρνει μεγάλης κλίμακας μακροπρόθεσμες μελέτες στο μέλλον για να διερευνήσει την επίδραση της Κολπική σπορά ολοκληρωμένη και επιβεβαιώνουν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.
Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο μόλυνσης

Και εφ 'όσον δεν υπάρχουν τέτοιες, οι επιστήμονες, οι γιατροί και οι μαίες προειδοποιήσει τη χώρα πριν από την σπορά του κόλπου. Το μεγαλύτερο παράπονο: ο κίνδυνος μόλυνσης. Για να μην καθαρά επιστημονικά αποδεδειγμένο αποτέλεσμα, θα πρέπει να μην υπάρχει κίνδυνος να πάει να μολύνει το παιδί με αυτό τον τρόπο με στρεπτόκοκκο, του ιού του έρπητα ή χλαμύδια. Επιπλέον, εξακολουθεί να είναι αμφίβολο αν το βραχυκύκλωμα τριβή με τις κολπικές εκκρίσεις έχει ήδη το ίδιο αποτέλεσμα με το βακτηριακό "εμβολιασμός" στο δρόμο μέσα από το γεννητικό σωλήνα.

έχει ερευνηθεί διεξοδικά, αν η μέθοδος του κόλπου σπορά φέρνει πραγματικά κάτι και δεν είναι επικίνδυνο, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποια χρόνια στη χώρα. Εν τω μεταξύ, οι ειδικοί συμβουλεύουν, σύμφωνα με το Φαρμακευτικό Times Online συνεχίζει να ταΐσει το μωρό και να απόσχουν από θεραπείες με αντιβιοτικά, έτσι ώστε μια υγιή εντερική χλωρίδα μπορεί να αναπτυχθεί.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 53