Το δικαίωμα μαία; Συμβουλές για Μαίες Αναζήτηση

Η μαία είναι ένα σημαντικό σύντροφο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Επομένως, είναι σημαντικό να είναι μαζί της στο καλό οδηγό χέρια fühlen.Unser προσφέρει συμβουλές για μια επιτυχημένη δρόμο προς τα δεξιά μαία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη γέννηση.

© Thinkstock

Είναι σημαντικό να αισθάνονται ασφαλείς με την μαία. Επειδή η επαφή με τη μαία είναι πολύ σφιχτό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έτσι, θα πρέπει να πάρετε με προσοχή την επιλογή.

Edith Wolber από την Ένωση Γερμανικών Μαιών E.V. ξέρει τι χρειάζεται, «Πριν κάνετε την αναζήτησή μαίες τους, οι έγκυες γυναίκες πρέπει πρώτα να αποσαφηνίσει τι είναι σημαντικό για αυτούς, αυτό που περιμένουν από μια μαία και για το τι υπηρεσίες μπορούν να κάνουν χωρίς εάν χρειαστεί.»

Είναι για σένα, για παράδειγμα, σημαντικό να συνοδεύει ένα και το ίδιο μαία στη γέννηση του παιδιού, θα πρέπει μετά από μια μαία εξετάσουμε από ένα νοσοκομείο στην περιοχή σας. Βασικά, ένα σημαντικό κριτήριο για σας πρέπει να είναι ότι η μαία εύκολο να φτάσετε είναι. Ειδικά προς το τέλος της εγκυμοσύνης μεγαλύτερες διαδρομές είναι πολύ δύσκολο. Ρωτήστε γύρω στις οικογένειες και τους φίλους σας. Ίσως κάποιος μπορεί να σας δώσει συστήσει μια καλή μαία ή τουλάχιστον να μοιραστεί την εμπειρία του.

Φυσικά θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό για να αλλάξει το μυαλό σας προτού να επιλέξετε μια μαία - Δεν τραβήξει την απόφαση, ωστόσο, να και πολύ καιρό να έρθει. Σχεδιάστε για παράδειγμα, μια εγκυμοσύνη, μπορείτε ακόμη και τώρα φροντίζουν μόνο μια μαία. Στη συνέχεια, τρέχει αργότερα χαλαρή. Την επόμενη σελίδα συλλέξαμε ερωτήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του σωστού μαία και μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

Μαία: Σημαντικές ερωτήσεις και απαντήσεις

 • 1/9

  Πόσες φορές μπορώ να καλέσει την μαία;

  Κατ 'αρχήν, η μαία σας ανά πάσα στιγμή και όποτε θέλετε διαθέσιμες για εσάς. Αν η ερώτησή σας, αλλά όχι πάρα πολύ βιαστικά, δεν θα πρέπει να καλέσετε ώρες πρέπει να είναι αργότερα. απλώς να ρωτήσω, πόσο καιρό μπορείτε να σηκώσετε το τηλέφωνο, χωρίς αναστολές.

 • 2/9

  Τι πληρώνει την ασφάλιση υγείας;

  Το ταμείο πληρώνει όλες τις εξετάσεις, μέχρι και τρεις εξετάσεις υπερήχων και κατά τη διάρκεια της άδειας μητρότητας μερικές από τις αποδοχές σας. Στη συνέχεια αυτά (όχι για το σύντροφό) αναλαμβάνει το κόστος της παροχής συμβουλών εγκυμοσύνη, προγεννητική τάξεις και τα ποσοστά παλινδρόμησης. Προσφέρει εκτός αυτών των ευρών, π.χ. για-κλήση μαίας, μαιευτική από την μαία επιθυμία ή επιπλέον μαθήματα, όπως γιόγκα για έγκυες γυναίκες, το ταμείο δεν πληρώσει. Ωστόσο, ορισμένοι μαίες προσφέρουν φθηνά τιμολόγια για πρόσθετες υπηρεσίες.

 • 3/9

  κοινή χρήση επαφών

  Οι περισσότερες μαίες έχουν άριστο δίκτυο επαφών. Θα σας βοηθήσει στην εύρεση μαθημάτων, όπως μασάζ του μωρού ή το κολύμπι το μωρό εφ 'όσον δεν προσφέρουν αυτό οι ίδιοι, γνωρίζουν πολλοί γιατροί δίνουν βιβλία και συνταγές συμβουλές και μπορείτε επίσης με τις μητέρες στην ίδια κατάσταση (για παράδειγμα, δίδυμης γέννησης) να γνωστοποιήσουν να ανταλλάξουν ιδέες.

 • 4/9

  Βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης;

  εισάγετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προβλήματα σε, όπως ο πρόωρος τοκετός, η αιμορραγία ή ρήξη, σίγουρα θα πρέπει να εγγραφείτε με το γιατρό ή απλά με τη μαία σας. Κατόπιν αιτήματος, θα έρθουν στο σπίτι σας. Με προβλήματα, όπως ναυτία, αίσθημα κακουχίας ή άλλη δεξιότητα πόνο και θα πρέπει να ζητήσετε τη μαία σας για συμβουλές γρήγορα. Αποσαφήνιση των προτέρων που σας ενδιαφέρει εάν η δική σας μαία είναι ακόμα εμποδίζεται. Από τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες της εγκυμοσύνης μπορεί να είναι η λεγόμενη πρόσθετη κλήσης υπηρεσίας αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι η μαία σας είναι στη συνέχεια μέχρι τη γέννηση του παιδιού σας όλο το εικοσιτετράωρο για εσάς. Ωστόσο, αυτή η ειδική υπηρεσία κοστίζει περίπου 200 ευρώ επιπλέον.

 • 5/9

  Όταν οι συσπάσεις έρχονται;

  κούτσουρα στο μωρό σας με τις πρώτες συσπάσεις, επικοινωνήστε με τη μαία σας ίσα. Κυρίως, είναι πρώτα απ 'όλα τηλεφώνου συμβουλές για χαλάρωση. Τα διαστήματα μεταξύ των συστολών μικρότερη, η μαία έρχεται σε σας και να ελέγχονται με συγγραφέας της εργασίας το στάδιο της γέννησης. Θα σοβαρά, θα σας συνοδεύσει στη γενέτειρα.

 • 6/9

  Κατά τη διάρκεια του τοκετού

  Μήπως κάνετε αίτηση για μια μαία αποφάσισε να τους συνοδεύσουν στο επιλεγμένο νοσοκομείο σας. Διαφορετικά, θα πρέπει να συνοδεύεται με όσο φροντίδα του καθήκοντος, άγνωστο σε σας μπορεί μαία του νοσοκομείου με τη γέννηση. Σε μια τοκετό στο σπίτι Η μαία έρχεται σε σας - και έχει όλα όσα χρειάζεται.

 • 7/9

  Τέλος σπίτι

  στο πρώτες ημέρες μετά τη γέννηση (μετά τον τοκετό) η μαία έρχεται από κάθε μέρα και βεβαιωθείτε ότι όλα είναι καλά μαζί σας και το μωρό. Μετράει το βάρος και την πίεση του αίματος από τους μικρούς μας φίλους είναι πρώτη βοήθεια για τη φροντίδα ομφαλό, για την εκκαθάριση, για το πλύσιμο και το θηλασμό. Η μαία θα πάρει πάντα όσο χρόνο οι ανύπαντρες μητέρες χρειάζονται.

 • 8/9

  Έτσι, το μωρό είναι άρρωστο

  Είτε θηλάζετε ή αν θέλετε να δώσετε στο παιδί σας το μπουκάλι: Η μαία ξέρει τι να κάνει. στο φιάλες των παιδιών σας ενημερώνει για τα κατάλληλα υποκατάστατα γάλακτος. θηλάζουσες μητέρες τους δείχνει τις διαφορετικές τεχνικές Ακόμα, τους τι να κάνουν με πόνο στο στήθος λέει, και καλεί την κατάλληλη στιγμή για τον απογαλακτισμό.

 • 9/9

  Πόσο διαρκεί η συνέχεια;

  μέχρι 10 ημέρες μετά τη γέννηση επισκέφθηκε τη μαία συνήθως καθημερινά. Αργότερα, όπως απαιτείται - και μέχρι και 8 εβδομάδες μετά τη γέννηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να κανονίσετε δύο ημερομηνίες για τις θηλάζουσες την παροχή συμβουλών. Για οποιαδήποτε επισκέψεις θα πρέπει να έχετε συνταγή γιατρού. Μερικές μαίες προσφέρουν τη βοήθειά της, αλλά τόσο καιρό έως ότου η νεαρή μητέρα αντιμετωπίζει και μόνος του - συχνά χωρίς ιατρική συνταγή.

Επισκόπηση: Το δικαίωμα μαία; Συμβουλές για Μαίες Αναζήτηση

 • ΣΕΛΙΔΑ 1: Το δικαίωμα μαία; Συμβουλές για Μαίες Αναζήτηση
 • Σελίδα 2: Οι ερωτήσεις θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας
 • πίσω
 • σελίδα 1/2
 • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 66