Για να δημιουργήσετε ένα πλάνο τοκετού

Ένα σχέδιο γέννηση είναι ένας ωραίος τρόπος για να είναι ψυχικά προετοιμασμένοι για τη γέννηση. Γράψτε κάτω τις επιθυμίες και τα ταμπού και να ελέγξετε με το σύντροφό σας, τι είδους υποστήριξη που θέλετε να πάρετε. Υπάρχει σχέδιο γέννησης πρότυπο μας για εκτύπωση.

Σχέδιο Γέννησης: Αυτό που είναι σημαντικό

© iStock

Ένα πράγμα είναι σαφές: Η γέννηση δεν μπορούν να προγραμματίσουν. Στο τέλος, πάντα έρχεται έτσι κι αλλιώς διαφορετική από ό, τι νομίζετε. Αλλά το σχέδιο γέννηση είναι να μην καταλάβει. Δείτε το πρόγραμμα των γεννήσεων και όχι ως οδηγός για τον εαυτό σας, το σύντροφό σας, τη μαία και τους γιατρούς - από την πρώτη Αλίμονο πρώτη φορά με το μωρό. Σημειώστε τις επιθυμίες και τα ταμπού και να πάρει σαφείς σε αυτό που πραγματικά περιμένουμε από τη γέννηση. Ένα σχέδιο γέννηση μπορεί, επομένως, να βοηθήσει να οργανώσει όλες τις χαοτικές σκέψεις που επιπλέουν γύρω στον εγκέφαλο της εγκυμοσύνης. Με ασχολούνται εντατικά με το θέμα, μπορείτε με ασφάλεια να υποθέσουμε φόβους για το τι όπως αναμενόταν. Τέλος, έχετε προσθέσει ένα σχέδιο το παιχνίδι και δικαίως.

Αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης δεν μπορεί να τρέξει τα πάντα, όπως σας έγραψε. Ανάλογα με το πώς η γέννηση πηγαίνει, έχετε να πείτε αντίο σε ορισμένα αιτήματα και να συμμετάσχουν σε νέες. Έχετε εμπιστοσύνη σε γιατρούς και μαίες. Θα ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς και το μωρό σας.

Σχέδιο Γέννησης: το τι χρειάζεται

Πριν γράψετε ένα σχέδιο γέννησης, Θα πρέπει να συλλέξει αρκετά ιδέες και πληροφορίες. Συζητήστε με άλλες έγκυες γυναίκες και τις μητέρες: Τι εμπειρίες έχουν αυτοί; Ρωτήστε τη μαία σας για συμβουλές. Λάβετε επίσης πληροφορίες στο μαιευτήριο: πώς είναι εξοπλισμένο; Τι είναι εφικτό και τι δεν είναι; και Εναλλαγή ότι έχετε κατανοήσει το σύντροφό σας από, τι είναι σημαντικό γι 'αυτόν. Από όλα αυτά, ένα σχέδιο για το σχέδιο γέννησης δίνει τελικό.

Το παρακάτω παρέχει μια επισκόπηση από τα σημαντικότερα θέματα που πρέπει να επιλυθούν για το σχέδιο γέννησης. Θα βρείτε επίσης μια έτοιμη ➤ σχέδιο γέννησης για εκτύπωση και να γεμίσει.

Ποιος πρέπει να είναι παρόντες κατά τη γέννηση;
Γράψτε κάτω ποιος θα σας συνοδεύει κατά τη γέννηση. Εξοικειωθείτε εξετάσει επίσης αν ο σύντροφός σας όλη την ώρα ή να είναι μαζί σας και αν υπάρχουν στιγμές που θα θέλατε να είναι μόνος.

Πώς μπορώ να γεννήσει;
Υπάρχουν διάφορες Gebärpositionen που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του τοκετού. με την οποία αισθάνεστε άνετα και τι δεν Αποφασίστε. Επίσης, σημειώστε ποια εργαλεία θέλετε να χρησιμοποιήσετε κατά τη γέννηση: μπανιέρα γέννηση, σκαμνί γέννηση ή θα προτιμούσατε να μείνετε στο κρεβάτι;

Τι είδους υποστήριξη θα ήθελα κατά τη γέννηση;
Αυτό το σημείο θα πρέπει να απαντήσει, κυρίως για τον εαυτό τους. αλλά είναι επίσης σημαντικές πληροφορίες για το σύντροφό σας, σύντροφο ή τη μαία σας. Όπως μάλλον παθητική εταίρος της γέννησης, μπορεί να είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τι είδους υποστήριξη που θέλετε κατά τη γέννηση: Ανάγκη κινητήριος προτροπή; Ή μήπως κάθε περιττή λέξη μιλήσει πάρα πολύ; Γνωρίζοντας τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, το χαμηλότερο επίπεδο άγχους μπορεί να σημαίνει για όλους.

Θέλετε μια διαχείριση του πόνου;
Σκεφτείτε τι είδη θεραπείας του πόνου που επιθυμείτε. Για τους γιατρούς, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζετε από την αρχή, αν θέλετε έναν επισκληρίδιο ή όχι. Εναλλακτικές τεχνικές διαχείρισης του πόνου, μπορείτε να γράψετε μια ευχή εδώ.

Κολπική γέννησης: Αυτό που είναι σημαντικό για εσάς;
Αν έχετε επιλέξει για ένα φυσικό τοκετό, είναι σημαντικό να διευκρινιστούν άλλα σημαντικά πράγματα. Έτσι, πολλές γυναίκες θα ήθελαν να δουν πώς βγαίνει το μωρό ή να αγγίξετε το κεφάλι όταν είναι ήδη ορατά. Πιο σημαντικό είναι το ζήτημα της επισειοτομών. Θα σας αφήσουμε να το πάρετε σε ένα σχέδιο φράγμα, ενημερώνει μαίες και οι γιατροί γι 'αυτό.

Καισαρική τομή: Αυτό που είναι σημαντικό για εσάς;
, Σκεφτείτε τι είναι προγραμματισμένα ή μη προγραμματισμένη καισαρική διάρκεια χειρουργικής επέμβασης σημαντικό. Μερικές μητέρες επιθυμούν, βλέπε, για παράδειγμα, όταν το μωρό γεννιέται. Η διαλογή κατόπιν κρεμιέται πολύ χαμηλή.

Πώς είστε ασφαλισμένος;
Γράψτε κάτω εν συντομία πώς είστε ασφαλισμένος. Υπάρχουν, για παράδειγμα, πρόσθετη ασφάλιση, σύμφωνα με την οποία έχετε δικαίωμα σε μια επικεφαλής θεραπείας γιατρό. Αυτό σημαίνει ότι και ο επικεφαλής γιατρός pro forma κατά τη γέννηση πρέπει να υπάρχει. Να επιμείνει σε αυτή την υπηρεσία ή να τεθούν σε καμία αξία;

Μετά τη γέννηση: Πώς πάμε;
Το μωρό μόνο τότε, η χαρά και η ανακούφιση είναι μεγάλη. Αλλά ακόμη και τώρα σημαντικά ζητήματα πρέπει να επιλυθούν. Ποιος είναι να κοπεί το καλώδιο; Σε περίπτωση που πρέπει να εφαρμόζονται εξίσου στο στήθος το μωρό; Θα θηλάσουν ή όχι; Φυσικά, μπορείτε να αποφασίσετε όταν έρθει η ώρα που πάρα μόνο. Παρ 'όλα αυτά, είναι καλό, αν έχετε ήδη κάνει στο παρελθόν για μερικές σκέψεις.
παραμένουν ευέλικτες παρά πλάνο τοκετού

Αφήστε τον εαυτό σας από την πληθώρα των θεμάτων δεν προκαλέσει διαταραχές. Ένα σχέδιο γέννηση είναι σαν να λέμε μια υπενθύμιση για τον εαυτό σας και να δώσει προτάσεις. Ένα must, δεν είναι. Ούτε είναι υποχρεωτική καθ 'οιονδήποτε τρόπο. Ακούστε το σώμα σας και στη συνέχεια να αποφασίσει τι είναι καλό για τώρα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι απολύτως εντάξει, αναχωρούν και πάλι από το σχέδιό του. Στο τέλος, αποφασίζει η λίστα ελέγχεται από μια όμορφη εμπειρία του τοκετού.

(Pinterest Pin-Image: iStock)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 77