γνωστό παλιό όνομα που δεν είναι όλοι

Από εξαιτίας της σκόνης: Παλιό όνομα είναι πίσω στη μόδα. Εδώ είναι οι καλύτερες συμβουλές μας για το ιστορικό όνομα μακριά από τον Νώε, Emma & Co.

Παλιά ονομασία: εκλεκτής ποιότητας εικόνα του μωρού

© iStock

Παλιά ονόματα όπως οι γιαγιάδες έχουν από καιρό ρίξει αποπνικτική εικόνα τους. Θα είναι πίσω στη μόδα. Και έτσι η Emma, ​​ο Νώε, Levi ή Leni σύρετε τα τελευταία χρόνια σε όλες τις κορυφαίες λίστες ονομάτων. Σίγουρα, αυτά είναι επίσης μεγάλο όνομα. Αλλά βρίσκουμε παλιό όνομα της οικογένειας εξακολουθεί να αξίζει πολύ περισσότερη προσοχή. Κόψτε από τους συνήθεις υπόπτους από την κορυφή 10, αναμονή για άλλα ιστορικά ονόματα που περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Θα μας έχετε μεταβεί για εσάς με το όνομα και λίστες συλλέγονται παλιό όνομα που θα πρέπει να αναβιώσει σίγουρα. Εδώ είναι μια μικρή επιλογή.

Παλιά ονομασία για τα κορίτσια: 

1. Alma
2. Käthe
3. Μαρίτα
4. Adele
5. Irma
6. Edith
7. Daike
8. Franka
9. Hedwig
10. Minna
11. Brid
12. Ilse
13. Agata
14. Henriette
15. Marianne
16. Aletta
17. Ottilia
18. Theres
19. Μάρθα
20. Bertha

Παλιά ονόματα για αγόρια:


1. Kaspar
2. Ο Artur
3. Veit
4. Johann
5. Fritz
6. Φρίντολιν
7. Otis
8. Lenard
9. Konrad
10. Josef
11. Σίλας
12. Wendelin
13. Franz
14. Theodor
15. Rupert
16. Hagen
17. Vincent
18. Ρίκο
19. Korbinian
20 Γιόρικ

Ειδικά με το παλιό όνομα της προβολής του (Internet) λεξικό είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Συχνά σημαντικά ιστορικά στοιχεία φόρεσε αυτά τα ονόματα. Αξέχαστες - και λόγω των πολλών προσαρμογές ταινία - φυσικά παραμένουν Kaiser Franz και Σίσι του. Συναρπαστική, γιατί άγνωστη, ωστόσο, είναι η ζωή της Earl Silas Tupper, ο εφευρέτης της Tupperware. Με τον Γάλλο τραγουδιστή Εντίθ Πιάφ Έχουμε επίσης μια ενδιαφέρουσα ομώνυμο. Τραγούδησε τραγούδια μοιάζει με καμία άλλη και έγινε παγκοσμίως διάσημος με αυτό. Ένα άλλο καλό παράδειγμα για τα κορίτσια είναι η σουηδική συγγραφέας Selma Ottilia Lovisa Lageröff. Έγινε η πρώτη γυναίκα το 1909 το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Θα βρείτε αυτό το πολύ εντυπωσιακό. Αλλά τελικά το όνομα Ottilia σημαίνει επίσης ναι "πλούτος"!

Όπως αναφέραμε στην αρχή, η τάση προς την παλιά ονομασία δεν είναι εντελώς νέα. Απλά, παραδοσιακά ονόματα επανήλθε από την αφάνεια στις αρχές των δύο χιλιάδων και πυροδότησε τη διαφημιστική εκστρατεία για τον Kevin, Jaqueline & Co. από. Σαφές ότι αυτή η αντίθετη τάση δεν παραμένουν σε σχόλιο. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ο αρθρογράφος Jan Weiler επινοήθηκε για το φαινόμενο να προβληματιστούν σχετικά παλιό όνομα, μια νέα θητεία. ο Emilismus γεννήθηκε, ως αντιστάθμισμα για την Kevin και Chantalismus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 45 =