Για να δημιουργήσει ένα τέλειο δωμάτιο του μωρού

Ένα μωρό χρειάζεται ένα ασφαλές αλλά και ένα ενθαρρυντικό περιβάλλον. Μπορείτε νωρίς την προώθηση της αίσθησης του παιδιού σας, όπως με το κινητό ή το δικαίωμα Wandfarbe.Wir μπορεί να σας δείξει πώς να δημιουργήσει το τέλειο δωμάτιο του μωρού.

Βρεφικά δωμάτια: ένα ασφαλές περιβάλλον για το μωρό σας. Για να το ρυθμίσετε.

© Thinkstock

Ακόμα κι αν μπορείτε να είναι λίγο μετά τη γέννησή να το πιστέψει: Σε λίγους μήνες, το μωρό σας θα είναι μια σίγουρη αντιολισθητικές αλυσίδες και μόλις ένα μικρό παιδί που θέλει να μάθει τον κόσμο του και να κατακτήσει - ακόμα και στο δωμάτιο του μωρού.

Έπιπλα για το μωρό δωμάτιο

Κεντρικό ρόλο σε έπιπλα για το δωμάτιο του μωρού είναι η Αλλαγή πίνακα με αλλαξιέρα (Επίπεδη, μαλακή επένδυση που πλένεται). Ο συνδυασμός του στήθους και της υπόλοιπης νόημα σε κάθε περίπτωση, επειδή έχετε πάντα στο δωμάτιο του μωρού μέσα στις δυνατότητές: τις μεταβαλλόμενες απαραίτητα για την τουαλέτα και όλο τον εξοπλισμό στο μωρό ρούχα στα συρτάρια. Μια ξεχωριστή ντουλάπα στο δωμάτιο του μωρού έχει ένα ή δύο χρόνια. Το ίδιο το μεταβαλλόμενο πίνακα θα πρέπει να είναι 80 έως 100 cm πλάτος και περίπου 70 cm σε βάθος. Το ποσό είναι συνήθως 85 εκατοστά, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να λυγίσει κάτω.

Χρήσιμα για τις πιο δροσερές ημέρες: μια θερμάστρα στο δωμάτιο του μωρού. Απλά να έχετε κατά νου ότι το παιδί σας κινείται κάθε εβδομάδα. Είναι επομένως σημαντικό επίσης μία πλευρική προστασία, είτε απευθείας πάνω στο μεταβαλλόμενο χαλί ή στο μεταβαλλόμενο πίνακα. Ένα πρακτικό πρόσθετο στοιχείο είναι άγκιστρα παλτό ή ένα απλό ράφι στον τοίχο επάνω από το κομμό στο δωμάτιο του μωρού. Τότε δεν έχετε ψάχνω καιρό μετά την πραγματική πετσέτα, το σώμα και αναρριχητικά φυτά.

Για τις μητέρες που θέλουν πραγματικά άνετα με το θηλασμό ή τον τύπο φιάλης, συνιστάται για το δωμάτιο του μωρού Καρέκλα ή πολυθρόνα. Εδώ μητέρα και το παιδί έχουν συνήθως υπόλοιπο τους, και συχνά στη συνέχεια έρχεται το μωρό από την καρέκλα δεξιά στο παρακείμενο κρεβάτι. Η κούνια είναι φυσικά το επίκεντρο του δωματίου του μωρού. Η κούνια αντικατασταθεί μετά την πρώτη λίγους μήνες λίκνο ή κούνια.

Οι πιο σημαντικές συμβουλές: Μια κουβέρτα μπορεί να γλιστρήσει πάνω από το πρόσωπό της! Safe είναι ένα υπνόσακο. ο Μωρό στρώμα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από λάτεξ ή αφρό και δεν είναι πολύ μαλακό, η σιδηροδρομική σκαλί απόσταση κρεβάτι να είναι 4,5 έως 6,5 cm, το κάλυμμα κατασκευασμένο από βαμβάκι και στους 60 βαθμούς για να μπορούν να πλένονται, προσφέρουν μια «φωλιά» όπως στρογγυλά μαξιλάρια ασφαλείας, καθώς και στρώματα, σεντόνια και υπνόσακο να ελεγχθεί για επιβλαβείς ουσίες.

 στοά


Υπνόσακους σε όλα τα χρώματα και τα επίπεδα θερμότητας. Έχουμε μια επιλογή από τις πιο όμορφες τσάντες μωρό κοιμάται χωρίς μανίκια.

Επισκόπηση: Για να δημιουργήσει ένα τέλειο δωμάτιο του μωρού

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Για να δημιουργήσει ένα τέλειο δωμάτιο του μωρού
  • Σελίδα 2: Το σωστό χρώμα για το δωμάτιο του μωρού
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 18 =