Ισχιακή προβολή – τι σημαίνει αυτό για τη γέννηση;

Αυτό ονομάζεται μια θέση κλείστρο όταν το μωρό δεν γυρίζει λίγες εβδομάδες πριν από τη γέννηση μέσα στη μήτρα. Το πιο σημαντικό πράγμα γύρω από την παρουσίαση γλουτών: μέθοδοι, ούτε για να μετακινήσετε το μωρό να περιστρέφεται και ερωτήσεις σχετικά με τη γέννηση.

Κλείστρο: Τι μπορείτε να κάνετε.

© Thinkstock

Εάν ο χώρος στη μήτρα στενεύει, τότε το μωρό είναι αργή στην αρχική θέση: το κεφάλι κάτω για να γλιστρά σταδιακά περαιτέρω στην πισίνα. Για τα περισσότερα μωρά που συμβαίνει σε περίπου 34 εβδομάδες. Αλλά κάποια μπορεί να επιτρέψει περισσότερο χρόνο. Περίπου τέσσερα τοις εκατό όλων των μωρών είναι η ημερομηνία παράδοσης αναμένεται στο λεγόμενο Ισχιακής (BEL) ή ισχιακή προβολή θέση.

Τι να κάνω; «Πολλές έγκυες γυναίκες με ισχιακή προβολή πολύ νωρίς και στις περισσότερες περιπτώσεις εντελώς περιττή ανησυχία», λέει ο Μαία Eva-Maria Chrzonsz. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους τα μωρά, αλλά μπορεί ακόμα να φέρει στην ανάκαμψη. Από την άλλη πλευρά, μια αυθόρμητη γέννηση είναι δυνατή ακόμη και όταν το μωρό κάθεται στο κλείστρο.

Κολπικό τοκετό, παρά κλείστρο

Πρόκειται για ένα σύγχρονος μύθος, ότι μόνο μια καισαρική τομή για τη γέννηση του ζητήματος σε θέση ισχιακή προβολή. Αυτή η λανθασμένη αντίληψη βασίζεται σε μια λανθασμένη μελέτη. «Μια ερευνητική ομάδα είχε δείξει σ 'αυτό πριν από λίγα χρόνια ότι η καισαρική τομή είναι η καλύτερη για τη γυναίκα και το παιδί του. Πολλές κλινικές έχουν συνέχεια μόνο κάνει καισαρικές τομές στο κλείστρο. Πέντε χρόνια αργότερα, όμως, διαπιστώθηκε ότι η δίκη ήταν λάθος. Είναι αποσύρθηκε. Παρ 'όλα αυτά, αυτό το λάθος κρατά στο μυαλό πολλών ανθρώπων «, εξηγεί Frank Louwen, Επικεφαλής της Γυναικολογίας Τμήματος του Νοσοκομείου Γυναικών του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης.

Δεν τίθεται θέμα: Κολπική τοκετών με ισχιακή προβολή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Αυτό τονίζει επίσης Louwen. αυτοί να είναι πιο αργή και πιο πιθανό να οδηγήσει σε εξάντληση της μέλλουσας μητέρας. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι τα προηγούμενα μέρη του σώματος - οι γλουτοί ή γόνατα - μαλακότερο και είναι μικρότερα από την κεφαλή. Το μωρό μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική τεντώσει το κανάλι γέννησης, ως εκ τούτου, κατά το πρώτο στάδιο του τοκετού. ο Η μεγαλύτερη επίδειξη δύναμης, το κεφάλι του μωρού, έρχεται μόνο στο τέλος. Επιπλέον, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ότι ο ομφάλιος λώρος μπορεί να αποσυνδεθεί πριν το μωρό στον κόσμο είναι.

μπορεί να είναι δύσκολο που μπορεί να είναι ιδιαίτερα αληθές αν η γυναίκα είναι ένα πολύ στενή λεκάνη έχει ή Μωρό ιδιαίτερα μεγάλη είναι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι γιατροί συνήθως συμβουλεύουν αλλά σε καισαρική τομή.

Αλλά αυτό παρακολουθείται από τον υπέρηχο πριν από μια πιθανή κολπική Beckenendlagengeburt.

Όσον αφορά τις τεχνικές για αργήσει


Είναι κανένας από αυτούς τους παράγοντες κινδύνου, τότε «Steißlagengeburten είναι (είναι) εξίσου ασφαλή με τα άτομα με τη θέση της κεφαλής. Ανεξάρτητα από το αν το πρώτο ή το τρίτο παιδί «λέει ο Louwen, εφόσον» η παράδοση γίνεται από έναν γιατρό που έχει εμπειρία με πραγματικά «. Δηλαδή, Θα πρέπει οπωσδήποτε να δείτε ένα μαιευτήριο που έχουν ήδη εμπειρία με αυτές τις γεννήσεις. Έτσι είναι πιο εύκολο να ανακουφίσει παράδειγμα, για τις γυναίκες με την παρουσίαση γλουτών στα τέσσερα. Αυτός είναι ο μηχανισμός γέννηση ενός κλείστρο αντίθετα πολύ περισσότερο.

Αλλά πρόκειται πραγματικά για ένα κολπικό τοκετό κλείστρο είναι σχετικά σπάνια. στατιστικά με 95 τοις εκατό σχεδόν όλα τα μωρά το κεφάλι πρώτα στον κόσμο. Κάποιοι από αυτούς, όμως, την τελευταία στιγμή. Ποιες μέθοδοι υπάρχουν για να φέρει το μωρό με απαλές τεχνικές καμπής στη θέση της κεφαλής, διαβάστε στην επόμενη σελίδα. Αλλά δεν τολμούν μη εξουσιοδοτημένη πειράματα! Ποιος θέλει να προχωρήσει το παιδί του να περιστρέφεται σε γιατρούς και μαίες βρίσκονται σε συμφωνία, θα πρέπει να το πράξει υπό την καθοδήγηση των εμπειρογνωμόνων.

Επισκόπηση: ισχιακή προβολή - τι σημαίνει αυτό για τη γέννηση;

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: ισχιακή προβολή - τι σημαίνει αυτό για τη γέννηση;
  • Σελίδα 2: Όταν μια εξωτερική έκδοση είναι πραγματικά απαραίτητο
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 27